T H I R T Y - F O U R

4K 99 15
                                    

Vi ankommer til natklubben, og der er allerede en uendelig lang kø ude foran. To store mænd med solbriller står ved indgangen. Ethan kører bilen videre ned af gaden, og drejer ind af en lille bag vej. Nede for enden af den lille vej er der en mini parkeringsplads, hvor at han parkerer bilen. Jeg kigger nysgerrigt rundt. Vi er i en form for baggård, men jeg spotter hurtigt døren ind til natklubben. Dette måtte være en form for eksklusiv vej ind. Ethan slukker motoren og kigger over på mig.

" Er du klar til at feste som du aldrig har festet før? " Spørger Ethan med et smil på læberne. Jeg svarer ikke men åbner døren og stiger ud. Ethan griner og hopper også selv ud af bilen. Han låser, og vi går skulder mod skulder op imod døren. Ethan tager i håndtaget og den går op, og han holder døren for mig, så at jeg kan træde ind. Beatet rammer hurtigt mit bryst og en lugt som er en blanding af røg og alkohol rammer mine næsebor. Ethan lægger en arm om mit liv, og jeg får blidt gåsehud af hans berøring.

" Kom " Hvisker han i mit øre, og begynder at guide mig ned af en gang. Nede for enden af gangen er et kæmpe rum. Selve natklubben. Der er én bar i højre side og nogle sofa områder længere nede, og så er der ellers dansegulv. Her er ikke lige så mange mennesker som jeg ville have forventer ud fra larmen, men klokken er heller ikke særligt meget endnu. Ethan begynder at guide mig over dansegulvet, udenom de enkelte dansende par og personer, og han fører mig videre over til sofa områderne. Jeg spotter hurtigt resten af drengene nede i en af de bagerste sofa. Se skåler alle med nogle shots og bæller dem så. Da de har drukket ud griner de og råber. Men de stopper da Ethan og jeg når ned til dem, og de giver mig alle elevator blikket. Cameron læner sig godt tilbage i sofaen og lægger armene bag nakken og smiler stort og charmerende til mig.

" Dahm Morgan! Ser godt ud " Siger han og blinker til mig. Jeg rødmer svagt, men Ethan skubber mig ned i sofaen ved siden af Aaron og sætter sig så selv over på den anden side, ved siden af Grayson. Grayson kigger på mig med løftede øjenbryn. Han kæbe har stadigt et lille blåt mærke, og jeg begynder at fnise. Alle drengene glor på mig, og jeg tager hurtigt en hånd op for munden.

" Syntes du at det er sjovt? " Siger Grayson hårdt. Jeg kunne bare tie stille som alle andre ville gøre, men jeg er personen som bare taler, før at jeg tænker.

" Faktisk! Taget i betragtning af, at det var en pige som slog dig i gulvet " Siger jeg. Aaron rækker sin hånd frem, og vi giver High Five, og jeg kigger udfordrende tilbage på Grayson.

" Nåh nåh... Er man lidt kæk? " Siger han og læner sig tilbage. Jeg trækker på skuldrene.

" Kan vi ikke bare drikke os fulde nu? " Siger Jack utålmodigt, og vi griner alle af ham. Jeg troede at det ville være værre at være sammen med Ethan og hans squad, men det er det ikke. De er sådan okay.

Vi begynder i hvert fald at bælle shots, og klokken 11:00 er vi alle totalt fulde. Jeg er i hvert fald, og mit syn er en smule uklart. Vi har været ude og danse en del, og jeg tror nok at jeg har danset med dem alle. Drengene kaster sig ned i sofaen, og Ethan trækker mig ned på hans skød. Jeg smiler sødt til ham og sætter mig godt tilrette. Jeg kan mærke hans bugle igennem hans bukser, og det sender stød op igennem min krop. Gad vide hvor stor at den er?

" Guys, lad os lege Truth or Dare! " Foreslår Cameron, og vi nikker alle. Truth or Dare er kun sjovt når man er fulde, så tænker folk ikke så meget. Drengene begynder, og Aaron får den første Dare. Han skal bælle nogle shots, og det gør han. Bagefter kører den lidt rundt imellem de andre med at drikke shots, og den havner så på mig.

" Truth og Dare Alex? " Siger Grayson. Hans øjne er helt væk, og jeg skal virkeligt koncentrere mig for at se ham klart.

" Dare " Siger jeg og drengene hujer.

" Alex, snav med Ethan " Siger Grayson og smiler lumskt til mig. Jeg tøver ikke i et sekund, men vender mig rundt så jeg sidder med et ben på hver side af Ethan, og så lader jeg ellers vores tunger møde hinanden. Vores åndedræt bliver hurtigt hurtigere, og vi sluger bogstaveligt talt hinanden. Hans hånd lander nede på min røv, og et uskyldigt støn forlader mine læber.

" Shit guys, det er nok! " Siger Grayson. Jeg trækker mig stille og kigger flirtende over på Grayson.

" Er du jaloux? Du kan da bare komme og joine! " Siger jeg og klapper på den tomme plads ved siden af Ethan. Cameron, Aaron og Jack råber og hujer som sindssyge, og Grayson kigger med kæmpe øjne på mig, før at han rejser sig og slår sig ned ved siden af mig. Jeg læner mig frem imod Grayson og vores munde mødes. Imens har Ethans hænder fundet vej til mine bryster og masserer dem. Graysons kys bliver voldsommere og voldsommere, og han griber hårdt fat om mit hoved og læner sig ind over mig. Hans hænder begynder at køre op og ned af min krop, og jeg nyder følelsen af deres hænder på min krop.

" Shit Alex " Siger Grayson forpustet og smiler stort til mig. Jeg smiler tilbage og vil rejse mig op, men jeg snubler og lander nede på gulvet. Ethan og Grayson er hurtigt begge på benende og hjælper mig op. Måske er de slet ikke så fulde? Jeg ved intet.

" Kom her " Siger Ethan og hjælper mig op med hjælp fra Grayson. De andre drenge er forsvundet ud et sted for at scorer damer, og jeg et tilbage med tvillingerne. Da jeg står op begynder jeg at danse op af dem. Ethan står helt stille da jeg danser op af ham, og jeg går et støn ud af ham. Jeg fortsætter over og danser op af Grayson, og jeg kan mærke at han bliver helt hårdt.

" Fuck " Mumler han lavmælt. Jeg smiler bare for mig selv og begynder at gå væk fra drengene, ud imod dansegulvet. Jeg vender mig om, da jeg er halvejs, og laver et tegn til at de skal følge med. De stirrer kort på hinanden med halvåbne munde og store øjne og følger så efter mig.

____

Shiiit!😱❤️ Skal lige gøre klart, at Alex er MEGET fuld! Det kan godt være at jeg ikke skriver det sådan, men det er hun!

Hvad tænker i lige nu? Let me know in the comments!❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now