20. Leaving

806 46 25
                                    

DANKJE ALLEMAAL VOOR DE FELICITATIES NOG!! LOVE YOU ALL ❤. EN LEES ALSJEBLIEFT DE A/N AAN HET EINDE.

xGetWeird je komt in dit hoofdstuk voor🎉. 

"Blijf sterk. Doe het voor mij."

Pov. Katey

Ik fiets met Caitlyn naar Ashton toe. De stilte die heerst is om te snijden. Als we eenmaal voor Ashton huis staan, kijken we elkaar aan en geven elkaar een bemoedigend knikje. We lopen naar binnen en zie heel het gezin aan de tafel zitten. Ashton heeft zijn hoofd op zijn armen geleund en de tranen lopen over z'n wangen. Als hij me aan kijkt, begint hij alleen maar harden te huilen. Ik ga naast het zitten en sla mijn arm om hem heen. Mijn shirtje wordt nat van de tranen. Na een kwartiertje gaan we in de auto en rijden naar het ziekenhuis, waar we nog spullen op moeten halen.

"Ash? Wie gaat op je letten in Australië?" vraag ik zacht terwijl mijn hoofd op zijn schouder ligt. Zijn hand strijkt door mijn haren.

"Een dokter blijft bij mij op de kamer. Ze spreekt ook gewoon Nederlands en is ongeveer even oud als mij," zegt hij. Ik knik zacht, maar dan kijk ik hem grijnzend aan.

"Gezellige boel wordt dat," zeg ik, waardoor hij lacht.

"Kate dat is verboden tussen patiënt en dokter," lacht hij. Ik ga zijn lach missen. Ashton en z'n moeder lopen snel het ziekenhuis in en komen terug met een paar dozen. We rijden door naar het vliegveld. Ik slik als het vliegveld in mijn zicht komt. We lopen in een stilte naar binnen Ashton checkt in en we lopen naar de gate daar staat een vrouw met een bordje waar Ashtons naam op staat. We lopen naar haar toe. We stellen ons voor.

"Hey, ik ben Nikki Wood."

POV. Ashton

Ik schud haar hand en kijk in haar donker bruine ogen. Haar handen zijn haal zacht.

"Hey, ik ben Nikki Wood," zegt ze met een verlegen glimlach. Ik glimlach terug en stel mij voor. Haar blonde krullen hangen over haar schouders. Ik kijk naar haar volle lippen die bewegen.

"Huh, wat zei je?" vraag ik blozend.

"Ik blijf bij jouw op je kamer en help je als je het moeilijk hebt. Ik ben dokter maar ook een psychiater," zegt ze lief. Ik knik.

"Maar de vlucht vertrekt over 10 minuten," zegt ze terwijl ze een snelle blik werpt op haar horloge.

"Uh ja," zeg ik. Opeens krijg ik het heel moeilijk. Ik ga mijn vrienden en familie achterlaten. Ik kijk Katey aan en neem haar in mijn armen terwijl de tranen over mijn wangen lopen.

"Ik ga je missen," snik ik.

"Ik kan niet zonder je Ash," huilt ze in mijn nek.

"Blijf sterk. Doe het voor mij." Ze kijkt me aan.

"Als jij dat ook doet," zegt ze. Ik knik.

"Promise?"

"Promise." Ik neem ook afscheid van mam, Lauren, Harry en Caitlyn. Ik voel een hand op mijn schouder.

"We moeten gaan Ashton," zegt Nikki zacht. Ik knik en pak mijn tassen op. We lopen door de gate. Ik kijk nog één keer achterom. Ik zwaait ze uit en loop dan samen met Nikki het vliegtuig in.

POV. Katey

Zuchtend ga ik in de auto zitten. Ik pak mijn telefoon erbij en plaats een foto van Ashton op insta.

 Ik pak mijn telefoon erbij en plaats een foto van Ashton op insta

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu