E I G H T E E N

4K 92 15
                                    

(Se Alex's outfit i toppen!)
Jeg låser hurtigt min Jeep, før at jeg spurter op til hoveddøren. Jeg griber hurtigt fat i håndtaget, og skynder mig at åbne døren som er åben. Jeg når lige at lukke døren bag mig, før at min mor kommer ud til mig i alt hendes fine tøj, og kigger bekymret på mig, men også lidt sur.

" Hvor har du været Alexis? Aftalte vi ikke, at du skulle komme hjem lige efter skole? " Spørger min mor og krydser sine arme, så man rigtigt kan se alle de guldarmbånd hun har på. Hendes hår er sat pænt op med guld hårspænder, og om hendes hals hænger en flot perlekæde.

" Undskyld mor! Men timerne trak lidt ud og sådan " Lyver jeg og kanter mig forbi hende, og skynder mig op imod mit værelse.

" Jeg er klar om 10 minutter " Råber jeg. Jeg skynder mig ud på mit badeværelse, og smider hurtigt tøjet og træder ind under bruseren. Jeg vasker hurtigt mit hår og min krop, og træder så ud igen. Jeg går ind på mit værelse og finder rent undertøj, og tager så den kjole på, som jeg havde ligget frem. Den er lidt nedringet, syntes min mor, men jeg elsker den virkeligt. Den får mig til at føle mig elegant og voksen. To ting, jeg virkeligt ikke er!

Jeg sætter mig ned foran mit spejl, og lægger hurtigt lidt makeup, ikke det store, og samler noget af mit hår bagi, og lader noget hænge løst. Mit hår er heldigvis hurtigt til at tørre. Jeg finder så mine sorte stilletter frem og min jakke, og så skynder jeg mig nedenunder.

Min mor og far står nede ved døren og venter, og vi følges alle ud til min fars sorte Mercedes. Jeg havde seriøst glemt alt om denne aftale! Min far arbejder for et stort firma, og sagen er den, at han har udregnet en måde, hvorpå firmaet kan spare flere millioner af kroner. Chefen vil nu have min far til samtale, for at snakke om det, men også for at min far kan blive forfremmet og få lønforhøjelse. Hvilket alt sammen er meget fint, men jeg forstår stadigt ikke hvorfor, at jeg skulle med. At sidde og spise middag med nogle fine mennesker lyder ikke tiltalende. Jeg ville hellere ligge derhjemme på sofaen med en pose chips og se Netflix. Men min mor insisterede på, at jeg skulle med. Chefen har åbenbart også en dreng på min alder, og hun syntes jo det kunne være så fint, hvis jeg fandt en mand med penge. Altså slap af mor! Jeg går stadigt i High School! Andet år! Jeg er sytten!

***

Vi ankommer til den fine restaurant, og der første der møder mine øjne er loftet. Det skynder af gulv, og der hænger kæmpe lysekroner overalt. Lyset er meget gyldent og varmt, og der er kæmpe vaser med blomster ude i hjørnerne. Fine tjenere vimser rundt imellem borde med dyre vine, og jeg vil nærmest væde på, at nogen af dem er mere værd en hele mit klædeskab tilsammen. En tjener kommer hen til os, og smiler venligt til min far, som så fin står i sit nystrøgede jakkesæt.

" Velkommen Mr. Og Mrs. Morgan! Denne vej " Siger han, og før os igennem lokalet. Jeg lader mit blik glide over folkene som er her, og her er overraskende mange, i forhold til hvor fint og dyrt her er. Men de fleste er også forretningsmennesker eller ældre kærestepar.

Vi bliver ført hele vejen til den anden ende af lokalet, hvor vi ankommer til en glasdør. Jeg kigger nysgerrigt derind, før at tjeneren åbner den, og jeg kan se 3 personer sidde med ryggen til døren ved et rundt bord. Der er tre stole på den anden side. Der sidder en mand, hans kone og så deres søn. De har alle lyst hår.

Tjeneren åbner venligt døren, og lader os træde ind. Personerne i stolene vender sig overraskede om, og smiler da de ser min mor og far.

" Paul! Erica " Siger manden glad og rejser sig så man kan se hans ansigt. Hans lyse hår er lagt tilbage med voks, og skinner i lyset. Hans jakkesæt er pletfrit. Det er tydeligt, at han er en vigtig mand. Han hilser på min mor og far. Han giver også mig hånden, og jeg ryster den forsigtigt. Han smiler stort til mig.

" Og du må være Alexis! Godt at møde dig " Siger han. Hans kone rejser sig også op, og hun har den flotteste mørkeblå satin kjole på. Hun hilser også glad på os alle tre, og vi mine hænder et klem. Da rejser sønnen sig op, og alt inden i mig stivner. Episoden på gangen fra tidligere på ugen kommer tilbage, og jeg får pludselig kvalme. Personen vender sig rundt, og hans øjne stirrer på mig med et slesk smil på læberne.

Caspar!

__________

SÅ! Efter laaang tid er jeg tilbage med et kapitel! Lille forklaring på hvorfor der er gået så lang tid!❤️
Jeg fik i konfirmations gave en tur til London! Og jeg skulle så afsted i Fredags! Jeg blev så desværre syg natten til fredag, men vi tog alligevel afsted! Jeg har været i London lige indtil i går, men med feber hver dag! Havde taget computer med, men den energi jeg havde, brugte jeg på at se ting😐❤️ Jeg er nu kommet hjem og har været til lægen! Intet alvorligt!
Turen til London var ellers dejlig! Vi fandt nogle gode piller som hjalp🙏 London er en fantastisk by!
Jeg er dog stadigt syg nu, men syntes at i fortjente et kapitel!❤️❤️❤️

Jeg håber at i alle har det godt!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now