T W E N T Y - T H R E E

3.9K 96 19
                                    

Overalt hvor man kigger hen er der dansende folk. Jeg retter en sidste gang på min kjole, og baner mig så vej ind i stuen. Jeg må skubbe lidt til folk for at komme igennem, men jeg får mast mig igennem, og pigerne er lige bag mig. Jeg står lidt og skuer ud over rummet, da mine øjne finder hvad de søger. Ethan og drengene sidder sammen med en masse andre mennesker ovre i en sofa i den modsatte ende af lokalet. Jeg peger på dem, og Sofia og Veronica nikker, og vi går samlet derover. Da vi kommer derover en eller anden lige sagt noget sjovt, og hele flokkel griner. Hannah er heldigvis ingen steder at se. Alle sidder med en rød kop og sipper af den, men latteren dør hen da vi kommer derover. Jeg hviler min hånd på min hofte, og kigger udover forsamlingen.

" Dahm Morgan! " Siger Aaron som den første, og jeg ruller med øjnende af ham.

" Drop det Aaron " Siger jeg, og Jack dunker ham grinende i skulderen, mens Aaron sender ham et surt smil. Jeg kigger rundt og mine øjne mødes med Ethans. Hans øjne er store, og de stirrer fascinerede ind i mine. Jeg kigger kort væk og bider mig i læben, og kigger så tilbage op.

" Hvem har vi så her? " Spørger jeg dreng jeg ikke kan navnet på, men han har noget pænt brunt hår, som hænger tungt ned over hans skuldre. Jeg smiler sødt rundt til alle drengene, og fjerner mine solbriller og ryster med mit hår.

" Alex Morgan " Svarer jeg og de smiler alle flirtende til mig, men jeg ignorerer dem.

" Og jeg kan se at du tog vennerne med " Siger Grayson og blinker til Veronica, men Veronica giver ham bare fingeren igen, og vi giver hinanden grinende High Fives. De andre drenge griner af Grayson og kommer med nogle " Ouch ", imens Grayson sender mig et surt blik. Jeg smiler bare uskyldigt. Jeg har oplært Veronica godt, det må jeg sige.

" Altid så hård, var Morgan? " Siger Cameron grinende. Jeg trækker på skuldrene, og masser mig ind imellem folk, og slår mig ned på Camerons skød. Alle kigger overraskede på mig, men jeg smiler bare sødt til Cameron. Hans kinder bliver helt røde, og hans prøver at rykke lidt på sig selv, men slapper så lidt mere af, og smiler flirtende tilbage.

" Jamen dog " Siger han, og jeg smiler falsk til ham, før at jeg kigger over på Grayson. Jeg kan mærke Ethans øjne bore sig ind i min nakke, men jeg ignorerer ham, som jeg jo normalt gør.

" Jeg er her dog ikke for at chit-chatte med jer " Siger jeg. Grayson nikker og kigger over på Ethan som nikker.

" Hvis i vil have os undskyldt et øjeblik " Siger Grayson, og rejser sig fra sin plads. Jeg rejser mig også straks op, men sørger for at stirre ekstra med min røv. Jeg kan mærke Cameron blik, og jeg trækker bare smilende på skuldrene, og vinker til drengene som alle kigger med kæmpe øjne efter mig, før at jeg følger med Grayson.

" Sikke en entre Morgan " Siger Grayson, da jeg kommer op på siden af ham, og jeg griner bare.

" Dine liderlige venner så ellers ud til at nyde den " Svarer jeg, og han kigger ned på mig og kigger så grinenden væk. Graysons grin er virkeligt sødt. Når han ikke skal være en hård badass altså. Han griner med hans tænder, og de er virkeligt også flotte.

Grayson fører mig med ovenpå, og jeg kan mærke at de andre er lige bag ved os. Han fører mig ind på et kontor af en art, og jeg hopper glad op på skrivebordet som står i midten af lokalet, og lader mine fødder hænge dinglende ud i luften. De andre kommer også ind i lokalet, Sofia skubber irriteret Aarons arm væk fra hendes skuldre, og tager plads ved siden af mig. Jeg smiller et lusket smil til hende, men hun dasker mig på armen med et stop-det blik. 

Vi er alle i rummet, udover Ethan, men han kommer kort tid efter ind, sammen med en pige. Jeg kan mærke en underligt fornemmelse i maven. Hvem er hun?

Ethan holder dog ikke om hende, og han lukker døren efter hende, og hun kommer frem og stiller sig i midten af den lille som er blevet dannet. Ethan har en sort T-shirt på og nogle sorte jeans, og hans hår sidder rodet som altid. Man kan se blodårende på hans veltrænede arme, og hans kæbelinje er knivskarp. Faktisk så skarp, at jeg tror at den kan skære igennem sten. Han tager mig i at stirre på ham og sender mig et skævt smil, og jeg skynder mig at kigge væk. Jeg kigger så op, og møder pigens øjne. Hendes øjne er nøddebrune, og hendes hår er mørkebrunt. Hun smiler et smil til mig og rækker hendes hånd frem imod mig, og jeg tager smilende imod den og rejser mig fra min plads.

" Alex Morgan " Siger jeg.

" Fanny Jackson " Siger hun, og vi slipper hinandens hænder.

" Ethan kontaktede mig, og sagde at du havde problemer med Caspar Smith, er det rigtigt? " Spørger hun mig direkte, og jeg nikker og retter ryggen.

" Ja. Hans far er min fars chef, og han er pludseligt blevet meget... Nærgående " Siger jeg og Fanny nikker forstående.

" Det kunne jeg også forstå på Ethan " Siger hun, og vi kigger begge over på ham. Han står lænet op af væggen og kigger på mig. Hans kæbe er låst, og han kigger bare undersøgende på ham. Jeg kigger hurtigt væk, og jeg ved at han tænker på tidligere i dag.

" Hvordan kender i hinanden? " Spørger Veronica nysgerrigt bag mig. Jeg lader mit blik blive i gulvet.

" Vi har været gode venner siden at vi var små " Siger hun og smiler til Ethan, men der er noget bag hendes smil som ikke er ægte. Jeg kigger undersøgende på hende, og den måde hun kigger på ham, er det tydeligt at de har været eller er 'mere' end venner.

" Hvordan kan du hjælpe mig? " Spørger jeg, og hun kigger tilbage på mig og retter på hendes brune hår. Jeg syntes pludseligt ikke mere at et er så flot.

" Jeg var engang sammen med Caspar! Men han behandlede mig som var jeg ingenting, og jeg fik nok! Men man kan åbenbart ikke sige Caspar imod, for en aften, dage efter at jeg havde slået op, opsøgte han mig på gaden om aftenen og bankede mig " Fortæller hun, og pigerne bag mig gisper forfærdede. Hun trækker op i sit ærme på hendes trøje, og afslører et ar.

" Jeg ville derfor have hævn... Og jeg har samlet nogle forskellige USB stik med forskellige videoer og billeder, som kan blive brugt til at Black maile ham tilbage, hvis han nu skulle finde på noget " Siger hun. Jeg nikker interesseret. Hun rækker så hånden ned i hendes taske, og trækker et sort USB frem, og så kaster hun det til mig. Jeg griber det og kigger undersøgende på det.

" En video af ham som ser porno imens at han onanerer! Tror ikke han har lyst til at den skulle blive vist offentligt! " Siger hun smilende, og jeg smiler glad til hende.

" Det er jo perfekt! Men... Hvad er hagen ved det? " Spørger jeg og ligger USB 'et væk. Fanny smiler bare og ryster på hovedet.

" Der er ikke nogen hage! Jeg vil bare gerne hjælpe folk med at få Caspar ned med nakken " Siger hun, og jeg smiler taknemmeligt til hende.

" Så er det problem vel løst? " Siger Grayson glad og kigger rundt på os alle. Vi nikker alle, og folk begynder at forlade rummet. Men jeg bliver stående og kigger bare lidt ud i luften.

" Bare gå, jeg kommer om lidt " Siger jeg til Sofia og Veronica, og de går grinenden nedenunder sammen med de andre. Jeg står bare lidt i mine egne tanker, og jeg opdager pludseligt at der stadigt er en person tilbage i rummet. Jeg kigger op, og han står på samme plads ved væggen, som han også gjorde før.

" Hvorfor er du ikke gået med de andre? " Spørger jeg forvirret, og lægger mine arme over kors. Ethan trækker på skuldrene og stiller sig op. Han stikker sine hænder i sine lommer, og går stille over imod mig.

" Jeg kunne spørge dig om det samme " Siger han og smiler flirtende til mig. Jeg nikker og følger ham nøje med øjnene, til at han står lige foran mig.

" Har nogen fortalt dig, hvor godt du ser ud i den der kjole? "

______

Så blev det mandag... *suk*
Ej, mandag er en okay dag! Jeg ved ikke folk hater så meget på den!❤️ Stakkels mandag!
Jeg håber i kunne lige dagen kapitel!☺️😏
Og jeg håber at i alle får en god dag!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now