T E N

4K 87 0
                                    

Veronica kigger med åben mund på Marissa da hun nikker. Jeg sidder i chok og stirrer på hende.

" Men... Brugte den tumpe ikke kondom??? " Råber Veronica vredt og rejser sig op fra sofaen. Marissa begynder og græde igen og ryster på hovedet.

" Han havde også drukket meget... Og de var vores begges ansvar " Siger hun.

" Du våger lige på at tage hans parti! " Siger Veronica vredt og peger på Marissa. Jeg rykker mig tættere på Marissa og ligger en hånd om hende.

" Men M, hvad jeg ved har du intet barn? " Siger jeg forvirret. Tårende vælter ud igen.

" Jeg... Jeg fik en abort så snart, at jeg kunne... Jeg dræbte barnet... " Hulker hun og læner sig ind imod mig. Jeg holder hårdt op hende og aer hende blidt over håret og kigger op på Veronica. Veronica ligner den der kunne sprænge i luften.

" Ved han noget? " Spørger jeg. Marissa ryster på hovedet.

" Hvad skete der efter festen? " Spørger Veronica, denne gang i et mere stille toneleje.

" Det sædvanlige " Mumler Marissa ned i mit skød, og jeg kigger uforstående op på Veronica.

" Når nogen fra deres squad har fucket med nogen, ignorerer de dem og går videre til en ny! Hannah er den eneste undtagelse... " Fortæller Veronica. Jeg nikker. Jeg forstår virkeligt ikke hvad fanden deres problem er. De bruger piger som var de legetøj, og det kan de fandme godt gøre om lige med det samme.

" Det her skal hævnes " Siger jeg. Marissa retter sig op og kigger forvirret på mig. Veronica stirrer også forvirret på mig.

" Hævn? " Spørger Marissa. Jeg nikker.

" De drenge skal lære at have lidt respekt! Hvad tror de vi er? Bolde de bare kan kaste rundt med? Det tror jeg så ikke lige! Se lige dig M " Siger jeg og peger på hende.

" Du er fuldstændigt smadret! Og du er bare en af de mange han har været sammen med, og bagefter smidt væk som skrald... De drenge skal lære at ting har konsekvenser, og at piger er levende fucking væsner som de ikke bare kan fucke rundt med " Siger jeg vredt. De kigger begge interesseret på mig.

" Hvad tænker du? " Spørger Veronica nysgerrigt. Jeg kigger lidt rundt og rejser mig så. Jeg griber fat i min taske, og vender mig om imod dem.

" De drenge skal have lidt af deres egen medicin " Siger jeg bestemt. Marissa ligger forvirrer hovedet på skrå.

" Vent, Alex har du tænkt dig at prøve at forfører en af dem? " Spørger Veronica forvirret. Jeg trækker på skuldrende.

" Måske... Måske finder jeg på noget andet! Men de skal bøde for det her! " Siger jeg.

" Men Alex, de drenge er følelses løse? Og Ethan har Hannah! Hvad har du tænkt dig at gøre? " Spørger Marissa. Hun er stoppet med at græde, og kigger nu bare med sine store øjne på mig.

" Følelsesløse siger du? Lad mig lave om på det! De fortjener det værste... Et knust hjerte! " Siger jeg. Før de andre når at sige noget, vender jeg rundt på hælen og går ud af huset. Den kolde morgenluft rammer mig, men det hjælper ikke på den vrede som bobler inden i mig. Nu skal jeg bare udtænke en plan, hvorved at jeg kan knuse de ondsvage dolan tvillingebrødre!

_____

Der var lige et lille ekstra kapitel☺️😂❤️ Tusind tak til alle som læser med! Bogens plot begynder omkring nu, men det tror jeg godt at i kan fornemme!🔥❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now