S E V E N

4.8K 96 3
                                    

(Pigernes outfits i toppen🔥❤️)
Dagen er kommet og det er lørdag. Marissa og jeg står lige nu på mit værelse og er ved at gøre os klar. Jeg er selv ret tilfreds med mit look, men Marissa er ikke helt tilfreds med hendes.

" Jeg føler bare at jeg ligner en lille pige med den her kjole " Klager Marissa, og jeg kigger forvirret over på hende.

" Marissa du ligner en fucking supermodel! Hvad klager du over? " Spørger jeg og misunder hendes lange ben. Marissa burde slet ikke føle sig grim. Det burde ingen.

" Men Alex... Se på dig! Du stråler af selvsikkerhed og styrke! Jeg ligner bare fars lille pige i for høje hæle " Siger Marissa og kigger bedrøvet på mig igennem spejlet. Jeg ignorerer hvad hun sider og stiller mig hen bag ved hende i spejlet.

" Marissa! Du er smuk... Og ikke engang bare smuk! Du er gudeskøn... Og jeg ved godt hvad det her virkeligt handler om " Siger jeg og smiler lumskt til hende igennem spejlet. Hun vender sig forvirret rundt på stedet.

" Huh? " Spørger hun forvirret. Bitch please, jeg kan se lige igennem dit skuespil.

" Du vil gerne imponere Nathan " Siger jeg som var det åbenlyst, og Marissas kinder får en rødlig farve, og det er ikke kun hendes blush.

" Har jeg ret? " Spørger jeg. Marissa nikker stille imens kun kigger ned i gulvet og kigger så smilende op på mig.

" Alex, jeg kan virkeligt godt lide ham! Og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre når jeg er omkring ham... Jeg vil nødigt dumme mig! " Siger hun og strammer hendes hestehale. Jeg nikker forstående. Jeg husker godt hvordan jeg havde det med Josh... Det er hårdt at være forelsket. Men Marissa og Nathan er skabt for hinanden!

" Marissa alt skal nok gå! Lad os nu hellere komme afsted, festen startede for 1 time side, så det er et godt tidspunkt at ankomme " Siger jeg og snupper min taske og rækker hendes til hende. Marissa tager imod den. Hun tjekker sin telefon og smiler.

" Veronica er i nabolaget, skal hun samle os op på vejen? " Spørger Marissa, og jeg nikker stort. Så behøver jeg ikke holde igen, så jeg kan køre hjem. Vi skynder os nedenunder, og vi siger kort farvel til mine forældre før vi smutter. Mine forældre har altid været ret rolige omkring fester og alkohol. De er ikke fan af at man drikker sig stiv, men de syntes det er okay at have det sjovt og drikke lidt engang imellem.

Den kølige luft rammer mine barer ben, og jeg kan dufte den lune sommerbrise.

Veronica kommer kort tid efter med fuld opskruet radio. Vi springer ind på bagsædet og hun starter bilen.

" SÅ SKAL DER FESTES! "

***

Vi ankommer til festen, og allerede på kilometers afstand kan man mærke bassen dunke i ens bryst. Jo tættere på vi kommer, jo stærkere bliver bassen. Lugten af alkohol og sved rammer mine næsebor, og jeg føler mig allerede hjemme. Der er folk overalt. De fleste som er udenfor er enten ved at sluge hinanden eller ved at have sex i en busk.

Vi skynder os alle 3 indenfor, og jeg kan mærke varmen omslutte mig. Huset festen bliver holdt i er pakket til randen med teenagere. Der er folk overalt, og ingen af dem er genkendelige.

" Jeg finder os lige nogle drinks, bliv her " Siger Veronica og forsvinder kort tid efter i mængden. Folk danser rundt og musikken er høj. Marissa står lidt og tripper på stedet og spejder længselsfuldt rundt.

" Rolig nu M, han skal nok komme " Forsikrer jeg hende om, men Marissas øjne har fanget noget.

" Alex han er her!!! Lige derovre " Siger hun og river fat i min arm og peger. Ovre i den anden ende af rummet sider Nathan sammen med et par af hans venner.

" Hvordan ser jeg ud? " Spørger Marissa.

" Du ser totalt lækker ud! Nathan er en heldig dreng " Siger jeg og blinker til hende. Marissa smiler glad og trækker ned i hendes kjole, før hun begynder at gå over imod ham. Jeg smiler af hende, og vender så min opmærksomhed væk. Jeg begynder at danse, og lader bare min krop følge rytmen i beatet. Jeg har altid elsket at danse, men aldrig rigtigt haft modet. Men mange ting har ændret sig, og jeg føler mig virkeligt godt tilpas med min krop og alting.

Jeg hører nogle drenge pifte af mig og jeg smiler bare og vrikker endnu mere med mine hofte. Jeg strækker mine arme op over mit hoved og lader dem kører ned af min krop og snurrer rundt på stedet. Jeg prøver mit bedste på at fremstå sexet, og ud fra den opmærksomhed jeg pludseligt har, tror jeg at det er lykkedes mig ret godt. Men jeg føler et sæt mørke øjne stirre på mig ovre fra den anden ende af lokalet. Jeg kigger derover og møder Ethans øjne.

Ethans synsvinkel

Jeg ser hende allerede det øjeblik hun træder ind i rummet med hendes veninder. Hun har en sort kort kjole på, som virkeligt får alle hendes former frem på de helt rigtige måder. Hendes ene veninde siger noget og forsvinder, og hun står tilbage med en med blond hår. Men jeg kan slet ikke få øjnene fra hende.

" Har man fået øje på nogen? " Spørger Grayson. Jeg nikker i retning af hende.

" Dahm... " Siger Grayson, og jeg nikker. Hendes anden veninde forsvinder også, og hun står nu alene tilbage. Hun står først og kigger lidt rundt, da hun så blander sig med mængden af dansende folk, og begynder at danse alene.

" Hold nu kæft man! Hvem er det det? " Spørger Aaron som kommer op på den anden side af mig.

" Samme pige som løb fra os i går! " Svarer Grayson, mens hånd også følger hendes bevægelser.

" Alex Morgan? " Spørger Aaron vantro, og Grayson nikker. En gruppe drenge pifter af hende, og hun vrikker endnu mere med hofterne end før. Jeg følger alle hendes bevægelser med øjnende, da hun pludseligt kigger op på mig, og vores øjne mødes. Hun kigger med store øjne på mig. Men vores øjenkontakt bliver brudt af at hendes ene veninde vender tilbage med en drink, og de 2 forsvinder væk.


_______

Ahaha kunne ikke snyde jer for et kapitel i dag☺️❤️🔥
KOMMENTER GERNE og del gerne historien med venner hvis i kan lide den❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now