E L E V E N

4.4K 98 17
                                    

(Alexis tøj i toppen!)

Jeg smækker bildøren i og smider min taske over min ryk. Jeg finder min telefon og tager hurtigt en selfie på snapchat, hvor jeg skriver " Good morning bitches " og lægger det så på min historie, før jeg begynder at gå op mod skolen. Mine hæle kan høres mod gruset under mig, og jeg svinger mit hår væk fra mit ansigt. Jeg smiler selvsikkert da jeg går forbi en gruppe drenge, hvor nogen af dem pifter efter mig. Jeg sørger for at svinge ekstra meget med mine hofter, og jeg kan hurtigt mærke folks blikke på min røv. Jeg har taget mine yndlings jeans på som fremhæver den. Jeg har intet imod at vise mine former frem. For at være ærlig har jeg det meget godt med mig selv.

Jeg spotter Marissa, Veronica og Sofia stå ovre ved Veronicas på den vestlige parkeringsplads, og jeg sætter hurtigt kursen mod dem. Veronica spotter mig på afstand, og hendes kæbe falder bogstaveligt talt til jorden. Hun siger noget, jeg ikke kan høre, og de andre piger kigger over mod mig. Marissa giver mig elevator blikket, og Sofia ligner en der har set et spøgelse.

" Heeey " Siger jeg, da jeg er nået over til dem, og placerer en hånd på min hofte. Jeg smiler til dem. Jeg lader mit blik skue over parkeringspladsen, men jeg kan ikke spotte tvillingernes bil.

" Wow Alex " Siger Veronica som er den første til at sige noget. Jeg bider mig sexet i læben og kigger uskyldigt på hende. Hendes øjne bliver store, og jeg kan ikke lade være med at grine.

" Ej girls, har i intet at skulle sige? Ikke engang godmorgen? " Siger jeg halv skuffet. Jeg fik da i det mindste en reaktion.

" Undskyld... Du ser bare- " Starter Sofia, men Marissa afbryder.

" Fucking lækker ud " Afslutter hun. Vi bryder alle ud i grin, og jeg krammer dem på skift, noget vi bare er begyndt at gøre hver morgen.

" Dahm Alex! Det må jeg sige " Siger Sofia og giver mig et anerkendende smil.

" Yeah! Jeg ville sgu ønske, at jeg så sådan ud " Siger Veronica.

" Hemmeligheden er selvsikkerhed " Siger jeg. Pigerne nikker forstående. Veronica smiler et lumskt smil til mig.

" Er nogen klar til plan 'hævn over dolan tvillingerne' " Hvisker hun, og jeg sender samme blik retur og nikker.

" De ved slet ikke hvad de har i vente! Jeg har godt observeret hvad drenge kan lidt. På min gamle skole var der de her piger, som bare havde drengenes opmærksomhed hele tiden! Og det var ikke fordi at de gav deres krop væk, de havde bare en selvsikkerhed og en charme som rystede alle drengene omkuld " Siger jeg, og pigerne griner.

" Jeg kan slet ikke vente med at få dem ned med nakken " Siger Marissa. Alle udover hendes nikker forstående. Jeg går ud fra, at pigerne har fortalt Sofia hvad der har været sket i weekenden. Men hun virker også som om, at hun er med på planen. For at være ærlig, tror jeg at alle piger på denne skole udover Hannah og hendes veninder ville være mere en glade for, at se dem gå ned på nakken.

" Og når man snakker om solen " Siger Veronica, og jeg kan høre en bils motor nærme sig. Jeg smiler selvsikkert, og sørger for at svage endnu mere i hoften. Jeg kan høre drengene og deres venner lidt væk, og jeg kigger hurtigt på pigerne.

" Lad som ingenting, og når de går forbi så grin som om, at jeg lige har sagt noget sjovt " Siger jeg, og de nikker alle hurtigt. Jeg kigger mig over skulderen, og kan se dem alle træde ud af den sorte range rover. De har alle deres tasker, og de går over griner over et eller andet. De begynder at gå i retning af os, og jeg kigger tilbage på pigerne som begynder at grine. Alle griner nogenlunde naturligt, udover Marissa som lyder som en mus der har fået grineflip. Jeg kan høre stemmerne bag os stoppe med at snakke, og jeg griner selv kort, højt men tydeligt.

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now