T W E N T Y - E I G H T

3.9K 83 10
                                    

Det blev endeligt mandag, og jeg har nogenlunde udtænkt en plan. Den er ikke særligt god, nu hvor jeg tænker over det.

Jeg står ude ved vejen og venter på at Marissa henter mig. Jeg gider virkeligt ikke skole, og jeg ville helst have på min dagsorden, at jeg skulle ignorere Ethans squad, men sådan er det ikke helt i dag. Altså Ethan skal jeg ignorere. Og så meget som jeg også har lyst til at ignorere Cameron, kan jeg desværre ikke i dag. Jeg har brug for hans hjælp. Jeg har heldigvis biologi i dag, og det fag har jeg med ham og Aaron. Jeg kunne måske også været gået til Grayson, men jeg føler ikke, at jeg kender Grayson lige så godt som jeg kender Cameron.

Marissas bil kommer endeligt til syne for enden af vejen, og hun holder inde ved mig, og jeg hopper ind på passagersædet.

" ALEX! " Hviner hun glad og rækker begge arme frem, og vi krammer så godt vi kan over gearstangen.

" Hvor er jeg glad for at have dig tilbage M " Siger jeg glad, og vi trækker os, og Marissa starter bilen.

" Ja! Det bliver nok noget af en dag i dag... Er du nu sikker på din plan? " Spørger hun, og jeg nikker.

" Den er ikke den bedste, men jeg skal have fundet Fanny! Og jeg kan ikke spørge Ethan og de andre om hjælp igen " Svarer jeg. Marissa nikker.

Køreturen til skolen går hurtigt, og jeg stiger ud af hendes går bil. Allerede det øjeblik, at jeg sætter mine fødder på jorden, har jeg alles opmærksomhed. Alle og jeg mener ALLE stirrer på Marissa og jeg, og jeg kigger bare kort på Marissa som nikker, og vi begynder at gå op imod skolen. Alle holder sig hviskende på afstand, og da vi går over græsplænen, er der fri udsigt over til den vestlige parkeringsplads. Jeg kigger kort derover og fortryder det. Ethan står derovre med Hannah under armen, men han kigger på mig, da jeg kigger på ham. Jeg kan se hans selvfede smil helt herfra, og han tager så armen væk fra Hannah og pifter af mig. De andre drengen griner og følger underholdte med, imens at jeg skynder mig videre. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan Hannah kan være sådan en luder. Hun er sammen med Ethan, også selvom at hun godt ved, at han er sammen med andre. Har hun da ingen respekt for sig selv? Hun er så også selv sammen med folk, men bare det, at de kalder sig et 'par' er klamt. Jeg når heldigvis ind på skolen. Jeg skynder mig ned af gangene sammen med Marissa. Da jeg drejer om hjørnet ned til den gang hvor mit skab er, ser jeg til min forfærdelse Caspar stå ved mit skab.

" Fuck " Hvisker jeg til Marissa, og hun stopper også og kigger i den retning, som jeg diskret peger på med hovedet. Marissa griber hurtigt fat i min hånd, og vi skynder og den modsatte vej, og ud på et pigetoilet. Da vi er kommet derud venner Marissa sig om imod mig.

" Du bliver seriøst nød til at skaffe noget i dag! " Siger hun, og jeg nikker. Jeg må bare krydse fingre.

***

Dagen går langsomt, men det bliver heldigvis hurtigt frokost, og nu er jeg på vej til Biologi. Jeg har undgået Caspar hele dagen, men han har prøvet at opsøge mig. Han har stået ved mit skab hele pausen, hvilket er grunden til, at jeg lige nu løber til biologi. Jeg kunne først hente mine bøger efter at klokken havde ringet. Jeg styrter ned af de tomme gange, og kommer til loakelet. Jeg åbner døren med mere kræft end forventet, og døren flyver op. Alle kigger på mig og nogle fniser. Læren kigger surt på mig, og peger ned på et ledigt bord. Jeg kigger ned på mit sædvanelige, og der sidder Cameron og Aaron. Cameron er lænet godt tilbage i stolen, og smiler bredt da jeg sætter mig ved bordet foran, altså deres pladser. Men hvad havde jeg også forventet? De kom først. Og desuden skal jeg ikke være ond imod Cameron i dag. Jeg har brug for ham. Læren snakker videre, og jeg prøver at følge så godt med som muligt. Og i det sekund at hun sætter folk til at arbejde i grupper, vender jeg mig stol rundt, så at jeg sidder ansigt til ansigt med Cameron og Aaron. Cameron smiler stort til mig, og Aaron kigger på mine bryster. Typisk Aaron.

" Jamen, goddag Morgan! Havde nogle lidt travlt i dag? " Spørger Cameron, og Aaron kigger op på mig også. Jeg nikker bare.

" Jeg havde lidt problemer med.... øh... Mit skab " Lyver jeg, men Cameron køber den og griner bare.

" Hør her, jeg har brug for hjælp " Siger jeg, og Cameron læner sig frem fra sin stol, og hviler hans albuer imod bordet og hviler hans hovedet på hans hænder. Han brune øjne kigger ind i mine, og jeg stirrer hårdt tilbage.

" Skal du have hjælp med at score Ethan? " Spørger han smilende, og Aaron og ham giver hinanden High Fives. Jeg sukker bare.

" Nej... Ew nej " Siger jeg, og Aaron løfter et øjebryn af mig.

" Øh, hallo? Ew? Det var dig som snavede med ham for vildt i fredags " Siger Aaron, og Cameron nikker og kigger også forvirret på mig.

" så meget som jeg godt ville snakke med jer om mit ikke eksisterende kærlighedsliv med Ethan, så har jeg altså noget andet der er vigtigere, okay? " Siger jeg hårdt, og drengene fniser.

" Cameron, ved du hvor at hendes Fanny går i skole henne? " Spørger jeg, og han stopper pludseligt med at smile selvfedt, men kigger undrende på mig.

" Fanny? Hvorfor? " Spørger han.

" Jeg ville bare gerne takke hende! Så jeg har haft snakket med hende, men jeg glemte at spørge om hendes skole " Lyver jeg og prøver mit bedste på at virke oprigtig, men Cameron ryster bare smilende på hovedet.

" Du er dårlig til at lyve Morgan " Siger han, og jeg sukker dybt.

" Det er virkeligt vigtigt Cameron " Siger jeg og sender ham et dybt seriøst blik. Han lægger hovedet på skrå og kigger på mig.

" Hvad får jeg ud af det? " Spørger han nysgerrigt. Jeg kigger rundt og kigger så op på tavlen.

" Vi 3 arbejder sammen til dette projekt, men jeg laver det for jer! Det tæller for 25% af vores årskarakter, og i kunne vel godt bruge et løft? " Siger jeg, og Aaron kigger pludseligt interesseret på mig.

" Det kunne jeg fandme godt bruge " Siger han, og kigger på Cameron. Cameron nikker tænksomt, men smiler så til sidst og rækker sin hånd frem. Han er virkeligt stor, og da jeg giver hånd med ham føles min pludseligt meget lille. Cameron sender mig oplysninger, over en lang diskussion om at jeg ikke ville give ham mit nummer, men jeg endte med at gøre det. Det er ikke min skyld at han er en kæmpe charmetrold. Så snart at jeg har modaget Sms'en fra ham, rejser jeg mig op. Jeg skynder mig op til læren og snupper en beskrivelse af projektet, og skynder mig ud af lokalet. Jeg stopper papiret ned i min taske, og løber ud imod min bil. Projektet havde jeg alligevel skulle lave alene, så det er fint nok. Nu skal jeg bare finde Fanny når hun får fri, og forhåbentligt kan hun hjælpe.

____

Så blev det fredag! Gudskelov! Fredag er ikke en særligt god dag for mig i skolen, men jeg overlever nok!😂❤️ Havde egentligt ikke planlagt dette kapitel som et langt et, siden at der kom dobbel opdatering i går! Men se nu bare der☺️❤️
Håber i kunne lide kapitel, og så håber jeg, at i alle får en god fredag!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now