48. The Day After

645 37 0
                                    

SOTD: Heaven by Beyoncé and Sex by The 1975

POV. Katey

Ik word wakker op Luke's borst. Mijn wangen worden rood als ik terug denk aan gisteravond. Ik ben alleen bang dat Luke me zal laten vallen nou we seks hebben gehad. Ik weet dat hij dat nooit zou doen, maar dat is gewoon iets wat ik verwacht nadat ik seks heb gehad met die 4 klootzakken hiervoor. Ik zucht en speel met de kleine blonde haartjes op zijn borst.

"Hey baby," hoor ik ineens een schorre stem. Ik kijk met een glimlach op en voel dat Luke een kusje op mijn kruin drukt. Ik giechel en druk mijn gezicht in zijn borst om mijn rode wangen te verbergen.

"Awh baby, je hoeft je niet te verbergen," lacht hij zacht. Ik grinnik en leg mijn hand op zijn borst naast mijn hoofd. We staren naar het plafond in stilte. Ik heb nog nooit een stilte meegemaakt die comfortabel was.

"Luke?"

"Mmh?"

"Je gaat me nu niet verlaten toch?" vraag ik waarop hij iets rechter op gaat zitten en me aan kijkt met een frons.

"Dit gaat over je vorige vriendjes, niet waar?" vraagt hij zacht. Ik knik klein en een traan rolt over mijn wang. Hij veegt hem weg en glimlacht naar me. Hij steunt zijn voorhoofd tegen de mijne.

"Ik zal je nooit verlaten babygirl," zegt hij zacht en kijkt me in mijn ogen aan. Ik glimlach en druk mijn lippen op die van hem. Ik druk hem zacht op bed en hang over hem heen. Het is een langzame, liefdevolle zoen. Ik trek langzaam terug en glimlach tegen zijn lippen aan. Ik giechel als hij ons omdraait en zijn armen om me heen slaat. Ik trek hem dicht tegen me aan en hij legt zijn hoofd in mijn nek. Ik voel hem mijn geur op snuiven en mijn wangen beginnen weer te gloeien. 

"Ik ga een ontbijtje voor je maken," zegt hij en staat op. Hij pakt de deurklink vast.

"Luke," zeg ik voordat hij de deur uitloopt en omdraait, "misschien is het slim als je een boxer of zo aantrekt," giechel ik. Hij bloost, doet snel een boxer aan en rent de trap af. 

POV. Luke

Ik loop de keuken in en zet koffie voor Katey en mij. Ik hoor iemand de keuken in lopen en zie Jack staan.

"Hey broertje," glimlacht hij. Ik grinnik.

"Hi," mompel ik en schenk de koffie in twee mokken. Hij pakt de broodzak en pakt er twee uit.

"Hoe was het gister?" vraagt hij en ik verslik me in mijn eigen koffie toen ik wou proeven of hij lekker was. Ik hoest.

"Wat?" vraag ik hees. Hij begint te grijnzen. 

"Ik ga die vraag niet beantwoorden," mompel ik en neem nog een slok. Hij lacht en knikt.

"Oké, maar even heel serieus. Deze moet je houden Luke. Katey is goed voor je. Ze helpt je zorgen dat jullie het beide door hebben," zegt hij. Ik glimlach en knik.

"Dankje Jackie," zeg ik en pak twee glazen voor de jus d'range.

"Geen probleem Lukey," zegt hij en loopt naar boven met zijn brood. Ik grinnik en maak de rest van het ontbijt. Ik zet alles op een dienblad en loop naar boven. Ik open de deur en zie Katey nog in bed liggen. Ik glimlach, sluit de deur, leg het dienblad op m'n nachtkastje en ga langs haar zitten.

"Ik heb ontbijt voor ons," glimlach ik en ga met mijn hand over haar voorhoofd. Ze glimlacht en gaat rechtop zitten. Ik ga langs haar zitten en zet het dienblad voor ons. Ze neemt een slok van haar koffie.

"Je bent geweldig," zucht ze en kijkt me aan.

"Geweldig in het algemeen of geweldig in bed," grijns ik en ze schiet in de lach.

"Allebei," glimlacht ze.

"Jij ook," zeg ik en ze kijkt me aan.

"Ook allebei," zeg ik en ze grinnikt. Ik glimlach en eet mijn broodje op. Als we ons ontbijt op hebben, sta ik op en zet het snel weg. Ik trek mijn boxer uit en ga achter Katey liggen. Ze begint te lachen.

"Waarom doe je je boxer uit?" grinnikt ze.

"Dat ligt fijner. Ik ben altijd naakt in bed," grijns ik en druk mijn heupen tegen haar kont. Ze schiet in de lach. 

"Same," hoor ik haar zeggen. Ik kijk meteen op.

"Huh?" vraag ik. 

"Slaaplekker Luke," plaagt ze. Ik begin te lachen.

"Waarom gaan we eigenlijk slapen. We zijn net wakker?" vraagt ze na een tijdje.

"Shh," mompel ik en ze giechelt.

"Luke," zeurt ze.

"Ah kom op, ben jij niet moe na gister?" vraag ik en kijk haar aan. Ze begint te lachen.

"Eigenlijk wel," mompelt ze en sluit haar ogen. Ik glimlach en merk na een paar minuutjes dat haar ademhaling regelmatig is. Ik druk mijn lippen op haar wang.

"Ik hou van je," fluister ik en sluit mijn ogen.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu