F O U R T Y - S E V E N

3.5K 92 23
                                    


Da jeg sidder i min bil på vej mod skolen, overvejer jeg, og jeg skal skrive til Marissa og fortælle hende, hvad jeg har gang i. Men jeg kan slet ikke finde ordene.

Oh, hey Marissa! Jeg er kærester med Grayson, men kun for at såre ham og Ethan, så du skal ikk tage dig af det!

Det lyder dumt... Og det får mig til at lyde som en større bitch end jeg er. Måske er jeg en stor bitch, men det behøver jeg jo ikke at gøre så tydeligt.

Jeg ankommer til skolen og tager chancen og prøver noget nyt. I stedet for at dreje ind ved den sydlige del af parkeringspladsen som normalt, kører jeg videre og drejer ind på den vestlige. Jeg finder en ledig plads og parkerer min bil. Jeg stiger ud af den og næsten i samme øjeblik drejer den genkendelige range rover ind på parkeringspladsen. Jeg svinger min taske over skulderen, kigger mig en sidste gang i sidespejlet på bilen, og læner mig så op af den og prøver at se sexet ud. Kort tid efter kommer Grayson, Ethan, Jack, Aaron og Cameron ud af bilen og det første de alle gør er at kigge over mod mig.

" Alex! " Siger Grayson glad og kommer glad hen til mig. Han stiller sig foran mig, og jeg smiler op til ham. Han læner sig helt ind imod mig så jeg står imellem bilen og ham, og han kysser mig. Vores læber passer perfekt sammen, lidt ligesom Ethans og mine, og jeg kysser glad tilbage. Grayson er en god kysser.

" GET A ROOM! " Råber Cameron grinende, imens Jack og Aaron laver bræklyde. Grayson trækker sig smilende fra mig, og rykker så tilbage så jeg kan komme ud og stå. Han rækker sin hånd frem mod min, og jeg tager den og giver den et lille klem. Jeg smiler glad til ham, og vi går over til hvor de andre drenge står. Til min overraskelse er Hannah der pludseligt. Hun står med Ethan ude i den ene side, totalt klistret op af ham. Jeg prøver ikke at vise, at jeg ikke kan lide hende så tæt op af ham, og smiler bare et stort falskt smil til de andre drenge, som alle står langt væk fra Ethan og Hannah. Jeg fornemmer ikke, at de kan lide hende. Og allievel siger de aldrig noget.

" Såh, i to er en ting nu? " Spørger Cameron med et skævt smil på læben, og jeg nikker og smiler et overbevisende smil.

" Det er vi! " Siger jeg og bider mig i læben og prøver at se så lykkelig ud som muligt. Jeg kan mærke Ethans blik selvom Hannah er i gang med at efterlade et sugemærke på hans hals.

" Det er vi " Siger Grayson stolt.

" Så længe du ikke er en totalt bitch, tror jeg at vi kan acceptere det! " Siger Aaron og alle griner.

" Pfft! Mig? En bitch? Det kunne jeg da aaaldrig finde på " Siger jeg og ruller virkeligt på a'et, og de griner alle. Ingen hemmelighed, at jeg er en bitch. De har bare slet ingen anelse om, i hvilken grad jeg er det.

" Klokken ringer om lidt! Skal du med? " Spørger Jack og hentyder til Grayson. Han nikker til dem og kigger så ned på mig.

" Vi ses senere! Pas på dig selv indtil vi ses igen " Siger han og kysser mig på næsetippen og forsvinder så. Jeg kan slet ikke lade være med at smile. Ikke fordi at jeg skal smile, men fordi Grayson virkeligt er sød. Enhver pige ville være heldig hvis de havde ham som kæreste! Han er slet ikke lige så badboy som han normalt er. Han er rolig, sød, charmerende (det er han dog altid), omsorgsfuld og kærlig! Hvis bare Ethan var sådan, så ville der være en chance for, at jeg måske ville kunne lide ham. Lige nu er Ethan bare en knold! En utroligt flot knold, men stadigt en knold.

Et falsk host lyder fra min ene side, og jeg vender mig forvirret rundt. Hannah står nu ved siden af mig med hendes to minions på hver side af hende, og hun smiler et djævelsk overfladisk smil. Hendes makeup er meget... Meget i dag! Hele molevitten med rød læbestift... Prøv at ligne en luder lidt mere!

" Hør her Alex skat, jeg ved ikke hvad du laver med dolan brødrene eller deres slæng, men dette er mit territorie! Og jeg kan ikke lide små piger som tror at de er noget, bare fordi de har flot langt hår og former, er det forstået? " Siger Hannah med en alt for lys stemme og smiler falskt til mig. Jeg krydser irriteret mine arme og ruller øjne af hende.

" Hør her frk. jeg har hele Sephora i hovedet, jeg ved ikke hvad dit problem er, men jeg kan gøre som jeg vil! Så vidt jeg ved, er du ikke min mor " Siger jeg flabet og løfter udfordrende mine øjenbryn af hende. Jeg er ikke bange for Hannah eller hendes minions. Det er bare nogle duller som tror at de ejer alting. Hannah sender mig et fornærmet blik.

" Hvem tror du at du er? " Siger Hannah med en bitchet stemme og griner hånligt af mig, og hendes to "veninder" griner falskt med hende.

" Alex Morgan, og hvis du vil have mig undskyld, har jeg ikke tid til at tale med en blondine med en IQ på 0 og hendes to minions med alt for høje hæle på "

Jeg vender mig rundt og sætter min kurs imod skolen. Og som jeg tror, at jeg lige er sluppet ud af det her drama, kommer Sophia, Veronica og Marissa styrtende ud fra skolen. Marissa er helt rød i hovedet og ser bestemt ikke glad ud.

" ALEX! " Råber hun højt og alle dem som er lidt sent på den ligesom jeg selv, kigger forvirret over på os. Hun spotter mig hurtigt, og jeg stopper med at gå. Hun kommer praktisk talt løbende mod mig. Og så snart hun når mig, giver hun mig en ordentlig lussing.

" Din bitch! " Hvæser hun. Jeg tager mig automatisk til kinden og bander for mig selv. Shit den pige kan slå hårdt, når hun er vred. Jeg kigger undskyldende op på hende. Jeg tror, at hun har fundet ud af det med Grayson... Well... Fuck my life!


___


Torsdag! En lang dag for mig, men jeg tror at det bliver sjovt!:) Jeg håber at i alle også for en nogenlunde dag<3 Og jeg håber at i kunne lide kapitlet! Og jeg er blevet rask nu! Tak for jeres omsorg, i er dejlige<3

Tusind tak for alle jeres stemmer og søde kommentarer! ATY ligger som nummer 1 i Teenage Fiktion og har gjort det i 1 UGE! DET ER SINDSYGT!!! Tusind tak til jer alle sammen. 

Indtil vi ses næste gang, PEACE! 

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now