Ένα τελευταίο σημείωμα

666 74 29
                                    

Η πρώτη μου ιστορία, μόλις έλαβε τέλος. Πραγματικά, συγκινούμαι κι ανατριχιάζω στην ιδέα. Για φαντάσου, ήταν βράδυ όταν έγραψα δέκα ακριβώς κεφάλαια, απανωτά το ένα μετά το άλλο, χωρίς καμία εμπειρία πάνω στη συγγραφή και είπα, γιατί όχι;

Ήταν βράδυ κι ήταν 5 Ιουλίου του 2014. Και τώρα είναι 5 Σεπτεμβρίου του 2017.

Ουαου, θα ορκιζόμουν ότι ήταν ένα μήνα πριν που την ξεκίνησα, με σκοπό να την κατεβάσω.


Και πράγματι, δε το πιστεύω πως όλο αυτό απέκτησε μία μορφή πλοκής και 65 ολόκληρα κεφάλαια. Δεν πρόκειται να μιλήσω φυσικά για την εξαιρετικά απαίσια γραφή μου, όταν ήμουν κάτι λιγότερο από δεκατέσσερα, για την ακρίβεια ούτε δεκατέσσερα μισό. Ας μη μιλήσω για το γεγονός ότι έβγαλα την πρωταγωνίστρια το ίδιο όνομα με εμένα. Ας μη μιλήσω γενικά για αυτό το πονεμένο θέμα.

Παρόλα αυτά, εσείς αγαπήσατε αυτήν την ιστορία, την ανεβάσατε αμέτρητες φορές στην πρώτη θέση και με στηρίξατε στις χειρότερες στιγμές μου. Είμαι ευγνώμων για αυτό και σας αγαπώ απίστευτα για αυτό.

Πολλές φορές σκέφτηκα να κατεβάσω αυτήν την ιστορία, ορισμένες φορές ντρεπόμουν για εκείνη, γιατί, το καταλαβαίνω κι εγώ η ίδια, πως έχω αλλάξει, δεν είμαι αυτή που ήμουν, δεν γράφω όπως έγραφα. Τη θεώρησα ακόμη και ντροπή. Μέτα σκέφτηκα όμως κάτι. Ήταν ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα να γράφω, ήταν η πρώτη μου ανεβασμένη ιστορία, ήταν η πρώτη μου χαζή πρωταγωνίστρια, ήταν ο πρώτος μου ηλίθιος έρωτας με το όνομα Άρης, ήταν οι πρώτες μου αληθινές φίλες. Δε θα έσβηνα κάποιες εμπειρίες μου, κάποιες αναμνήσεις μου. Σίγουρα όχι.


Και για αυτό είμαι ακόμη εδώ.

Ευχαριστώ εσένα που διαβάζεις τώρα αυτό, που με στήριξες στην όλη μου συγγραφική απόπειρα, ευχαριστώ τις φίλες μου που ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι, ευχαριστώ το Θεό που με στήριξε περισσότερο κι από εμένα, όταν δεν ήμουν καλά κι ευχαριστώ κι εμένα, γιατί...κατά κάποιον τρόπο έμεινα.


Υ.Σ άντε να ευχαριστήσω και το wattpad που με την περίοδο του με καθυστερούσε, αλλά χωρίς αυτό, δε θα έγραφα





Για τελευταία φορά από εδώ!


Σας αγαπώ πολύ γουρουνάκια μου

Φιλιά,

Μαριτίνα κι οποιαδήποτε Μαριτίνα

Μείνε [✔️]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα