57.

469 29 1
                                    

Sassy calum is the best.

POV. Katey

Ik zit in de auto naar het vliegveld. De jongens zijn er al. Ryan stopt voor de ingang.

"Succes," glimlacht hij. Ik glimlach terug en stap ik. Ik sta voor de deur en adem diep in. Langzaam loop ik naar binnen. Ik kijk naar de borden en loop naar de juiste gate. Waar ik de 8 jongens al zie staan. Ik raak alleen maar zenuwachtiger door het feit dat One Direction er bij staat. Ashton heeft me in de gaten en rent op me af.

"Kate!" gilt hij blij, waardoor alle jongens omkijken. Hij slaat zijn armen om me heen.

"Hey Ash," glimlach ik en knuffel hem terug. Ik kijk over zijn schouder heen en zie Luke verdrietig bij Calum staan. Calum klopt troostend op zijn schouder. Ik laat Ash los en knik.

"Laten we naar de rest gaan," zeg ik en hij knikt.

"Jij moet Katey zijn. Ik heb veel over je gehoord. Ik ben Liam," zegt Liam en schudt mijn hand, zodra we bij hun staan. De rest van de jongens stellen zich ook voor. Ik geef Calum en Michael een knuffel. Ik zie Luke ongemakkelijk om zich heen kijken. Ik wenk hem en hij valt in mijn armen.

"Ik heb je zo gemist," snikt hij en drukt zijn gezicht in mijn nek. Ik glimlach en druk een klein kusje in zijn nek. Zijn grip verstrakt om mijn heupen. Ik laat hem voorzichtig los en bekijk hem even. Hij ziet er niet uit. Hij is heel erg afgevallen wat hij verbergt door een grote trui. Hij heeft donkere kringen onder zijn ogen. Ik kijk op de klok en net op dat moment wordt er een oproep gedaan.

"Beste reizigers. De vlucht vertrekt over 4 minuten. Gelieve naar gate 7 lopen. Fijne reis," hoor ik een mannelijke stem zeggen. De tranen branden in mijn ogen. Luke gaat door zijn knieën en legt zijn handen op mijn buik.

"Hey kleintje. Ik ben het, papa. Je zult mij een tijdje niet horen. Maar zodra ik thuis ben en je in mijn armen ligt, vertel ik je al mijn avonturen van over heel de wereld. Ik hou van je. En van je moeder. Heel veel. Zodra je op de wereld staat wil ik dat je dat tegen je moeder blijft herhalen zodat ze het niet vergeet. Ik zal je missen babygirl," zegt hij en kust mijn buik. Ik veeg m'n tranen weg en trek hem in een laatste knuffel.

"Ik zie je snel weer," fluister ik en kus hem zacht. Hij laat mijn handen los en pakt zijn handbagage vast. Ik zwaai ze uit als ze de gate in lopen. Verslagen loop ik naar de uitgang. Ik ga in de auto zitten.

"Ze zijn weg," fluister ik en draai mijn hoofd naar Ry die zijn hand op de mijne legt. Hij rijdt terug naar huis toe.

"Och schatje toch," zegt mam als ik binnen loop. Ze trekt me in een knuffel en wiegt me heen en weer.

"Ze zijn weg mam. Weg naar het oosten," mompel ik.

"Ik weet het schatje. Ik weet het," sust ze.

"Zullen we een filmpje kijken?" vraagt ze en ik knik. We zoeken en komische familie film en kijken hem af. Halverwege krijg ik een berichtje binnen.

Ash💩💕: *foto *foto

Ik: Awh dankjewel Ash❤

Ik: Veilig geland??

Ash💩💕: Jep, zijn net gearriveerd in het hotel.

Het zijn 2 foto's. Eentje waar Luke mijn buik kust en de andere is van toen ik hem kuste. Ze zijn allebei van net.

"Wat een leuke foto's," glimlacht mam. Ik knik en stel ze snel in als achtergrond. We kijken de film af. Na nog een hele filmmarathon ik het al half 11.

"Kom je bij mij slapen? Net zoals vroeger?" vraagt mam. Ik knik en samen lopen we naar mam en paps kamer. We kleden ons snel om en ik loop naar de badkamer om m'n make-up weg te halen. Ik stap met mam in het bed en sluit mijn ogen.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu