45. Touch

708 38 7
                                    

SOTD: Cancer (cover) by Twenty One Pilots

S M U T

POV Katey

"Baby, mam wil je graag mee laten eten," zegt Luke en legt zijn hand op mijn been. Ik kijk met een glimlach op en knikt.

"Lijkt me leuk," zeg ik.

"Hoelaat gaan we?"

"2 uurtjes," zegt hij.

"Douchen?" vraag ik zacht. Hij kijkt op met een glimlach en pakt mijn hand.

"Kom," zegt hij zacht. We lopen naar mijn badkamer. Snel doe ik de deur opslot. Onzeker doe ik mijn broek omlaag. Hij bijt op zijn lippen.

"Je hebt prachtige lange benen," zegt hij hees en ik begin te blozen.

"Dankje," zeg ik zacht. Hij glimlacht en trekt zijn shirt over zijn hoofd.

"Holy," fluister ik. Hij glimlacht en gooit zijn shirt op de grond. Ik pulk wat aan de onderkant van mijn shirt.

"Don't be so insecure," fluistert hij en slaat zijn armen om mijn middel. Hij legt zijn hoofd in mijn nek. Hij gaat voor de spiegel staan.

"Kijk, dat ben jij. En jij bent jij. Je moet er trots op zijn. Je hebt een geweldig lichaam en ik weet zeker dat veel meiden jaloers zijn. Je bent slank. Je hebt prachtige rondingen. Je bent geweldig Katey. Nergens om onzeker over te zijn. Je bent perfect. Ik heb zoveel geluk dat je de mijne bent. Ik hou van je," zegt hij en drukt een kusje op mijn wang. Ik glimlach en bloos licht. Ik draai me om in zijn armen en kus hem.

"Ik ook van jouw," fluister ik. Zijn handen gaan onder mijn shirt en wrijven over mijn heupen.

"Mag ik?" vraagt hij zacht. Ik knik klein en laat mijn handen op zijn borst rusten. Zijn vingers haken zich om mijn shirt heen en trekt het langzaam over mijn hoofd. Zijn ogen glijden over mijn bovenlichaam. Hij glimlacht in zichzelf. Zijn warme handen glijden naar het slotje van mijn bh. Hij kijkt me aan en ik knik. Hij maakt hem los en zodra hij op de grond valt, sla ik mijn armen over mijn borsten.

"Niet doen," fluistert hij en duwt mijn armen weg, "ze zijn perfect," zegt hij zacht en cupt ze. Ik bijt op mijn lip en laat mijn hoofd in mijn nek vallen. Hij glimlacht trots en brengt zijn mond naar mijn tepel en zuigt voorzichtig.

"Luke," kreun ik zacht en laat een hand door zijn haren heen gaan. Hij laat kort los.

"I love the way you moan my name," hijgt hij. Ik glimlach en kus hem. Hij pakt mijn hand vast tijdens de kus en vraagt tongtoestemming. Langzaam open ik mijn mond en zijn tong glijdt naar binnen. Hij maakt tijdens de kus snel zijn broek los en trekt zijn boxer mee naar beneden. Ik laat zijn lippen los en bloos bij de gedachte dat hij naakt voor me staat.

"Wees niet bang om te kijken," fluistert hij en strijkt over mijn wang heen. Mijn wangen zijn gloeiend heet en ik laat mijn blik naar beneden vallen. Ik slik bij het zicht.

"Hoe is dat ooit in me geweest?" vraag ik me hardop af. Hij grinnikt en bloost.

"Dat neem ik aan als een compliment," lacht hij.

"Zou ik ook doen," grinnik ik. We stappen de douche in en ik zet het water warm. Ik geniet van de warme stralen die over me heen lopen. Ik kreun zacht en laat mijn handen door mijn haren heen gaan. Ik hoor Luke grommen en hij grijpt mijn heupen vast.

"Je klonk echt hot," zegt hij hees. Ik voel me warm worden en draai me om. Ik zie dat hij hard is en slik. Hij rust me ruw.

"Luke, ik wil nog niet," mompel ik. Hij knikt.

"Weet ik baby. Wil je wel andere dingen proberen?" vraagt hij lief en ik merk dat hij zich in houdt. Ik knik. Hij glimlach en zijn handen glijden naar mijn borsten en kneeden ze. Ik kreun tegen zijn mond aan.

"Fuck," mompel ik en voel zijn hand over mijn onderbuik glijden. Zijn hand glijd langzaam over mijn gebied waardoor ik zacht dingen begin te fluisteren.

"You like this huh? Don't you baby?" teast hij. Ik kreun van frustratie en genot. Hij grinnikt van mijn reactie. Hij wrijft zacht en rustig over mijn clit heen. Ik kreun binnenmonds omdat mijn lippen op elkaar zijn geklemd.

"Make more sounds baby. Don't be afraid to make noise," fluistert hij. Hij staat met zijn buik tegen mijn rug aan. Zijn duim neemt het werk over van zijn wijsvinger die hij in me laat glijden waardoor ik naar zijn haren grijp. Ik laat een harde kreun los. Hij glimlacht.

"Goedzo babygirl," zegt hij schor. Mijn mondhoeken krullen omhoog als hij draaiende bewegingen maakt. Een tweede vinger komt erbij en hij kromt ze naar boven. Ik krom mijn rug en kreun het uit. Zijn erectie duwt tegen mijn onderrug aan. Hij schuurt zichzelf tegen me aan en hij kreun bijna onhoorbaar. Hij drukt af en toe een kusje op mijn wang. Hij begint steeds sneller te bewegen en zodra ik mijn hoogtepunt heb bereikt, laat ik een harde kreun over mijn lippen rollen. Voorzichtig haalt hij zijn vingers uit me en likt het af waardoor ik begin te giechelen.

"Vies mannetje," lach ik. Hij grinnikt en slaat zijn armen om me heen.

"Jouw vies mannetje," zegt hij en ik hoor hem gewoon grijnzen. Zijn blosjes zijn nogsteeds niet verdwenen.

"Wat is er?" frons ik en laat mijn vingers over zijn wangen glijden. Zijn wangen worden nog roder.

"Ik ben nog niet gekomen," zegt hij zacht. Ik bloos en kijk naar beneden waardoor ik zie dat hij nogsteeds hard is. Ik giechel maar stop na een paar secondes. Ik durf dit nog niet. Ik wil hem klaar laten komen maar ik durf het nog niet. Ik vind het lullig want dan heeft hij iets voor mij gedaan en ik niets voor hem.

"S-sorry ik durf dit nog niet," stotter ik. Ik zie teleurstelling in zijn ogen maar ook liefde. Hij knikt.

"Ik begrijp je. Je hoeft niets te doen wat je niet wilt," zegt hij lief. Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn borst. We spoelen ons af nadat we ons in hebben ingesmeerd met shampoo. We drogen ons af en kleden aan. Luke heeft zijn joggingsbroek aan en zie dat hij een tent heeft.

"Uhm wil je jezelf helpen?" vraag ik op een gênante toon. Hij bijt op zijn lip en knikt zacht. Ik laat hem alleen op mijn kamer en ga naar beneden. Ik kijk mee naar een programma en sta na een kwartier op. Ik loop naar mijn kamer en wil kloppen naar ik hoor Luke hard kreunen. Mijn mond valt open. Oké, mijn oren hebben zojuist hun maagdelijkheid verloren. Ik doe de deur een klein beetje open en zie Luke op mijn bed liggen. Zijn hoofd is achterover geklapt en zijn mond staat open. Mijn ogen zijn samen geknepen. Zijn hand gaat in een hoog tempo op en neer. Ik bijt op mijn lip.

"Ahh oh my god K-katey ah," kreunt hij luid en komt klaar. Ik klop zacht op de deur en loop naar binnen.

"Luke?" Hij kijkt op en schrikt. Hij verbergt zijn vriend. Heel zijn hoofd is rood.

"Uh heb je alles gehoord?" vraagt hij zacht. Ik schud mijn hoofd.

"Het laatste," zeg ik en gooi zijn boxer toe. Hij trekt hem aan en staat op waarna ik mijn armen om hem heen sla. Ik leg mijn hoofd op zijn bezweete borst en sluit mijn ogen.

"Ik hou zielsveel van je," mompel ik. Hij wiegt zijn lichaam waardoor het mijne meegaat.

"Ik ook van jouw babygirl."

Dont judge me. Ben melig.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu