32. Daddy

791 36 17
                                    

SOTD: grade 8 by Ed Sheeran

POV. Katey

"Oh mijn god. Ik kan niet wachten totdat ze er zijn," zeg ik blij en kijk Ashton aan die naar me lacht. Hij heeft geregeld dat Ryan, Caitlyn en Luke ook naar Australië komen. Ik blijf maar in het rondspringen terwijl Ash, Nick en ik naar de eetzaal lopen.

"Doe 'ns rustig," lacht Nikki.

"Hoe?" roep ik en ren naar de borden en schep het vol.

"Begin met stoppen met springen," zegt Ashton en legt een croissantje op zijn bord.

"Neh," mompel ik en ga aan een tafeltje zitten. Ik begin pas als Nick en Ash ook aan tafel zitten.

"Hoelaat komen ze eigenlijk?" vraag ik.

"Kunnen elk moment hier zijn," zegt Ashton en propt zijn brood in z'n mond.

"Mmh," mompel ik en kijk naar buiten. Ineens zie ik Luke lopen met Cait en Ryan achter hem aan.

"Ze zijn er!" gil ik en ren naar buiten.

"Luke!" roep ik en trek hem in een knuffel. Hij laat lachend zijn koffer vallen en knuffelt me terug.

"Waarom zo blij?" grinnikt hij.

"Ik ben blij dat ik jullie weer zie," mompel ik in zijn nek. Ik laat hem los en geef Ryan en Caitlyn een knuffel.

"Hey, ik heb jullie gemist," zeg ik.

"Wij jouw ook," zeggen ze tegelijker tijd. Ik grinnik en loop met ze naar binnen, terug naar Nick en Ash. Ze stormen op Ashton af en knuffelen hem. Daarna stellen ze zich voor aan Nikki, behalve Cait die haar al kent. Ze schuiven stoelen bij en gaan zitten.

"Hoe is 't Ash?" vraagt Luke belangstellend. Terwijl Ashton begint te praten, kijk ik Luke aan. Hij heeft een zachte uitdrukking op zijn gezicht en knikt af en toe. Mijn ogen vallen op zijn lippen waar het zwarte lip ringetje doorheen is geboord. Ik vraag me af hoe het is om met iemand te zoenen die een lippiercing heeft. Waarschijnlijk niet heel anders als zonder, het enige bijzondere is denk ik dat je een stukje koud metaal tegen je lippen voelt. Luke's haar zit warrig op zijn hoofd- waarschijnlijk door de vliegreis - wat hem om eerlijk te zijn alleen maar sexier maakt. Het valt me op dat Luke ook meer gezichtsbeharing krijgt. Ik schrik wakker van een tik op mijn bovenbeen. Ik kijk op en zie Ryan naar me kijken.

"Dadelijk gaan wij praten," zegt hij zacht. Ik knik en zet mijn elleboog op tafel en steun mijn hoofd erop. Ik kan me niet meer concentreren op het gesprek. Iemand tikt tegen mijn schouder aan.

"Hey gaat het wel? Je bent zo diep in gedachten verzonken," zegt Luke bezorgd met een kleine glimlach op zijn gezicht. Ik glimlach naar hem en schud het weg.

"Het gaat goed. Gewoon een beetje moe," zeg ik. Hij knikt, wrijft me even over mijn rug heen en besteed zijn aandacht weer aan het gesprek. Luke kijkt me kort aan.

"Haal die paal eens onder je hoofd vandaan," lacht hij.

"Oké Daddy," grinnik ik en haal mijn arm weg. Zijn glimlach verdwijnt en slikt kort, maar forceert een glimlach daarna. Snel kijkt hij Ashton weer aan die aan het praten was. Mijn ogen vergroten zich. Holy shit! Heeft Luke fucking Hemmings een Daddy kink? Ik sta op, pak Luke bovenarm beet en sleur hem mee naar een hal.

"What the hell was dat net?" roep ik en lach. Hij glimlacht verlegen en kijkt naar beneden.

"Hey, je hoeft je er niet voor te schamen," zeg ik en duw zijn kin omhoog met twee vingers. Hij haalt een wenkbrauw op voor bevestiging of we het over het zelfde hebben.

"Heb je een Daddy kink?" fluister ik zacht. Hij zucht en haalt zijn schouders op.

"Ik denk het. Ik voelde me ineens heel machtig toen ik voor het laatst seks had. Ik weet niet, het was heel vreemd," zegt hij en wordt rood.

"Het is heel normaal Luke. Ik wed dat heel veel mensen die kink hebben. And I like it when a guy dominates me," grijns ik en zijn ogen worden groot.

"Serieus?" vraagt hij verbaast. Ik knik en haal simpel mijn schouders op.

"Je bent niet de enige," lach ik en hij lacht mee.

"Maar please vertel dit niemand. Ook niet tegen Ashton. Hoe sterk jullie vriendschap wel niet is en elkaar alles vertellen. Vertel het niet," zegt hij beschaamt. Ik glimlach en schud mijn hoofd.

"Ik zal het nooit vertellen tegen iemand. Ik zou het ook verschrikkelijk vinden als anderen het weten. Our little secret, okay?" vraag ik.

"Okay," zegt hij en knuffelt me. Ik glimlach en we laten elkaar los en lopen terug naar de anderen. Gelukkig vraagt niemand waarom we weg waren. Als we allemaal alles bij hebben geklets, gaan we naar de kamer waar een dokter al 3 bedden heeft bij gelegd. Heel de kamer zit nu vol. Het verbaast me dat dit ziekenhuis zo makkelijk is in mensen hier laten overnachten. Ik zou denken dat de patiënt rust nodig heeft. Misschien laten ze het toe, zodat de patiënt zich goed kan vermaken. Ry, Cait en Luke zoeken hun bed uit. Het is al snel besloten waar ze liggen. Ry en Cait liggen naast elkaar en Luke ligt tussen mij en Ry in. Ryan roept me en meteen herinner ik me waarover dit gaat.

"Wij gaan even lopen," zegt Ryan en we verlaten de kamer. We door het tuintje heen van het ziekenhuis.

"Vind je Luke leuk?" vraagt hij meteen. Ik bloos en kijk naar mijn voeten die een steentje weg trappen.

"Mmh?" vraagt hij, omdat ik stil blijf. Ik haal mijn schouders op.

"Een beetje," zeg ik zacht. Hij staat stil waardoor ik ook meteen stil ga staan. 

"Kate. Vertel het me eerlijk. Ik ken je langer dan vandaag en ik kan zie wanneer je liegt," zegt hij. Ik kijk hem aan.

"Ja," zucht ik. Hij slaat een arm om me heen en we lopen verder.

"Mijn kleine zusje is verliefd," zegt hij trots, waardoor ik glimlach en mijn hoofd tegen zijn bovenarm aan leun.

"Hij is veranderd en neukt heel ons dorp niet meer," zegt hij lachend. 

"Hey," zeg ik en stoot hem tegen zijn arm aan met mijn elleboog.

"Sorry sorry, ik zal zo niet meer over je toekomstige man praten," plaagt hij en ik grinnik.

"Nee nee, eerst komt nog toekomstig vriendje dan toekomstige verloofde en dan pas toekomstige man," grap ik en hij lacht. 

"Kom dan gaan we weer terug naar de kamer," zegt Ryan en we lopen terug.

IDK WHY MAAR DIT HOOFDSTUK WAS LEUK OM TE SCHRIJVEN. EN DIE FOTO VAN LUKE IN DE MEDIA IS UGGHHHH. WHY DO I LOVE THE BOYS SOOOOOOOO MUCHHHHHHHHHH. LUKE IN HET GROEN IS LIFE.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu