15. Club

923 50 17
                                    

Wat vinden jullie van het nieuwe album van Ariana Grande? EN OH MA GAWD HOE VONDEN JULLIE SLFL ALS JE BENT GEGAAN? IK VOND HET SUPER!

"Wist je dat je best knap bent."

POV. Katey

"Ga je vanavond mee clubben?" gilt Livy door de telefoon. Waarom gilt ze altijd? Ik neem het haar eigenlijk niet kwalijk, want ik doe het ook.

"Uhm, misschien. Wie gaan er allemaal?"

"Luke-" ik laat -zonder dat ik het door heb- een gefrustreerde kreun.

"Ah, kom om Kate. Hij is echt aardig." Ja, vast. Ik rol mijn ogen.

"Wie nog meer?"

"Sam, Caitlyn dacht ik ook, ze zei dat ze jouw en Ashton ook nog ging vragen. En verder weet ik het al niet meer. Maar ga je mee?" Ik zucht zacht. 

"Ja, oké." Ze gilt blij, waardoor ik uit reflex de telefoon van mij oor afhoud.

"Yay! Ik zie je rond 8 uur. Luke haalt ons op," zegt ze blij. Ik zeg nog snel doei en hang op. Ik laat me om m'n bed vallen. Eigenlijk heb ik er geen zin in. Maar Livy weet me altijd over te halen. Misschien wordt het gezellig. Ik mijn kamer rond. Het is echt saai. Ik moet het een keer gaan schilderen en nieuwe meubels kopen. Ik ren de trap af en loop naar mam toe.

"Mam, mag ik mijn kamer schilderen en nieuwe meubelt kopen en zo?" vraag ik met puppy ogen. Ze zucht en legt het mes en de aardappel neer.

"Hoe lang heb je je kamer nu op deze manier?"

"Al kei lang. De laatste keer dat het geschilderd was, was doe ik 13 was. Dat is 4 jaar geleden. Mag het alsjeblieft?" Ze draait met een amuserende blik om.

"Als je alles zelf verf, dan mag het. En je betaald de heft van de kosten van de meubels." Ik gil blij en sla mijn armen om haar heen.

"Dankje dankje dankje," roep ik en ren naar boven. Ik hoor mam lachen. Net als ik mijn kamerdeur open wil maken, staat Ryan naast me.

"Jezus, ik schrok me kapot," zeg ik, waardoor hij lacht.

"Mijn naam is Ryan, geen Jezus," zegt hij serieus.

"Wat is er?"

"Waarom gilde je net?"

"Ik mag mijn kamer schilderen," zeg ik en doe jazz-hands.

"En daar ben je blij om?" Ik knik.

"Vrouwen," zucht hij en loopt de badkamer in. Ik lach en loop mijn kamer in en pak de laptop erbij. Ik zoek op Google naar ideeën voor kamers. Ik sla een foto op en sluit mijn laptop af. Eva komt mijn kamer in gehobbeld.

"Ga je mee naar het speeltuintje?" Ik glimlach en knik. Ik trek snel mijn schoenen aan en loop met haar naar het veldje. Ze rent naar de schommel en gaat er op zitten.

"Duwen!" gilt ze. Ik lach en duw haar zacht. Ze blijft maar giechelen. Ik zie Luke en Livy lopen. Livy heeft me in de gaten en drukt een kus op Luke's mond. Een nogal uitgebreide kus. Luke kijkt verbaast, maar gaat toch mee met de kus. Livy draait zich, zodat Luke's gezicht mijn kant op kijkt en Livy's rug naar mijn keert. Luke heeft me in de gaten en duwt Livy langzaam van hem af. Livy pakt zijn hand en ze lopen verder. Ze kijkt me nog met een grijns aan en blaast een kus naar me toe. Ineens staat Livy stil en fluistert iets in Luke's oor. Hij kijkt verward en loopt door. Livy loopt snel achter hem aan. Ik kijk ze na tot ze uit mijn zicht zijn. What the hell was dat allemaal? Ik schud mijn hoofd en duw Eva wat zachter. 

"Glijbaan!" roept ze. Ze remt zichzelf af en rent naar de glijbaan. Na een tijdje gaan we weer naar huis. Zodra we binnen zijn, roept pap dat we gaan eten.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu