3. Easter

991 66 5
                                    

Sorry ik heb lang niet meer geupdate... Hier is een hoofdstuk en ik ben laatst naar Allegiant geweest. I LOVE IT SO MUCH! Four is hot. Oh my gawd....

"Oooooh Ashton is verlieeefd"

POV. Katey

Ik zie mam in de keuken staan en geef d'r een knuffel van achter. Van schrik laat ze het botermes vallen. Als ze me ziet, lacht ze en knuffelt me terug.

"Fijne pasen mam."

"Fijne pasen lieve schat." Ik ga met mijn vinger door het beslag en eet het op. Ik lach als ze mijn hand weg wou tikken, maar te laat was. 

"Maak jij Eva even wakker?" Ik knik en ren de trap op en maak Eva's deur open. Ze ligt daar met d'r duim in d'r mond en haar ogen gesloten. Ik glimlach en hurk voor d'r bedje neer.

"Eefje," zeg ik zacht en schudt aan haar schouders. Ze opent langzaam haar heldere groene ogen. We hebben precies de zelfde kleur ogen. Ik pak haar op en kleed d'r om en loop met haar op mijn arm naar beneden, waarna ik haar op het stoeltje zet.

"Is Ryan al wakker?" vraag ik en ga aan tafel zitten. Mam haalt d'r schouders op.

"Ik roep dadelijk wel naar boven," zegt ze en zet de mand met afbakbroodjes op tafel. Ryan is mijn broer van 18 en Eva is 2. Groot verschil tussen ons drieën. Ik heb begrepen van mijn tante dat Eva een ongelukje was, maar toch zijn mam en pap blij met drie kinderen. Ik hoor luid gestamp op de trap. Ryan komt de van de trap en gaat aan tafel zitten. Hij drukt een kus op Eva's hoofd en pakt een broodje.

"Nee wacht even op je vader." Hij trekt zijn hand weer weg.

"Wat had jij voor die Engels toets vorige week?" vraagt Ryan aan mij.

"8,9. Jij?"

"Zelfde," zegt hij en geeft mij trots een high-five. Ik lach en neem een slok van mijn thee.

"Ik ga pap roepen," zeg ik en roep naar boven. Hij komt de trap aflopen en gaat naast mam aan tafel zitten.

"Smakelijk." Ik pak een eitje en pel hem voor Eva. Blij eet ze hem op waardoor ik zacht lach. Ik pak een broodje en doe er smeerkaas op.

"Gaan we dadelijk paaseieren zoeken?" vraagt Eva enthousiast. (A/N Ik heb de neiging om Zoë te schrijven 😊)

"Ja. Zo meteen," zegt mam en neemt een hap van d'r boterham. Als we vol zitten, blijven ik, Eva en Ryan nog zitten. Pap en mam doen de eieren. Als mam binnen komt lopen, zet ik Eva op mijn rug en lopen we naar buiten.

"Ja ik zie er al een!" roept ze blij en springt van mijn rug af. Ze rent naar een struik en haalt de paasei te voorschijn. Blij rent ze naar alle kanten toe om paaseieren te verzamelen.

"Ryan Katey! Kom mee helpen!" gilt ze blij. Lachend lopen ik en Ryan naar d'r toe en helpen haar mee zoeken. Uit eindelijk hebben we een stuk of 15 eieren gevonden.

We zitten met z'n alle op de bank een film te kijken. Mijn telefoon licht op. Een berichtje van de groepchat met Ashton en Livy.

Ashtin🍗: Zullen we morgen naar de film? 

Ik: Zal ik ff vragen.

"Mam mag ik morgen naar de film met Ashton en Livy?"

"Ja tuurlijk."

Ik: Ik mag🎉

Liv💦: Ik mag ook🙌

Ashtin🍗: Niceee, zal ik reserveren voor Allegiant? (A/N hehehe.)

Ik: OMG JA, DIE FILM LIJKT ME ZO LEUK!! 

Liv💦: JAA, IK WIL FOUR ZIEN. HIJ IS HOOOOT!

Ik: CALEB IS OOK SEXYY

Liv:💦: He is😍

Ashtin🍗: I like Tris 😊

Ik: OOOOOH ASHTON IS VERLIEEEFD!

Ashtin🍗: Moet jij zeggen. Jij bent verslaafd aan Caleb en Four, en nog zoveel meer celebs. So stop talking✋

Liv💦: Oeh, bitchfight lol.

Ashtin🍗: Zo ben ik *hairflip* Ik haal jullie morgen om 10 uur 's avonds op. 

Liv💦: Okiiii

Ik: See ya tomorrow

Ik leg mijn telefoon weg en kijk verder naar de tv. Eva komt op mijn schoot gekropen. Ik pak het deken naast me en leg het over haar heen. Ze stopt haar duim in d'r mond en kijkt me aan met haar grote felle ogen. Ik glimlach en druk een kusje op d'r wang.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu