T W E N T Y - O N E

4.3K 94 21
                                    

Pigerne trækker mig med ud på et pige toilet, og skynder alle andre ud herfra, så det kun er os. Jeg bryder grædende sammen igen, og pigerne kigger begge medfølende på mig.

" Hvad sker der med dig Alex? Vi hørte rygter om at dig og Caspar lavede noget, og at du var løbet ned bag ved skolen sammen med Ethan Dolan? " Siger Veronica forvirret, og sætter sig ned ved siden af mig op af væggen. Jeg nikker snøftende.

" Caspars far laver forretning med min " Forklarer jeg, og pigerne nikker begge forstående.

" Og nu kan du intet gøre, fordi du ikke vil skade din far? " Spørger Veronica, og jeg kan mærke, at hun også er frustreret. Jeg nikker og hun sukker.

" Sikke en idiot " Siger hun surt, og Sofia tysser på hende.

" Shush! Lige nu handler det om Alex " Siger Sofia og rækker en hånd ned til mig, og jeg tager imod den. Jeg rejser mig op og trækker vejret dybt.

" Du har ret Veronica, han er en idiot! " Siger jeg og går hen til spejlet. Jeg skylder mit ansigt i det kolde vand og vasker mascaraen som sidder under mine øjne væk.

" Men hvorfor var Ethan sammen med dig? Og hvorfor siger rygterne at i spiste pizza sammen i går i skoletiden? " Spørger Veronica. Begge piger kigger begge dømmende på mig, og jeg slukker vandet og vender mig imod dem.

" Det er sandt! Jeg spiste pizza med Ethan i går men! Husk nu på, at jeg har en plan " Siger jeg og giver dem begge et alvorligt blik. De stirrer begge paf på mig.

" Har du... Spist pizza... Med ETHAN DOLAN? " Hviner Sofia, og jeg tysser hurtigt på hende.

" Ja Sofia! Så stort er det heller ikke " Siger jeg irriteret, og Veronica ruller med øjnende.

" Du ved godt, at det stort set er alle pigers ønske på denne skole, ikke? " Siger Veronica og lægger sine arme over kors. Jeg sukker.

" De burde få nogle nye ønsker! Han er en fuckboy og det kan ikke ændres " Siger jeg.

" Hvad lavede han så ude bagved samme med dig? Rørte han dig? " Spørger Veronica overbeskyttende. Jeg ryster på hovedet.

" Han ville 'hjælpe' mig med mit 'pedo-caspar' problem " Siger jeg, og Sofia griner. Jeg nikker.

" Jeg ved ikke hvad der sker i hovedet på den dreng! " Griner Veronica også. Jeg nikker.

" Men hvad vil du gøre med Caspar? " Spørger Sofia pludseligt bekymret.

" Jeg har ingen ide... Jeg vil ikke fucke det op for min far igen... Men jeg kan heller ikke have sex med ham! " Siger jeg og lukker alt ud. Jeg havde ikke tænkt mig at fortælle dem alt dette, men nu hvor Marissa ikke er her, har jeg seriøst brug for at komme ud med noget af det.

" Vi må finde på noget " Siger Veronica beslutsomt. Jeg nikker enig. Vi står lidt i stilhed, og jeg tager så min taske på og pigerne kigger forvirrede på mig.

" Ja vi nåede ikke første time, men vi har idræt nu! Hvem skal med? " Spørger jeg, og de følger mig med store øjne da jeg går ud fra toilettet, men følger dog med mig.

" Er du okay? " Spørger Veronica, og jeg nikker bare. Noget, jeg gør ret meget.

*** 

Vi kommer frem til idræt som de sidste. Alle står samlede i en cirkel i midten af lokalet. Idræt er det fag, hvor flest klasser er slået sammen. Det vil sige, at jeg har idræt med alle mine veninder, men også med Ethan og hele hans slæng, når de ellers møder op. Men i dag er de mødt op, og står alle ovre sammen med alle de andre elever. Alles øjne lander på os, da vi træder ind i lokalet. Vi går selvsikre op til de andre, og jeg kigger op på idrætslæreren som kigger på sit ur og nikker. På denne skole skal man ikke selv have idræts tøj med, men man får udlevet et sæt. Pigerne får shorts og en T-shirt, og drengene det samme. Deres er bare tanktops, så man rigtigt kan se deres arme. Idrætslæreren, Marianne, begynder at snakke, og jeg kan mærke Ethans blik. Jeg kigger over på ham og møder hans øjne, og de kigger undersøgende på mig. Jeg sender ham et 'Hvad?' blik, og han kigger væk. Jeg smiler tilfreds, og retter så min opmærksomhed imod læreren.

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now