Κεφάλαιο 20

1.1K 182 61
                                    

Είμαι η Μαριτίνα Αναγνωστοπούλου. Μένω στην Αθήνα μαζί με τους γονείς μου. Έχω κι έναν αδερφό , το λένε Χρήστο. Σπουδάζει στην Αμερική, αρχιτεκτονική. Μου αρέσει η ποπ μουσική αλλά και, η goth. Η alternative rock με εκφράζει απόλυτα , ιδιαίτερα τα τραγούδια του συγκροτήματος Evanescence. Εγώ πάω Β λυκείου. Έχω αγόρι κι είμαι περήφανη για εκείνο. Είναι ψηλός , λεπτός με ξανθά μαλλιά κι υπέροχα μάτια. Είμαι η Μαριτίνα κι είμαι 16 χρονών.

^^^^^^

"Μαριτίνα ,σήκω θα αργήσεις" φώναξε η μαμά μου

"Πέντε λεπτά ακόμα" είπα μουγκρίζοντας κάτω από το πάπλωμά μου

"Μαριτίνα είπα σήκω τώρα. Δεν μπορώ να σε τρέχω κάθε φορά που κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο στο Κολλέγιο Αθηνών . Επιπλέον , δεν είναι καιρός να χάνεις μαθήματα ,εάν θες να περάσεις κι εσύ αρχιτεκτονική. " είπε νευριασμένα

Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να κοιμάμαι.

"Ακόμα δεν σηκώθηκες;" Μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου φουριόζα και φανερά νευριασμένη η μητέρα μου

Εγώ σηκώθηκα τελικά, από το κρεβάτι μου , με μεγάλη δυσκολία κι έπειτα από αρκετή ώρα αποφάσισα τι θα βάλω. Έτσι, έβαλα το τζιν με τα πολλά σκισίματα και μια άσπρη απλή μπλούζα με μια στάμπα που έγραφε " I HATE MONDAYS" . Όντως τις μισούσα , νομίζω όλοι. Τις μισούσα μόνο το χειμώνα . Το καλοκαίρι, ούτε που γνώριζα ποτέ ηταν Δευτέρα. Έχανα την ώρα και τη μέρα .

Αφού ντύθηκα , έπιασα τα μαλλιά μου σε μια απλή αλογοουρά , έφαγα πρωινό κι έφυγα. Στο δρόμο πήρα τηλέφωνο τη Μαριλένα και τη Σαμπρίνα. Η Μαριλενα ήταν μια από τις καλύτερες μου φίλες στο Λύκειο. Όσο αφορά , τη Σαμπρίνα συνεχίσαμε να είμαστε φίλες , μετά από όσα είχαμε περάσει μαζί. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το γεγονός ότι περάσαμε κι οι δυο στο ίδιο λύκειο. Η Μικαέλλα συνέχισε στο Λύκειο που ήταν. Η Δώρα μετακόμισε στη διπλανή μονοκατοικία από τη δικιά μου διπλοκατοικία κι έτσι δεθήκαμε πιο πολύ. Με την Έλενα χαθήκαμε, ωστόσο μιλήσαμε τις προάλλες και μου είπε ότι πήγαινε στο ίδιο λύκειο με τη Μικαέλλα.

Έφτασα στο σχολείο λίγη ώρα αργότερα.

"Ήρθες επιτέλους;" Με ρώτησε η Μαριλένα

"Ναι" της απάντησα

"Μωρό μου, ήρθες βλέπω !" Μου είπε το αγόρι μου

Μείνε [✔️]Where stories live. Discover now