40. Latey

679 42 18
                                    

Heyy, ik heb gezegd dat na dit vervolg een Michael fanfic komt, maar ik ben van gedachte veranderd. Ik ga eerst Calums fanfic erop zetten. Het heet Sexlessons || C.T.H. Michaels fanfic komt sowieso wel online, maar ik heb er geen inspiratie voor en voor Sexlessons wel. Misschien komt Sexlessons wel eerder online :)

POV. Katey

"Hey Ash," zeg ik tegen de jongen die vrolijk naar zijn webcam zwaait.

"Hey katey," zegt hij blij.

"Ben je net wakker of zo? Je kleding zit helemaal scheef," vraag ik ook al is het 4 uur in de middag. Hij begint te blozen.

"Wie was de gelukkige?" grijns ik.

"Nikki," zegt hij zacht.

"Awh, so cute," glimlach ik. Hij bloost. 

"Hebben jullie nu iets?" Hij knikt.

"Echt? Wat lief!" zeg ik blij. Hij grinnikt. 

"Hoelang zijn jullie al samen?"

"Sinds vandaag. Ik wou het nu vertellen, maar je kwam erachter," giechelt hij. Ik zie Nikki binnen lopen en ze gaat naast Ashton zitten.

"Hey Ka-"

"JIJ EN ASH!" roep ik. Ze begint te lachen en knikt. 

"Jep," zegt ze droog waardoor ik begin te lachen. 

"Uhm, Nikki?" vraag ik na een tijdje. Ze kijkt op en knikt.

"Zou je even willen gaan? Ik wil Ash graag een op  een spreken," mompel ik. Ze fronst, knikt, geeft Ash nog een kus voordat ze de kamer uitloopt.

"Wat is er baby?" vraagt Ashton bezorgd.

"Luke en ik hebben seks gehad, maar ik was dronken en hij aangeschoten dus kon het nog best stoppen, maar dat heeft hij niet gedaan," zeg ik zacht.

"Wat?" roept hij uit. 

"What the hell denkt die klootzak?" zegt hij woest.

POV. Luke

Ik kreun zacht en stoot dieper in het meisje wat onder me ligt.

"Fuck baby," hijg ik. Ik durf niets anders te zeggen dan 'Baby' want ik heb geen idee wat haar echte naam is. Ze grijpt naar mijn haren en trekt eraan. Te hard als je het mij vraagt.

"Shit," mompel ik kreunend als ik kom. Ik ga uit haar en gooi het condoom weg. Zuchtend ga ik liggen en meteen slaat het meisje haar armen om me heen. Ik duw ze weg zonder wat te zeggen. Ik voel me kut. Ik heb een of andere random chick geneukt. Ik ben niet eens fatsoenlijk klaar gekomen ookal is dat iets wat op dit moment niet iets is om over te piekeren. Het meisje is in slaap gevallen. Ik sta op en kleed me aan. Ik moet hier weg. Ik wil naar Katey toe, maar ik weet dat als ik dat doe alles alleen maar erger wordt. Ik sta m'n auto in en rijd naar huis. Ik ga naar mijn kamer en laat me op bed vallen. Ik moet Katey vertellen wat er net is gebeurd en waarom ik überhaupt begon met veel meisjes te neuken. Ik pak mijn telefoon.

Ik: Ik kom er nu aan.

Ik stap mijn auto weer in en rijd naar Kate. Ik loop achter om want ik weet dat ze nooit open zal doen. Ik loop haar kamer in en zie dat ze met Ash aan het Skypen is.

"Jij fucking klootzak!" gilt Ashton hysterisch.

"Niet nu Ash," zeg ik en klap de computer dicht.

"Ga weg," zegt Katey kil.

"Kate ik moet het je vertellen. Waarom ik ben begonnen met meisjes respectloos te behandelen-"

"Zo ben je geboren Luke."

"Laat me uit praten Kate. Dat ben ik niet trouwens. Luister alsjeblieft voor een keer," smeek ik. Ze zucht en knikt naar het bed. We gaan zitten en ik pak haar hand vast die ze weg wilt trekken maar ik klem mijn handen steviger om de haren.

"Je doet me pijn," piept ze. Meteen laat ik haar los.

"Ik ga je nu iets vertellen wat niemand van me weet. Toen ik 15 was kreeg ik een broertje. Hij heette Steven. Maar hij was geboren met kanker en is al snel gestorven. Hij was toen 4 maanden. Ik was kapot van binnen. Gebroken. Ik heb alle boosheid en frustratie af gereageerd op meisjes door middel om met ze te slapen. Ik was al snel aan de alcohol en heb zelfs een paar keer drugs gebruikt waar ik al snel mee ben gestopt. Ik reageerde me ook af op jouw, Ash en Livy. Toen ik hoorde dat Ash kanker had, kwamen alle herinneringen weer omhoog. Dus toen we weer naar huis gingen van het bezoek van Ash had ik dus weer hele erge behoefte aan seks en heb jouw gebruikt. Het was fout. Heel erg fout. Ik haat mezelf ervoor en ik haat mijn reputatie op school. Alle jongens vinden me geweldig omdat ik elk meisje in bed kan krijgen en veel meisje werpen zichzelf naar me toe. Ik voel me heel kut de laatste tijd en ben net zelfs met iemand naar bed geweest waar ik zoveel spijt van heb. Ik zag in dat jij en Ash de geweldigste mensen zijn op aarde en stopte met jullie pesten. Jullie hebben me veranderd. Vooral jij Katey. Op een goeie manier. Ik ben verliefd op je geworden. Ik hou van je," zeg ik. Inmiddels staan de tranen bij ons allebei in de ogen. Ze blijft stil waardoor ik begin te twijfelen. Maar opeens duwt ze haar lippen op die van mij. Ik reageer meteen en lik haar onderlip. Vrijwel meteen opent ze haar mond en onze tongen spelen een spelletje. Haar lippen proeven zoutig aan van de tranen. Ze trekt terug.

"Ik hou ook van jouw. Zielsveel," mompelt ze tegen mijn lippen aan. De grootste glimlach die ik ooit heb gehad komt op mijn gezicht.

"Katey?"

"Ja Luke?"

"Wil je mijn vriendinnetje zijn?" vraag ik verlegen. Ze bloost en knikt blij.

"Graag," zegt ze en drukt haar lippen weer op de mijne.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu