31. Brother Love

654 42 12
                                    

SOTD: Closer by The chainsmokers ft. Halsey

The end of the video is funny as shit.

POV. Katey

Ik schrik op van m'n ringtone die door de lege kamer heen dreunt. Ik spuug snel de tandenpasta in de bak en zet de kraan aan. Ik spoel m'n mond en draai de kraan weer dicht. Snel verlaat ik de badkamer en neem mijn telefoon op.

"Hey met Ka-"

"Het was Livy," hoor ik Luke zeggen. Ik frons.

"Wat?"

"Livy! Zij had verteld dat jij en Ashton hadden gezoend de dag voordat hij weg ging," legt hij uit. Mijn mond valt open.

"W-wat?" vraag ik en mijn ogen vullen zich met tranen. 

"Het spijt me Katey. Livy doet al een tijdje kut. Sinds dat ik met haar kreeg, doet ze zo tegen jouw en Ash. Het spijt me echt. En nu jij weg bent zit ze continue aan me vast geplakt. Ze appt me en zegt steeds dat het haar spijt en-"

"Luke, zet je computer aan. Ik wil met je Skype," zeg ik en hang meteen op. Ik start mijn laptop op. Ik zet Skype aan en zie al een verzoek van Luke. Ik open het en zie Luke in beeld komen. Mijn haren zitten plat op zijn hoofd en hij heeft zijn lipring uit gedaan. Inmiddels staan de tranen al op mijn wangen. Ik ga morgen Livy bellen.

"Oh schatje toch," zegt hij met medeleven in zijn stem.

"Ik wou dat ik je kon knuffelen," zucht hij.

"Hoe weet Livy het eigenlijk?" vraagt hij.

"Ik was aan het appen en zei dat ik terug van Ashton was. Ze vroeg meteen wat er was gebeurt en toen had ik het verteld. Een dag later op school begon Logan erover," zeg ik en mijn stem kraakt. Hij zucht.

"Wat een bitch. Ik ben je op haar feest vroeg of ik haar nog wel leuk vond, want toen drong het tot me door," zegt hij en ik glimlach naar hem.

"Ik haat haar echt heel erg," zeg ik en ik hoor Luke lachen.

"Ik ook," zegt hij.

"Hoe gaat het trouwens met Ryan en Caitlyn?" vraag ik.

"Hoezo? Zijn die samen dan?" Ik knik.

"Wow, dat had ik niet verwacht," zegt hij. Ik grinnik.

"Maar met Caitlyn gaat het wel goed, op het feit na dat ze jouw en Ashton mist en bang is dat er iets mis zal gaan met Ash. En Ryan heb ik maar één keer gesproken in de aula en dat was het zelfde verhaal als Cait," zegt hij en ik knik. Ik wil binnenkort graag met ze Skype of bellen, want dat heb ik niet gedaan sinds ik hier in Australië ben. Ik schrik me kapot als ik Ashton ineens luid hoor praten. Ik kijk om en zie Nikki en Ashton binnen lopen. Ashton ziet dat ik aan het Skypen ben met Luke en grijnst.

"Geen boobies laten zien voor de webcam, hé," zegt Ashton lachend. Ik schiet in de lach en schud m'n hoofd.

"Ik zal het onthouden, Ash," zeg ik. Ashton springt op ben en Nikki komt er rustig langs zitten, waardoor ik lach. Ze kijken me vreemd aan, maar ik wuif het weg.

"Hey Lukey," zegt Ashton met een meidenstem, "Lang niet meer gezien, Gurl." Luke verbergt zijn lach en gaat erin mee.

"Ashley, baby! Ziet er goed uit, Gurl," gilt Luke blij, ook met een meidenstem en wappert met zijn handen. Nikki en ik kijken elkaar aan.

"Luke, ik heb je al zolang niet meer gezien. Je bent helemaal verwijfd," merk ik op en hij valt uit zijn rol en schiet in de lach. Ik begin te glimlachen als ik zijn stralende lach door de speakers hoor. In mijn ooghoeken zie ik Ashton en Nikki naar me grijnzen, maar ik probeer het te negeren. Als ik merk dat het een tijdje stil is, begin ik snel te praten.

"Dus.. Hoe is het Luke?" vraag ik. Hij fronst lachend.

"Random," mompelt hij lachend en Ashton en Nikki lachen.

"Het was stil en ik kan niet tegen stiltes," geef ik toe. Luke knikt.

"Begrijp ik, maar het gaat goed," glimlacht hij. Ik zie dat de slaapkamerdeur van Luke open gaat en zie Jack binnen komen sluipen. Hij gebaart dat wij stil moeten zijn. Hij loopt naar Luke en zet zijn handen op zijn schouder en begint te schreeuwen.

"Get the fuck off of me, you monster!" gilt Luke als een meisje en valt uit bed. We lachen ons kapot terwijl Luke boos op zijn bed gaat liggen en Jack gaat naast hem zitten.

"Gil jij altijd zo?" lach ik. Jack knikt voor Luke.

"Van buiten mag hij er dan wel stoer uit zien, maar van binnen is het een klein meisje," zegt Jack en klopt Luke op zijn schouder. Luke gromt geïrriteerd en duwt Jack van het bed af. 

"Bitch," hoor ik Jack mompelen, waardoor Luke in de lach schiet. 

"Ik ook van jouw, Jackie," grijnst Luke en kijkt op Jack neer die nog steeds op de grond zit.

"Gaat dat altijd bij jullie zo?" lacht Ashton en Luke en Jack knikken tegelijkertijd.

"Wow, Luke. Wat doet dat op jouw kamer?" vraagt Jack lachend en kijkt naar Luke nachtkastje die maar een klein stukje in beeld is. Luke's ogen worden groot en ik zie dat hij iets weg slaat en niet veel later hoor ik iets vallen.

"Hoezo, wat was dat?" vraagt Ashton nieuwsgierig. Ik begin te lachen en stoot hem tegen zijn boven arm aan en schud mijn hoofd.

"Dat is-"

"Jack! Houd je bek!" roept Luke en Jack lacht.

"Ben je daar niet een beetje jong voor, jongeman?" gaat jack erop door en Luke wordt rood.

"Hou je mond of ga anders naar Celeste ofzo," zegt Luke en duwt Jack tegen zijn arm aan. Hij lacht en slaat een arm om Luke heen.

"Die is bij haar ouders. Vanavond is ze d'r weer," zegt Jack en Luke zucht.

"Yay, vanavond weer geluidsoverlast," zegt hij en Ash, Nikki en ik schieten in de lach terwijl Jack rood aanloopt.

"En dan heb ik ook nog eens het geluk dat mijn kamer naast die van Jack zit," zegt Luke en Jack duwt hem weer tegen zijn schouder aan.

"You asshole," mompelt Jack.

IK GA MORGEN WEER NAAR EEN VRIENDIN TOE WAAR IK AL LANG NIET MEER HEB AFGESPROKEN! (ookal zag ik d'r elke dag op school) AND I'M SO EXCITED. Sorry btw voor de late update, maar ik kan niet slapen en verveel me :).

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu