T W E N T Y - S E V E N

3.7K 82 10
                                    

No- No- No! Det sker bare ikke... FUCK!

Jeg klapper aggressivt min computer i og sidder bare og stirrer ned på det tomme USB. Jeg rejser mig vredt efter et stykke tid og styrter nedenunder, lige glad om mine forældre sover. Jeg går ud i gangen og tager mine sko på, og går uden for i regnen. Jeg kaster hårdt USB' et hårdt ned i jorden og begynder at hoppe voldsomt oven på det. Jeg bruger al min vrede på at hoppe op og ned på det. F-U-C-K-I-N-G L-O-R-T.

Jeg hopper så meget, og jeg når at være helt gennemblødt før, at jeg hører den knækkende lyd under mig, og ser til min egen tilfredsstillelse, at USB' et ødelagt. Jeg tager resterne af det og smider det ud i skraldespanden, og jeg går så ind igen. I det, at jeg lukker hoveddøren og vender mig rundt, kommer min mor ned af trappen i kun hendes natkjole. Hun kigger forvirret på mig.

" Alexis! Hvad laver du dog udenfor? Ej se nu, du er helt gennemblødt " Siger hun og kigger sukkende på mig. Jeg kigger bare ned af mig selv og trækker på skuldrene. At jeg er gennemblødt er mit mindste problem lige nu.

" Gå op og tag et varmt bad! Jeg har købt nogle nye bath bombs til dig " Siger hun, og jeg takker hende, før at jeg skynder mig ovenpå. Jeg går direkte ud på mit badeværelse og smider hurtigt det våde tøj. Jeg starter vandet og begynder at fylde mit badekar. Jeg ved godt at det virker lidt som om, at jeg er et rich kid, at jeg har mit eget badeværelse med badekar og bruser. Men det var sådan, at dengang mine forældre købte huset, havde de troet at de skulle have endnu et barn. Men min mor blev alvorligt syg under hendes anden gravitet, og fosteret døde inden at det blev født. Så når folk er sådan " Omg du har eget badeværelse! Rich kid " så er jeg bare sådan, " Du ved ingenting! ".

Vandet bliver hurtigt til meget og dækker nu næsten helt op til kanten. Jeg slukker for vandet og finder en lille pose med bath bombs som min mor har stillet frem til mig. Jeg smiler for mig selv. Min mor er ikke altid den bedste, og alligevel er hun den bedste. Og så går hun meget op i hygiejne og sådan noget yoga og meditation noget. Det er derfor at disse er nogle anti-stressende nogle. I starten syntes jeg, at det var mega irriterende at hun altid købte alt muligt helsekost agtige, men jeg har accepteret det. Og desuden er sådanne ting nogen gange virkeligt gode.

Jeg pakker en af dem ud af deres pakke og smider den ned i badet. Den begynder straks at opløse sig, og jeg smiler ved synet. Jeg finder så min telefon inde på mit værelse, og skynder mig ud på mit badeværelse igen. Jeg har sådan en højtaler som sider ude i min bruser som kan tåle vand, så jeg sætter min playliste på og kryber ned i det varme vand. Følelsen af det varme vand som omslutter min krop er fantastisk. Jeg kryber helt nedenunder vandet og nyder duften af roser. Jeg læner mit hoved tilbage imod kanten og lukker øjnende. The Weeknd's sang Shameless spiller, og jeg synger stille med. Jeg elsker den sang virkeligt meget. Men The Weeknd er også bare the shit.

Jeg slapper helt af, men kan ikke lade være med at tænke på det tomme USB. Det var også for godt til at være sandt. Takket være Marissa opdagede jeg det i god tid. Jeg kunne lige se det for mig, hvis jeg konfronterede Caspar, og der så intet var på det. Så ville han bare blive værre... Han ville sikkert voldtage mig, men jeg ville kunne få ham sat i fængsel... Men hans far ville nok fyre min far. Eller også ville han ikke. Jeg ved det ikke.

Men jeg skal finde en måde at få oplysninger. Jeg må opsøge hende pigen. Fanny eller hvad hun nu hed. Jeg ved, at hun ved noget. Hvor meget hun ved, ved jeg så ikke. Jeg må bare finde en måde at få oplysninger om hende, uden at skulle snakke med Ethan og Grayson. Jeg kan skrive til hende over Messenger! Jeg skal bare finde. Jeg rækker ud efter min telefon og trykker ind på Facebook, jeg ignorere at mine hænder er helt våde. Jeg kommer ind på Facebook, og søger så på Ethan Dolan. Ethans ansigt popper frem, og jeg stirrer med store øjne på hans billede. Han er en fuckboy, men hold nu kæft nogle gode gener.

Jeg trykker ind under hans venner, og søger der på Fanny. Men jeg finder intet. En underlig glad følelse spreder sig inden i mig. De er ikke venner!

Men det betyder også, at jeg skal opsøge nogen. Jeg må prøve med Cameron. Cameron er den nemmeste.

Så mange ting at tænke på hele tiden. Jeg sukker og lægger min telefon væk, og lukker så øjnene igen og læner mig tilbage. Jeg lukker alt ude, og jeg fokuserer kun på musikken.

Jeg falder stille i søvn igen.

_____

Jeg ved det, hvad sker der for det ekstra kapitel???
Det er fordi, at dette kapitel er virkeligt kedeligt!😂❤️ Så jeg ville udgive det i dag sammen med det andet!
Der kommer stadigt et kapitel i morgen, men her får i lige et ekstra kapitel!❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now