24. Ashton And Nikki Kissed

776 43 15
                                    

Dus Nia van Hey Violet is gespot met Calum meerdere keren. En ik heb geen idee of ze samen zijn maar dat zou echt cute zijn. I ship Nalum👍😀. En ik wil nog iets zeggen over de relaties van de jongens. Niet veel mensen shippen Larzaylea (geen idee of ik het goed heb geschreven). Ik zelf ship ze ook niet, maar stuur geen haat naar Arzaylea, want dat is dus wat geen enkel persoon verdient. Er was laatst de trending hashtag op Twitter en volgens mij ook op Insta, de hashtag #riparzaylea. Het kan dan wel zijn dat je haar niet mag, maar om haar de dood te wensen? Dat vind ik echt gestoord. Niemand verdient het om dood te worden gewenst. Welk ziek persoon is die hashtag begonnen? Het is niet zo dat Arzaylea geen gevoelens heeft en dat het haar niets doet om dood te worden gewenst. Ze zal Twitter openen en zien dat die hashtag trending is en ze zal kapot zijn. Het is verschrikkelijk als heel veel mensen willen dat je dood bent. En voor de mensen die haar naar haar sturen, leg je telefoon weg en ga iets nuttigs doen met je levn2 in plaats van iemand haat sturen. En als Luke en Arzaylea samen gelukkig zijn, laat ze dan gewoon hun relatie hebben. Ik weet zeker dat alle fans willen dat Luke en ook de rest van de jongens gelukkig zijn. Maakt niet uit met wie ze een relatie hebben. Het doet Luke ook pijn als hij ziet dat zijn vriendin zoveel haat krijgt. Je hoort iemand niet zo te beoordelen als je diegene niet eens persoonlijk kent. Ik zeg niet dat jullie haat naar haar sturen, maar ik vind het wel belangrijk om dit even te melden.

POV. Katey

Ik zit nu thuis op de bank naar een tv-serie te kijken waarvan ik geen idee heb waar het overgaat. Ik moet steeds maar denken aan Luke. Ik voel me ongemakkelijk en vies bij het idee dat ik een natte droom over hem heb gehad terwijl hij naast me zat. Ik ben daarom ook weg gerend naar huis omdat ik de vernedering gewoon niet aan kon. Ook al weet ik dat hij het niet erg vond, en het allemaal normaal vindt. Zo meteen komt hij hier naar toe en gaan we met Ashton Skypen. Meteen hoor ik de deurbel en doe open. Luke stapt naar binnen en ik start de laptop op. Ik krijg een appje van Ash dat hij elk moment kan bellen. Meteen daarna hoor ik het bekende belletje van Skype. Ik neem op en zie Ashton en Nikki op ben liggen.

"Hey," zeggen we alle vier tegelijk. We beginnen te lachen.

"Hey hoe is het Luke?" vraagt Ashton nog na giechelend. Luke glimlacht naar hem.

"Goed, heel goed," zegt hij. Ashton begint te lachen.

"Dat klonk echt pedo," giechelt hij. Ik zie Nikki hem met een glimlach aan kijken. Ik weet zeker dat die twee een relatie krijgen. 

"Hoe is het met jullie?" vraag ik. Ashton grijnst terwijl Nikki bloost.

"Met ons is het super," zegt Ashton.

"Ik ga even naar de wc," zegt Nikki en staat op. Zodra de deur dicht valt, kijkt Ashton ons aan en grijnst.

"Ik heb met Nikki gezoend," zegt hij. Luke en ik lachen.

"Lekker bezig Ash," grinnikt Luke.

"Dankje man," zegt hij.

"Je weet dat dat verboden is," zeg ik. Hij knikt.

"Het was alleen een zoen. We hebben geen relatie of zo. Maar we zeggen tegen niemand dat ze hebben gezoend. En trouwens Kate. Als je hier op bezoek komt, er is hier een leuke jongen op de zelfde afdeling en hij is single," zegt Ashton en haalt zijn wenkbrauwen een paar keer op. Ik lach en schud mijn hoofd.

"Nee, dankje Ashton. Een leuk aanbod, maar ik heb al iemand op het oog," zeg ik. En met iemand bedoel ik Luke. Ik vind hem de laatste tijd heel erg leuk en ik kan mijn gevoelens voor hem niet tegen houden. Ashton kijkt Luke aan.

"En jij gast? Vind jij al iemand leuk?" vraagt hij aan Luke. Luke bloost en knikt. Meteen valt mijn glimlach weg. 

"Oh ja. Livy toch? Of is dat uit?" Natuurlijk Livy. Die is er ook nog. Het lijkt wel of Luke zich iets herinnert en knikt naar Ashton.

"Ja Livy," zegt hij en friemelt met zijn vingers.

"Hey Nick," zegt Ashton en ik zie Nikki weer in beeld komen.

"En kan Ashton lekker zoenen?" vraagt Luke lachend. Nikki kijkt Luke blozend aan.

"Je zou het niet vertellen," zegt ze.

"Katey en ik weten alles van elkaar en ik weet zeker dat Luke en Katey niets door zullen vertellen, toch Kate en Luke?" vraagt Ashton en kijkt ons aan. We knikken.

"En we hebben toch niet echt iemand hier in Nederland die er naar is geïnteresseerd denk ik. Nou ja, Lauren en je moeder. Mogen hun het weten?" vraag ik. 

"Hun wel, maar verder echt niemand," zegt Ashton. Ik knik. Na een tijdje zegt Luke iets.

"Je hebt mijn vraag nog niet beantwoord Nikki," grijnst Luke, waardoor ik begin te lachen.

"Hij zoent heel lekker," lacht ze en ik zie Ashton blozen.

"Awh, je bloost," zeg ik en lach. Hij wordt alleen maar roder. Hij begint snel al over iets anders.

"Hoe is het met Livy, Luke?" 

"Het gaat goed," zegt hij en knikt. Hij zuigt zacht op zijn piercing. Oh hot, dat ziet er echt hot uit.

"Ash, we hebben bijna vakantie en dan mag ik van mam twee weken naar jouw toe," glimlach ik. Ashton begint te gillen als een meisje.

"Oh my gawd, dat is echt awesome," gilt hij en wappert wild met zijn handen. We beginnen te lachen. Nikki kijkt op haar horloge.

"Ash, ik moet testen bij je afnemen," zegt ze. Hij knikt.

"Wij moeten gaan. Bye!" We sluiten Skype af.

"Blijf je ander vanavond hier?" vraag ik aan Luke. Hij knikt en glimlacht lief. 

"Laten we een cake maken!" gil ik en trek hem mee naar beneden de keuken in. Hij lacht en we pakken de ingrediënten. Ik zet wat muziek aan en Californication klinkt door de keuken van Red Hot Chili Peppers. We zingen lachend met volle borst mee.

"First born unicorn
Hard core soft porn
Dream of Californication
Dream of Californication,"
zingen Luke en ik tegelijk mee op een hele valse toon. Lachend mix ik de eieren en de bakmix door elkaar. Luke pakt de melk en chocola. 

"Marry me girl be my fairy to the world
Be my very own constellation
A teenage bride with a baby inside
Getting high on information
And buy me a star on the boulevard,"
zingt hij terwijl hij het keukendeurtje dicht duwt met zijn heup.

"It's Californication," zing ik het couplet af. Hij glimlacht naar me. Als dit lied af is gelopen, Give It Away. 

"Give it away give it away give it away give it away now
Give it away give it away give it away give it away now

Give it away give it away give it away give it away now

I can't tell if I'm a kingpin or a pauper," zingen we met een rollende 'r' er tussen door. Luke begint luchtgitaar te spelen, en ik ga mee luchtdrummen. 

"Oh, de Peppers zijn echt geweldig," zeg ik boven de muziek en mixer uit. Luke stemt in en gooit er kleine stukjes chocolade bij. Als de cake in de oven staat, staan we voor de oven met onze handen in onze zij en kijk trots naar de cake.

"Hij gaat echt geweldig smaken," zucht ik. Luke kijkt me aan.

"Dat gaat hij zeker," zegt hij en slaat een arm om mijn middel. Ik pak zonder dat hij het ziet een handje bloem en sla het in zijn gezicht.

"Right in the face. Fifty points for mwa," gil ik blij. Ik zie Luke verontwaardigd naar me kijken. Ik begin te lachen. Heel zijn gezicht is wit en er blijft bloem hangen bij zijn stoppeltjes. 

"Awh baby," zeg ik met een pruillip en veeg met mijn duimen de bloem uit zijn wenkbrauwen en stoppels. Hij begint te glimlachen als een idioot. Ik grinnik. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd op zijn borst.

"Nooit gedacht dat je een aardig persoon zou zijn," mompel ik in zijn borst. Ik voel hem glimlachen en hij slaat zijn armen ook om mij heen.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu