F I F T Y - T H R E E

3.4K 92 33
                                    

Fredag. Fredag er lig med fester. Lig med at man skal være social og være sammen med sine venner... I mit tilfælde min kæreste, Grayson Dolan. En af skolens største fuckboys, som pludseligt fik en crush på mig efter jeg kom til at gå i seng med ham og hans bror, og nu dater jeg ham, og jeg er faktisk forelsket i hans tvilling.

Lyder totalt godt, ikke?

Nej!

Jeg sukker irriteret og kigger ned på det blanke papir foran mig. Vi har en geografi prøve, og jeg prøver virkeligt at lave denne prøve, men mit hoved er fuldstændigt fyldt med alt muligt andet. Såsom hvad jeg gør i aften. Cameron inviterede mig med til hans fest i aften før at timen startede, og jeg sværger, jeg tror at det var et trick, for nu kan jeg ikke tænkte på andet og derved dumper jeg denne her ondsvage geografi prøve! Jeg er sgu da ligeglad med hvad de forskellige skyer hedder!!! Det må nogle andre da finde svar på... og jeg tror endda allerede der er et svar! Så hvorfor skal jeg sidde og finde det igen? I don't know!

" 10 minutter tilbage " Lyder vores sure lærers stemme, og man kan høre hvordan alle blyanter bliver skrevet med i dobbelt tempo. Jeg selv skriver ikke, og sidder og gumler på min blyant! Jeg skynder mig at tage den ud af munden, og kigger ned på spørgsmålene som ligger foran mig.

Du elsker Ethan Dolan, ikke sandt?

Jeg ryster forvirret på hovedet og kigger ned på papiret igen.

Du er en totalt fej! Du er sammen med hans bror, og du kan ikke engang lide ham!

Jeg kigger med skræmte øjne ned på spørgsmålene og kigger rundt på folk omkring mig. Har de også fået de her underlige spørgsmål. Jeg ryster forvirret på hovedet og lukker øjnene. Alex, det er bare din hjerne som er lidt underlig. Slap af... Træk vejret.

Jeg tager en dyb indånding og åbner så mine øjne igen. De normale spørgsmål er tilbage. Jeg smiler for mig selv. Så ringer klokken, og alle rejser sig op med det samme, og afleverer alle deres svar på vej ud af klassen. Jeg rejser mig ligesom de andre og svinger min taske over min skulder. Jeg tror at mit hoved prøver at fortælle mig noget. Men jeg tror altså ikke at jeg ELSKER Ethan. Jeg kan ikke elske... Ikke efter alt det der skete med Josh! Jeg kan ikke tillade nogen at få muligheden for at knuse mig på den måde igen. Aldrig! Og Grayson er mit skjold. Og jeg kan da godt lide ham... Grayson er sød og venlig! Han ser også virkeligt godt ud. Bare ikke på samme måde som Ethan.

Jeg går op forbi tavlen og er den sidste elev tilbage i klassen.

" Mrs. Morgan? Hvor er dine svar? " Spørger hun forvirret. Jeg vender mig om imod hende og trækker på skuldrene.

" Jeg har ikke nogen " Svarer jeg. Hun kigger på mig med store øjne og skal til at åbne munden for at sige noget, men jeg stopper hende ved at gå. Da jeg kommer ud på gangen smiler jeg for mig selv. Da jeg går ned mod mit skab kigger folk på mig, nogen fløjter, piger hvisker og nogen giver mig anerkendende nik med hovederne. Jeg vil ikke sige at jeg er populær, men jeg er i hvert fald ikke et 0 mere. Og desuden står det lige nu 2-1 til mig. Ethan og jeg lavede begge væddemål, så det er point til os begge, men jeg fik faktisk mit første point engang hvor jeg chokerede alle med mit outfit og bemærkninger. Det virker bare ikke som om, at Ethan har gang i noget, hvilket undrer mig. Burde han ikke det? Idk.

Jeg går så dybt ned i mine egne tanker, at jeg slet ikke ser at nogen at stillet sig lige foran mig, og jeg støder forvirret ind i personen. Jeg kigger op og møder Caspars klamme fjæs.

" Hey smukke! " Siger han med en stemme som måske skulle være forførende? Det er den i hvert fald ikke.

" Skrid med dig Caspar " Siger jeg hårdt igen og skubber hans hænder væk fra mig. Folk på gangen stopper op og glor på os. Det er faktisk sjovt, for så snart at jeg snakker med folk på gangene, stopper folk op og lytter. De er vidst bare blevet van til, at jeg er en person der skaber drama og ødelæggelse.

" Har du helt glem hvem der bestemmer her? " Spørger han hånende og giver min røv et klem. Jeg springer forskrækket op i luften og sender ham det vildeste dræberblik.

" Jeg har en kæreste din fucking pædofile ting " Hvæser jeg. Caspar griner som havde jeg fortalt en joke.

" Du mener Grayson? Yeah right! Som om at skolens mest populære fyr ville falde for dig, du er bare en billig luder " Griner han. Jeg stopper et øjeblik med at trække vejret, og er så tæt på at pande ham en, men jeg lader være og trækker vejret dybt. Så roder jeg i min taske og finder det sorte USB frem. Caspar kigger forvirret på det.

" Jeg ved ikke om navnet Fanny siger noget? Hun er i hvert fald ikke glad for dig! Men hun havde dog denne her video af dig på " Siger jeg og læner mig ind mod ham.

" som onanere " Hvisker jeg så kun han kan høre det, og trækker mig så væk igen og smiler selvfedt. Han kigger med store øjne på USB' et.

" Så, hvis ikke hele skolen skal se denne video, så vil jeg råde dig til at lade mig være "

Jeg smiler overlegent til ham og kanter mig vej udenom ham. Han står bare frosset tilbage, og jeg går glad og selvsikkert mod mit skab. Nu behøver jeg vidst ikke at tænke på ham foreløbigt. Nu har jeg bare festen i aften, jeg skal overleve.


______


Håber alle i har haft en god onsdag! Du er velkommen til at kommentere og stemme, og så ses vi i morgen til endnu et kapitel!;)<3 

Indtil vi ses næste gang, PEACE!

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now