T H I R T Y - N I N E

3.6K 99 21
                                    

1 uge senere

Jeg traver ligeglad over parkeringspladsen over imod skolen i mine slidte vans og joggingbukser. Jeg har trukket hætten på min hættetrøje ned over mit hoved, og jeg har et par sorte solbriller over mine øjne. Folk stirrer, og nogen stopper helt op. Jeg giver dem fingeren og fortsætter. Jeg når til skolen, desværre, og finder også mit skab. Jeg smider alle mine ting ind i skabet og trækker min geografibog ud af skabet. Jeg smækker så hårdt mit skab i, og vender mig rundt. Folk går i buer udenom mig, som var der en usynlig væg imellem dem og mig. Men det kan gøre hvad fuck de vil. I don't care.

Jeg begynder at trave ned af gangen, og da jeg træder om hjørnet støder jeg direkte ind i en lyshåret dreng, bedre kendt som Caspar. Han kigger overrasket på mig og træder til side. Jeg banker hårdt min skulder ind i hans og fortsætter videre ned af gangen. Caspar og hans venner er stoppet op og kigger efter mig.

" Hvad sker der for hende? " Siger Caspar forvirret.

" Aner det ikke dude, men hun fandme hot " Svarer en af hans venner, og jeg smiler for mig selv.

Jeg kommer til geografi lokalet og går ned og slår mig ned på bagerste række. Jeg smider mine fødder op på bordet og læner mig godt tilbage. Folk rykker pladser væk fra mig og hvisker til deres venner. Jeg har det, som var jeg med i en film. Folk opfører sig så fucking ondsvagt. Ja, jeg går måske ikke i jeans og T-shirt som normalt, men betyder det at man pludseligt ikke kan side ved siden af mig? Folk er fordomsfulde.

I sidste øjeblik før at klokken ringer kommer Cameron og Aaron ind i rummet. Camerons øjne lander som det første på mig. Hans øjne bliver store, og jeg kan tydeligt se overraskelsen og forvirringen i dem. Aaron skubber ham i retning af mig, og kort tid efter har de slået sig ned ved bordet foran mig.

En falsk hoste lyder oppe fra tavlen, og jeg kigger op og møder vores lærers sure øjne.

" Ingen solbriller og hætter i mine timer! " Siger hun strengt og kigger på mig.

" Seriøst? " Siger jeg og sukker. Hun nikker. Alle er stille og venter bare på, at jeg tager hætten ned og brillerne af.

Jeg sukker tungt og skubber så hætten ned fra mit hoved og kører en hånd igennem mit hår. Jeg tager tøvende fat i siderne af solbrillerne og tager dem så af og kigger direkte ned i bordet efter. Jeg kan mærke Camerons blik, men jeg lukker ham ude og fokuserer bare på tegningerne som er tegnet på bordet under mig.

" Tak Alex " Siger Miss. Super irriterende og vender sig imod tavlen og begynder at snakke om USA's vestkyst og Colorado river. Jeg prøver at fokuserer på at kigge ned i bordet. Hun stopper med at snakke efter noget tid og går så rundt og afleverer nogle papirer og klassen bryder så ud i snak. Som det første vender Cameron sin stol rundt og sidder nu og stirrer direkte på mig.

" Alex, kig på mig! " Siger han alvorligt. Jeg ryster på hovedet.

" Fuck af Dallas " Siger jeg, og Aaron vender sig nu også rundt.

" Hun er da i det mindste ikke helt død " Kommentere Aaron. Jeg ruller irriteret med mine øjne, men jeg kigger ikke op.

" Alex, få mig ikke til at tvinge dig " Siger Cameron hårdt og læner sig indover bordet og kigger hårdt på mig. Jeg stirrer stædigt ned i bordet, da hans hånd pludseligt griber min kæbe og løfter den op. Mine øjne møder hans, og hans øjne bliver fulde af vrede.

" Jeg vidste det! " Siger han vredt, og jeg vrider mig hurtigt ud af hans greb og trækker mig lidt tilbage i min stol. Camerons øjne lyner og Aaron kigger chokeret på mig.

" Alex, hvad har du taget? " Siger Cameron vredt. Jeg kigger bare på ham. Vi har en stirre konkurrence, og det ender med, at jeg bare trækker på skuldrende.

" Aner det ikke... Det jeg havde tilbage fra sidst " Siger jeg.

" Vent, så rygterne var sande? Du... Var en drug dealer? " Siger Aaron og stirrer overrasket på mig.

" Nah... Mere hende som passede på stofferne for drug dealerne " Siger jeg og krydser mine arme. Camerons øjne er stadigt vrede.

" Hvad fanden sker der med dig Alex? " Siger han vredt, og folk omkring os kigger underligt på os.

" Det er ikke dit problem Dallas! Fuck af " Siger jeg irriteret. Jeg vidste det var en dårlig ide at tage de stoffer i går, og jeg havde ærligt glemt bivirkningerne... Men hold nu kæft hvor havde jeg savnet den følelse. Følelsen... Af ingenting! Ingen bekymrer, ingen tanker... Bare... Frihed!

" For helved Morgan! Jeg kan ikke bare side og se på, imens at du ødelægger dit liv " Siger han vredt. Jeg trækker på skuldrene. Jeg tager mine solbriller på igen og rejser mig og stiller mig foran ham. Alle i klassen bliver stille og kigger på os.

" Se Dallas, det er dit problem, ikke mig " Siger jeg og vinker kort til ham, før at jeg går ud af klassen.

Jeg trækker min telefon op fra min taske og stirrer på klokken. Perfekt timing! Jeg sætter kursen imod parkeringspladserne, og da jeg træder ud fra de tomme gange indånder jeg den friske luft.

" Alex, vi har savnet dig " Lyder en stemme. Jeg vender mig rundt og ser mit gamle squad samlet. Nick og Barry står forrest, bag dem sidder Hayley og Isa. Jeg smiler glad til dem og går hen og laver håndtryk med drengene. Jeg kysser Hayley og Isa's kinder.

" Damn tøsen, vi har savnet dig " Siger Isa og smiler til mig.

" Jeg er glad for at være tilbage " Meddeler jeg og bukker for dem, og de griner men smiler tilbage.

" Har i det med jeg bad om? " Spørger jeg. Barry nikker og rækker mig diskret en lille pose med hvidt indhold. Jeg skal lige til at tage den, men jeg bliver stoppet da dørene til skolen bliver slået op. Jeg vender mig forvirret rundt og stirrer mod indgangen. Ethan kommer stormende ud og lader hans øjne glide over forsamlingen og samler sig så på mig. Efter ham kommer Grayson og de andre drenge. Jeg fanger Camerons blik og jeg stirrer ondt på ham. Kunne han ikke bare forstå, at han skulle holde sig ude af det her?

" Og hvem skal det så forstille? Skolens fuckboys? " Griner Nick og Barry, Isa og Hayley griner. Jeg krydser bare mine arme og stirrer på Ethan.

" Du er helt forkert på den, de er ikke mere end en flok mors drenge " Siger jeg hånende og Isa og Hayley kommer med nogle "uhhh". Jeg smiler udfordrende til Ethan som har spændt i kæben. Han fuckede fucking alting op. Takket være ham, taler Marissa ikke til mig. Og det tror jeg heller aldrig hun har tænkt sig.

______

TIRSDAG! Jeg er så spændt på drengenes nye video❤️ Men jeg sov ikke så meget i nat, så jeg er ret så smadret😄❤️
Håber i alle får en god dag, og skriv endeligt hvis der er noget som jeg kan gøre bedre!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet حيث تعيش القصص. اكتشف الآن