52. Getting Caught.

626 35 15
                                    

LUKE'S DICK IS PURPLE!

Oké, nu ik jullie aandacht heb, heb ik iets belangrijks te vertellen. Ik ga vandaag een vertaald boek online zetten wat van Tumblr is. Het is een Calum fanfic :).

En laatste keer smut voor drama. Heheh.

POV. Katey

"Luke?" roep ik op een zeurende toon. Hij komt aangelopen met alleen een sweatpants aan die laag op zijn heupen hangt. Ik zet een pokerface op.

"Wat?" vraagt hij niet begrijpend. 

"Serieus?" vraag ik.

"Serieus wat?" vraagt hij verward.

"Die broek. Moet dat nou echt nu?" vraag ik zuchtend en hij lacht. Hij gaat naast mij zitten en trekt mij op zijn schoot. Zijn handen liggen op mijn billen, waardoor ik zacht giechel.

"Ik kan hem wel uitdoen," fluistert hij zwoel, waardoor ik weer giechel. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik knik. Ik haak mijn vingers in de rand van zijn broek en trek eraan. 

"Let's take this to my bedroom," fluistert hij. Ik knik en hij tilt mij op. Ik sla mijn benen om zijn heupen en draagt ons naar boven. Hij maakt de deur open en gooit me speels op bed. Ik lach en trek hem aan zijn touwtjes van zijn broek naar me toe. Hij kust me en trekt mijn shirt uit. Hij komt overeind om zijn broek uit te doen terwijl ik mijn bh los maak en mijn broek wegtrap. Hij hangt weer over me heen en maakt een zuigzoen recht onder mijn oor.

"Luke," kreun in zeurend. Hij grinnikt, duwt met z'n vingers mijn slip aan de kant en laat een vinger in me glijden.

"S-shit," mompel ik en klem de lakens in mijn vuistend, waarvan mijn knokkels langzaam wit worden.

"Hoelaat zijn je ouders thuis?" vraag ik terwijl zijn vingers krommen.

"Vanavond een keer. Zijn bij oma. Ben en Jack komen verlopig ook niet thuis," hijgt hij. Ik knik afwezig en trek Luke naar me toe waardoor zijn vinger uit me gaat.

"Condoom," mompel ik en kijk de kamer rond. Hij staatop en loopt naar z'n badkamer. Hij komt terug met een pakketje en rolt de condoom over z'n vriend heen.

"Here It comes," mompelt hij, waardoor ik in de lach schiet die al snel vervaagd als ik hem in me voel.

"Oh God," kreun ik en grijp Luke's haren vast. Hij begint meteen hard te stoten. Ik steun mijn kin op zijn schouder.

"Ah baby, so tight," kreunt hij in m'n oor. Hij pakt mijn heupen vast en drukt me tegen het matras. 

"H-holy shit," mompel ik als ik zijn vingers bij m'n clit rondjes voel draaien. Luke's wenkbrauwen staan in een diepe frons en zijn mond hangt een beetje open. Ik wil mijn heupen naar boven duwen, maar het lukt niet omdat Luke zijn handen erop heeft gesteund. Ik zie hem grijnzen.

"Awh Babygirl wants to touch Daddy?" vraagt hij en ik slik.

"Awh de Daddy komt naar boven," grijns ik. Hij grinnikt zacht en zoent me hongerig. Hij grijpt mijn polsen vals en houdt ze boven mij hoofd. Zijn mond dwaalt naar m'n borsten en hij neemt mijn tepels in mijn mond, waarna hij er zacht aan bijt en zuigt.

"S-shit Luke," kreun ik hard. Ik begin met mijn armen te bewegen, maar zijn grip wordt alleen maar sterker.

"You can't touch Daddy, babygirl," grijns hij en ik jammer zacht. Hij begin nog harder te stoten. Ik sla mijn benen om zijn heupen, maar hij pakt mijn linkerbeen en doet hem op zijn schouder.

"Fuck," kreun ik bij de nieuwe positie. Hij pakt mijn heupen weer vast en mijn handen vliegen naar Luke's borst. Hij kreunt luid mijn naam waardoor ik grijns. Het lijkt alsof ik voetstappen op de trap hoor. Ik schud de gedachte weg. Ik grijp Luke's schouders vast, net op het moment dat de deur open vliegt. Een gil verlaat m'n lippen en Luke laat zich op me vallen en trekt de dekens over ons heen. Ik zie Liz met haar handen over haar ogen in de deurpost staan.

"Uh sor-ry. Ik wou zeggen dat julie moesten komen- waarschijnlijk is dat al gebeurd, s-sorry," stottert ze en ik zie Luke een geïrriteerde blik zijn moeder geven.

"Het eten is klaar," zegt ze snel en draait zich om.

"En houd het veilig," roept ze nog waarna ze de trap af snelt. Ik laat mijn adem los die ik al heel de tijd in had gehouden. Luke kijkt me aan.

"Sorry," zucht hij. Ik schud mijn hoofd.

"Jij kon er niets aan doen," mompel ik. Hij laat zuchtend zijn hoofd in mijn nek vallen. Als ik merk dat hij nogsteeds in me zit, begin ik te lachen.

"Wat?" vraagt hij.

"Je zit nog in me," giechel ik en hij grijnst. Hij begin zacht te stoten. 

"Oh God," mompel ik hees. Waarom doen we dit nog, nadat we zijn betrapt door mijn moeder? Ik grijp Luke's kont vast en maak een zuigzoen in zijn nek. Hij gaat weer sneller en boort zijn nagels in mijn heupen.

"O-oh Luke! Shit!" kreun ik hard en voel mijn orgasme door me heen razen. Hij grijnst en gaat verder, totdat hij komt. Langzaam gaat hij uit me en valt naast me neer. 

"Dat was geweldig," zucht ik en hij knikt. Hij staat op en doet zijn boxer aan. We kleden ons aan. Ik fatsoeneer mijn haren snel en loop met Luke de kamer uit. Met een ongemakkelijke stilte gaan we aan tafel zitten.

"Jezus, is er een dode gevallen," grapt Jack. Ik pers mijn lippen op elkaar en eet door. Heel het etentje is er geen woord gesproken. En Liz durfde ons niet aan te kijken. Dat gelde het zelfde voor mij. 


You Don't Know Me || L.R.HWhere stories live. Discover now