47. Our First Time

636 36 6
                                    

SOTD: fallingforyou by The 1975

S M U T  

POV Luke

"Wie het laatste is, is een loser!" gilt Katey en rent naar het zwembad. 

"Niet eerlijk," roept ik waardoor ze lacht. Met een perfecte duik, verdwijnt ze het bad in. Haar volle billen zie ik verdwijnen. Ze komt boven water.

"Dat zag er sexy uit," zeg ik met mijn handen op mijn heupen. Ze lacht en pakt mijn been vast. Ze trekt me het water in en zodra ik boven kom, kijkt ze me met een ondeugende grijns aan.

"Loser," fluistert ze. Ik glimlach kort en kijk naar haar volle lippen.

"Je bent echt hot," kreun ik zacht. Ze grijnst en plant haar lippen op de mijne. Mijn tong glijdt over haar onderlip. Ze opent haar mond en ik kus haar hongerig.

"Laten we dit voort zetten in de slaapkamer," zeg ik, waarna ze giechelt. 

POV Katey

Hij tilt me op en loopt naar zijn slaapkamer.

"Is er nog iemand thuis?" vraag ik hees. Hij schudt zijn hoofd en maakt zijn deur open. Ik legt me voorzichtig op bed alsof ik van glas ben gemaakt. Hij gaat boven hangen en ik voel me meteen veilig als zijn warmte mij overspoelt. Hij drukt zijn zachte lippen op mij. Mijn handen glijden naar zijn rug en ik trek zijn shirt over zijn hoofd. Ik bijt op zijn onderlip en hij kreunt mijn mond in. Hij laat los en gaat op mijn bovenbenen zitten. Hij trekt mijn shirt uit en laat zijn lange vingers over mijn rug heen glijden en ze vinden hun weg naar mijn bh-sluiting die met alle gemak open springt. Hij glimlacht en bekijkt mijn borsten. Hij kust ze en zijn tong glijdt over mijn tepels. Ik kreun zacht en laat mijn vingers langzaam door zijn krulletjes glijden.

"Fuck Luke," kreun ik hees als ik zijn tanden in mijn tepel voel. Hij laat mijn borsten voor wat het is en gaat verder. Zijn tong glijdt in een rechte lijn over mijn buik naar de rand van mijn broek.

"Luke," zeur ik. Hij grinnikt en trekt mijn broek en onderbroek uit. Snel doe ik zijn broek en boxer uit en zijn half harde is zichtbaar. Ik lik m'n lippen. Luke drukt mijn schouders tegen het bed en laat een vinger in mij glijden. Ik hap naar adem.

"Jesus," mompel ik als hij rondjes draait en met zijn duim over mijn clit draait. Ik pak zijn lid vast en ga op een langzaam tempo op en neer. Hij begraaft zijn hoofd in mijn nek en kreunt in mijn oor.

"Yeah baby, keep doing that," hijgt hij. Ik grijns en ga iets sneller. Als ik merk dat hij bijna komt, laat ik los. Net als hij doet. Hij staat met een glimlach op en zoekt iets in zijn portemonnee. Hij legt het condoom op het nachtkastje en pakt zijn telefoon. Zacht zet hij fallingforyou van The 1975 aan. Matty's zachte stem galmt de boxen mijn gehoorgang in. Ik glimlach als hij terug naar me toe loopt en op mijn middel gaat zitten. Hij opent de verpakking en schuift het condoom over zijn lid heen. Hij gaat goed zitten en plaatst zich bij mijn ingang. Ik slik en kijk me aan. Hij verstrengeld onze vingers en klemt onze handen bij elkaar.

"Zeg het als je het niet fijn vindt of pijn hebt," zegt hij met een geruststellende glimlach. Ik knik. Hij duwt zich tegen me aan en ik voel opeens zijn topje in me. Ik kreun zacht en frons mijn wenkbrauwen bij elkaar. Zijn grip in mijn handen wordt strakker.

"Fuck baby," zegt hij hees. Ik bijt hardop mijn lip om het niet uit te kreunen. Hij duwt zich verder in me tot hij er helemaal in zit. Hij zuigt zijn lippen vast aan mijn nek. Hij begint langzaam te stoten. Ik kreun zacht en laat zijn handen los en zet mijn nagels in zijn rug. 

"H-harder," kreun ik en meteen doet Luke wat ik hem vroeg. Hij grijpt mijn heupen vast en gromt. Ik klem mijn handen in zijn haar. Hij gaat iets harder, waardoor een harde kreun uit mijn mond verlaat. Zijn vinger valt op mijn clit en draait rondjes waardoor ik al mijn spieren aanspan.

"Ah baby do that again," kreunt hij en ik doe wat hij wilt. Hij begint te hijgen en ik voel dat hij komt. Hij gaat door en ik kras mijn nagels over zijn rug.

"Fuck," kreun ik hard en schreeuw het uit als ik kom. Voorzichtig gaat hij uit me en laat zichzelf zuchtend langs me vallen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst.

"Ik wist niet dat je een schreeuwer was," grijnst hij en ik begin te giechelen. Ik stomp hem speel tegen zijn schouder aan. Hij legt zijn handen onder zijn hoofd.

"Shut up," mompel ik. Hij grinnikt en nestelt zich tegen me aan.

"Ik hou van je," fluistert hij. Ik glimlach.

"Ik ook van jouw," mompel ik en sluit mijn ogen.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu