T H I R T Y - E I G H T

3.5K 89 7
                                    

Marissas familie ankommer, og min mor byder dem varmt velkommen. Marissas mor trækker mig også ind i et dejligt kram, og hendes far giver mig et fast håndtryk. Da jeg kommer til Marissa krammer vi kort, før at jeg tager hendes hånd og fører hende med op på mit værelse.

Da døren lukker bliver der helt stille, og Marissa stirrer bare på mig med korslagte arme.

" Hvad er der sket? " Spørger hun. Jeg trækker vejret dybt og kigger rundt. Jeg piller nervøst ved mine fingre. Jeg vil bare virkeligt ikke fucke det her venskab op. Marissa er den bedste veninde jeg nogensinde har haft, på trods af, at jeg kun har kendt hende i meget kort tid. Tanken om at Marissa hader mig er virkeligt ikke rar. Hun er det bedste der er sket for mig, lige efter min afvænning af stoffer... Altså jeg passede jo ikke kun på dem. Nogen gange når jeg var sammen Josh og hans venner, tog vi nogle stoffer de havde til overs. Men det er overstået! Det gør jeg ikke mere... Slut! Men nogen gange savner jeg det sgu... Jeg er bare bange for, at hvis Marissa dumper mig som ven, at jeg så vil gå tilbage til sådan som jeg var før. Og det ønsker jeg ikke... Det ønsker jeg virkeligt ikke.

" Det... Der skete en del ting i går aftes " Starter jeg. Marissa krydser hendes arme men lytter med.

" Vi blev ret fulde, og vi legede Truth or Dare " Fortæller jeg.

" Jeg fik en konsekvens, som sagde at jeg skulle snave med Ethan " Siger jeg. Marissas øjne bliver store.

" Og det gjorde ud? " Spørger hun overrasket. Hun han ingen anelse om hvad det er, som jeg prøver at fortælle hende. At jeg snavede med Ethan som en Dare er seriøst det mindste lige nu. Jeg nikker bare som svar til Marissa.

" Men der skete mere! " Skynder jeg mig at sige, og Marissa stirrer forvirret på mig.

" Jeg husker ikke det hele så godt, noget er lidt utydeligt... Men jeg fik på en måde Grayson over til os, og så snavede jeg med dem begge... " Siger jeg. Marissas øjne bliver kæmpe og blanke, men hun skynder sig at ryste det af sig og nikker som var det ingenting.

" Det er da fint nok... De er jo bare nogle fuckboys " Siger hun og smiler falskt. Jeg sukker.

" Marissa ikke skjul det... " Sukker jeg.

" Hvad skulle jeg skjule? Jeg skjuler da intet " Siger hun og krydser bitchet sine arme endnu mere. Jeg trækker vejret dybt og kigger hende så direkte i øjnene.

" Jeg havde en trekant med dem! Jeg havde sex med Ethan... Og Grayson " Siger jeg. Marissas øjne bliver blanke og hendes mund står pludseligt let åbent. Tårer begynder at samle sig i hendes øjenkroge, og kort tid efter falder de stille ned over hendes rosenrøde kinder.

" Marissa jeg er- " Jeg træder frem imod hende og rækker ud efter et kram, men hun træder tilbage og skubber mig væk.

" Ik' rør mig " Siger hun og et hulk falder fra hendes læber. Hun begynder at trække vejret hurtigere, og hun begynder at græde voldsomt.

" Ved du hvor hårdt det var, at få en abort? At dræbe et barn? Et barn jeg kunne have haft? Jeg kunne have haft en familie... " Råber hun og vreden blusser pludseligt frem i hende. Jeg kigger forstående på hende, men hun stirrer koldt tilbage.

" Ikke en skid du gør! Du er ligesom alle de andre ludere på skolen! I får lov til at have det sjovt og i får ingen konsekvenser, imens jeg blev fucking gravid " Råber hun.

" Jeg er ikke en luder og det ved du godt " Forsvarer jeg mig og træder frem imod hende. Hun stirrer bare koldt og følelsesløst på mig.

" Nårh ikke? Har du måske ikke lige spredt dine ben for to af skolens fuckboys? " Giver hun igen. Jeg sukker frustreret og kigger på hende og kan selv mærke tårende komme krybende.

" Jeg var fuld M... Jeg vidste ikke hvad jeg lavede " Siger jeg. Marissa fnyser bare.

" Du er ligesom alle de andre... Selvom man er fuld skal man fandme stadigt tage konsekvenserne! " Råber hun, og jeg træder forskrækket et skridt tilbage.

" Men det er slet ikke fordi der skete noget efter! Jeg sagde, at vi havde vædet om hvor hurtigt jeg ville gå i seng med dem begge! " Siger jeg, men Marissa sender mig bare et frastødt blik.

" Og de havde åbenbart også vædet... Om at Ethan skulle få mig med i seng... Men nu står det 1-1! " Prøver jeg og prøver at smile, men Marissa skyder smilet ned med hendes øjne.

" Ved du hvad Alex? Held og lykke! Jeg kan godt se at dine små fiktive point betyder mere for dig end mig " Siger Marissa og drejer i håndtaget og forlader mit værelse. Jeg kan høre nogle stole blive skubbet over gulvet nedenunder og en masse stemmer. Kort tid efter hører jeg hoveddøren smække, og efter det, stilhed.

Jeg falder stille sammen på gulvet, næsten kvalt i mine egne tårer. Kort tid efter kommer min mor og far op, og da de ser mig skynder min mor sig over til mig. Hun sætter sig ned og trækker mig ind til sig, og jeg hulker ind imod hendes bryst. Jeg kan ikke andet end at ødelægge ting.

____

Well... Kan kun sige at dette er begyndelsen... 😏❤️😉
Tusind tak for alle læsningerne og stemmerne! I er seriøst de bedste læsere! Jeg sætter så meget pris på jer alle og i gør mig så freaking glad❤️❤️❤️ Tusind tak! Og så håber jeg, at i alle får en god mandag💙💜❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now