F I F T Y - E I G H T

3.3K 101 14
                                    

Jeg parkerer min bil på den sædvanelige plads på den sydlige parkeringsplads og stiger ud. Jeg bliver mødt af en masse elever fra forskellige årgange som krammer og hilser på hinanden. Et jag kan mærkes i mit hjerte, og jeg skynder mig at låse min bil og smutte. Jeg savner Marissa... Jeg slår endda op med Grayson! Jeg kunne bare virkeligt godt bruge hende lige nu som ven.

Jeg traver over den store græsplæne, som jeg altid gør, og folk omkring mig kigger. De hvisker dog ikke her til morgen... det er nok fordi der intet nyt er om mig. Lige nu er jeg bare hende, som har omvendt skolens største fuckboy til en sød dreng med et stort hjerte. Altså Grayson. Jeg savner faktisk lidt dengang at jeg ikke kendte dem. Dengang var de skide badass med deres sorte solbriller, men når man lærer dem at kende, så er de slet ikke lige så badass. Det ved resten af skolen dog ikke, for det er en hemmelighed. Det ville også ødelægge det hele. Der skal bare være nogen de andre gang frygte... Sådan er det.

Jeg er næsten nået op til skolen, da jeg mærker en hånd prikke mig på ryggen. Jeg vender mig forvirret rundt og ser Hannah stå foran mig. På hendes højre side står Caspar, og på hendes venstre står en af hendes minions. Hun smiler et djævelsk smil til mig.

" Alex... Alex skat! Jeg skal lige tale med dig " Siger hun med det mest falske smil og falske stemme nogensinde. Jeg sukker og vender mig hele vejen rundt og lægger mine arme over kors. Jeg orker ærligt ikke at snakke med Hannah... Eller Caspar! Hvad laver han også sammen med Hannah? Dem har jeg da aldrig set før.

" Fint " Svarer jeg. Hannah retter på sit lyse hår og kaster det let som ingenting over sin skulder og kigger på mig.

" Hvordan går det med Grayson? " Spørger hun sukkersødt. Jeg kigger forvirret på hende.

" Hvordan det går med Grayson? " Spørger jeg forvirret. Hun nikker.

" Det går da fint! " Svarer jeg. Hannah smiler.

" Det var godt... Jeg ville bare sikre mig at min kærestes bror har det godt " Siger hun. Mine arme falder slapt ned af min side, og jeg kigger forvirret på hende.

" Din kærestes bror? Ethan? " Spørger jeg forvirret. Hannah nikker med et kæmpe smil.

" Ja jeg ved godt det kan være lidt forvirrende, men vi er altså sammen og vi er meget lykkelige " Siger hun. Som om det er sandt. Ethan har lige inviteret mig på en date... Var det bare en joke? Men det virkede så oprigtigt... Hvem stoler jeg mest på? Ethan eller Hannah?

" Godt for dig " Svarer jeg som var det ingenting. Hannahs blik bliver i et øjeblik skuffet, men det falske smil er tilbage på 0,5.

" Men du må hygge dig med Grayson! Det kan være at vi mødes hjemme hos dem på et tidspunkt " Siger hun og griner falskt, før at hun vender sig rundt og går. Hendes minion følger efter hende, og Caspar følger tøvende med.

Jeg vender min om og går op mod skolen. Hvad i alverden gik det ud på? Jeg føler mig pludseligt rigtigt dum da jeg går til matematik. Hvad hvis det bare var en joke? Ethan er skolens største fuckboy, det er kun Grayson som er forandret... Men han virkede også så anderledes... Jeg kunne faktisk godt lide den nye Ethan!

Jeg går med hovedet fyldt med tanker til matematik. Jeg finder mig en ledig plads, men jeg kan overhovedet ikke tænke. Timerne flyver afsted, men jeg får slet ikke lavet noget. Vores lærer kvidrer løs om alt muligt med ligningerne og brøker som er vigtigt, men det kom kun ind af det ene øre for derefter at komme ud af det andet. Da klokken ringer rejser jeg mig med et samme op og skynder mig ud af lokalet. Går når hen til mit skab og åbner det og læsser mine bøger derind. Da jeg lukker det igen for at gå videre, står Aaron pludseligt på den anden side. Jeg springer forskrækket tilbage.

" AARON! " Hviner jeg forskrækket og tager mig til hjertet. Aaron smiler et smil til mig.

" Undskyld Alex, jeg prøvede ikke at skræmme livet af dig " Siger han grinende. Vi krammer hinanden kort, og jeg kigger så afventende på ham.

" Hvad vil du Carpenter? " Spørger jeg. Han stikker sin ene hånd i lommen og trækker et lille papir op af lommen. Han rækker mig det, og jeg tager imod den. Jeg åbner det med rynkede bryn.

Mød mig bag skolen så snart du får denne besked – E

Jeg læser forvirret ordene og kigger så op på Aaron.

" Ethan? " Spørger jeg forvirret, og han nikker.

" Han vil gerne snakke med dig " Siger Aaron. Jeg nikker forstående. Jeg vil også gerne snakke med ham.

Jeg stikker den lille lap i lommen og kigger op på Aaron igen.

" Tak " Siger jeg kort, før at jeg skynder mig forbi ham. Aaron kigger efter mig, imens jeg går ned af gangen. Jeg tror godt at Aaron ved det. Men så længe at han ikke siger noget til Grayson, så er det vel fint nok.


______


God mandag!<3 

Indtil vi ses næste gang, PEACE!  

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now