S I X T Y - O N E

3.9K 114 31
                                    

Ethan starter bilen, og bilens motor begynder, og vi rykker os nu. Jeg kan se mit hus blive mindre i bakspejlet, og jeg smiler spændt over til Ethan.

" Hvad skal vi så? " Spørger jeg nysgerrigt. Et lumskt smil finder vej på hans læber, og han kigger kort over på mig med et hemmeligt smil på læben.

" Det er en overraskelse " Siger han. Jeg sukker og læner mig tilbage.

" Jeg hader overraskelser " Klager jeg og Ethan griner.

" Nu ikke ødelæg stemningen igen! Lige meget hvad du siger, fortæller jeg dig altså ikke hvor vi skal hen " Siger han. Jeg stirrer først fornærmet på ham, men kan så slet ikke lade være med at smile og hele min krop løsner sig op. Jeg kan slet ikke fatte, at jeg er på vej på en date. Jeg føler det er hundrede år siden, at jeg faktisk har været på en rigtigt date, og jeg er meget spændt. Jeg har heller ikke rigtigt datet siden Josh... Jeg glæder mig sådan til at begynde at være noget med Ethan! Så behøver jeg ikke kigge tilbage på Josh som den eneste kæreste, jeg har haft. Det er bare svært for mig at åbne mig op for nye personer. Især når det gælder drenge og kærlighed. Josh knuste mig, men det ved alle nok godt efterhånden... Jeg kan faktisk ikke huske om Ethan ved noget! Det tror jeg ikke, at han gør. Det er også fint nok. Josh er et overstået kapitel i mit liv, og jeg ønsker aldrig nogensinde at se ham igen.

" Sætter du ikke lidt musik på? " Spørger Ethan. Jeg nikker smilende og tænder for radioen.

I see you driving 'round town with the girl I love and I'm like
'Forget you!'.
Oo, oo, ooo!

Forget you med Cee-Loo Green begynder at spille, og Ethan og jeg begynder at synge med, mere eller mindre som en duet.

I guess the change in my pocket wasn't enough, I'm like
'Forget you and forget her too!'.
Said, if I was richer, I'd still be with ya.

Ethan smiler udfodrende til mig og synger videre.

Ha, now ain't that some 'shh'?
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
FORGET YOU!!!

Vi skråler med videre på sangen, og jeg må indrømme, at Ethan faktisk ikke synger forfærdeligt. Med noget træning kunne han nok godt bliver sanger! Han har også ansigtet til det.

Vi hører videre i radioen og der går ikke sådan mega lang tid, før at vi ankommer til vores destination.

Ethan parkerer sin bil på en parkeringsplads lige ned til en strand. Jeg kigger fascineret ud på det blå hav og stiger så ud af bilen sammen med Ethan.

" Stranden? " Spørger jeg.

Jep " Svarer Ethan og åbner bagagerummet. Jeg går stille ned mod stranden, imens at Ethan finder hvad han nu har medbragt. Havet ligger fladt og stille udover horisonten, og solen er på vej ned. Det er et virkeligt flot syn. Ethan kommer op på siden af mig efter et stykke tid, og jeg kigger op på ham og udover havet.

" Hvor er det smukt " Siger jeg stille. Jeg kan høre havets brussen og dufte det salte vand, og det minder mig om, at det er alt for lang tid siden, at jeg sidst har været på stranden. Jeg har faktisk slet ikke været der hele denne sommer.

" Kom med " Siger Ethan og guider mig hen til en trappe. Den fører ned til sandet, og jeg tager med det samme mine vans af, og det samme gør Ethan. Med vores sko i vores hænder, og Ethan med en taske over skulderen. Mine fødder kommer i kontakt med det varme sand, og jeg begynder med det samme at krumme tæer og løsne op, skiftende. Følelsen af sand under mine fødder sjov, og jeg følger med Ethan ned på stranden. Han sætter tasken ned ikke særligt langt fra vandet, og finder så et stort tæppe frem fra hans taske. Han slår det ud på sandet og finder bagefter puder, små glas med levende lys i og endda en lyskæde drevet på batterier. Jeg kigger imponeret med et varmt hjerte på hans lille kreation. Hans smiler stolt, da han har stillet det hele op. Han kigger op på mig for at se min reaktion, og jeg smiler nok som en sindssyg.

Addicted to you • E.D • // Afsluttet On viuen les histories. Descobreix ara