35. What The Fuck Have I Done

782 39 11
                                    

SOTD: Feel by Sleeping With Sirenes

HEHEHEHEHEH D'R KOMT LATEY SMUT IN DIT HOOFDSTUK HEHEHEHEHEHE *pedoface*. EN OP DE HASHTAG 9YEARSOFHEMMO1996. IM DEAD. EN ASHTONS HAAR IS FOETSIE. Ik vind lang leuker maar kort is ook heaven. EN DE REMIX VAN GIRLSTALKBOYS OMGGGGG. Ik ben niet echt van de remixen maar deze is echt lit😍. Enjoy the chapter.

Xl hoofdstuk hehehe. 2000+ woorden.

POV. Katey

Anderhalve week later

"Ik ga je missen," zeg ik tegen Ashton en probeer mijn tranen tegen te houden waar ik in faal. Hij slaat zijn armen om me heen en knuffelt me stevig. Zijn schouders schokken en zijn nagels boren in mijn middel. Ik laat hem los en hij knuffelt de anderen. Ik kijk toe en geef daarna Nikki ook een knuffel.

"Zorg goed voor Ashton. Alsjeblieft," huil ik. Ze knikt en kijkt me aan.

"Ik beloog het je. Hij komt van de ziekte af. Ik ga goed voor hem zorgen," zegt ze en ik knuffel haar nog een keer.

"En succes met Ashton en de liefde," knipoog ik en ze bloost. Ik glimlach en laat haar los. Ik kijk toe naar Ashton die Caitlyn knuffelt. Ik voel ineens een arm om me middel. Ik kijk op zij en zie Luke staan. Ik glimlach naar hem en leg mijn hoofd op zijn schouder. 

"Hij komt er goed vanaf," zegt Luke en wrijft over mijn middel.

"Ik hoop het," zeg ik. Ashton komt naar Luke gelopen en geeft hem ook een knuffel.

"Blijf sterk," zegt Luke en een paar tranen verlaten zijn ooghoeken. Ashton knikt.

"Voor jullie," zegt hij en laat Luke los. We pakken onze koffers op en lopen richting de gate.

"Bel me als je aan bent gekomen," hoor ik Ashton roepen. Ik draai me kort om en knik. Waarna ik glimlach.

POV. Luke

We stappen in het vliegtuig en ik ga naast Katey zitten die meteen haar hoofd op mijn schouder legt. Ik glimlach en leg mijn hoofd tegen die van haar aan. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en doe een oortje in, de ander geef ik aan haar. The City van The 1975 staat op.

"Yes, ik hou van de The 1975," zucht Katey. Ik glimlach en knik.

"Ik ook," zeg ik en zet hem een harder. Ze pakt haar telefoon en doet een spelletje. De afgelopen anderhalve week is het goed gegaan en het was echt leuk. We hebben niet echt iets actiefs gedaan, want Ashton voelde zich heel zwak. En die Steve was er af en toe ook. Ik heb hem geen ene blik gegunt. Hij heeft zo'n arrogante blik. Ik ben blij dat er niets tussen die Steve en katey is gebeurd. Ik zie in mijn ooghoeken dat Katey het spel weg drukt en Whatsapp opent. Ze klikt een chat aan met een of andere Kian. Kian? Wie is dat nou weer? Ik heb de drang om mee te lezen. Hoe slecht ik me er ook over voel, mijn ogen glijden over de berichtjes de ze sturen.

Katey: Hoe is het?

Kian: Goed, Jc en ik zijn op dit moment op weg naar Nederland want daar hebben we nu een show :)

Katey: Srs?!?!??! Ik ga nu terug naar Nederland. Miss kunnen we binnenkort meeten?

Kian: Jaa, lijkt me leuk. Maar dan wel over een weekje want Jc, Ik en dominic moet nog een aantal video's opnemen.

Ik zucht en zet een ander liedje aan van The 1975 aan. Ik zet Sex aan, waardoor Katey opkijkt en lacht. Ik grinnik en leg mijn hoofd tegen de hoofdsteun.

Ik schrik wakker van het vliegtuig dat een beetje schommelt. Ik wil m'n gordel om doen maar zie dat hij al vast zit en kijk verward.

"Je sliep nog en het vliegtuig daalde al dus ik dacht, laat ik Luke's riem om doen want je sliep zo diep," glimlacht ze lief en ik kijk haar dankbaar aan. Het idee dat Katey over me heen hangt. Oh fuck ik moet stoppen met zo over haar denken. Meteen door mijn gedachte vallen mijn ogen op haar borsten. Snel kijk ik door het raampje naar buiten. Ik merk dat we stil staan. We staan op en pakken onze bagage, zodra we het vliegtuig uit zijn. We bellen een taxi die ons naar Katey en Ryans huis brengt. Katey stuurt snel een berichtje naar Ashton dat ze veilig thuis is aangekomen.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu