37.

666 45 11
                                    

SOTD: W.D.Y.W.F.M? by The Neighbourhood

BEREID JE VOOR OP EEN SCHATTIG HOOFDSTUK.

POV. Katey

Na de kus van Luke en mij is onze band alleen maar sterker geworden. We hebben geen relatie gekregen. Helaas, maar we zijn alleen maar closer geworden. Ik schrik op van luid gehuil. Ik leg mijn boek weg en loop naar Eva's bedje.

"Hey schatje," zeg ik op een hoger stemmetje. Ze snikt nog door, maar het luidde gehuil is over. Ik pak haar op en zet haar op mijn heup. Ik loop naar beneden en maak een boterham voor haar.

"Ga jij Ryan roepen. Ik let wel op Eefje," zegt pap. Ik loop naar boven en open zijn kamerdeur.

"Ry je mo-" ik val stil bij het zicht. Caitlyn ligt onder hem en ze zijn naakt. Ik vergroot mijn ogen en trek snel de deur dicht. Holy shit. Verslagen loop ik naar beneden. 

"Hij zal zo komen," zeg ik en merk meteen dat ik de verkeerde woordkeuze heb gebruikt. Ik sla me mentaal voor mijn kop en zucht.

"Mam?" vraag ik. Ze kijkt op.

"Wist jij dat Caitlyn hier sliep?" vraag ik. Ze knikt.

"Hoezo?" vraagt ze. Ik kijk haar met een veelbetekende blik aan. Haar ogen worden groot.

"Nu? Heeft hij bescherming gebruikt?"

"Mam daar kijk ik toch ook niet naar," zeg ik met een rode kop. Ze grinnikt kort. Ik kijk op als ik Caitlyn en Ryan de trap af zie komen. Meteen word ik rood en verberg snel mijn hoofd. Ryan gaat naast me zitten. Ik pers mijn lippen op elkaar als het beeld meteen weer voorbij komt. Caitlyn gaat beschaamd naast Ryan zitten. Ik heb er geen moeite mee dat ze een relatie hebben en natuurlijk hebben ze seks. Maar doe dan in ieder geval je deur dicht. Ik stoot Ryan tegen zijn knie aan. Hij kijkt op met blosjes op zijn wang.

"Doe verdomme je deur eens een keer opslot," grom ik boos. Hij knikt zacht en wordt rood. Ik eet snel mijn ontbijt op en loop dan naar de kamer. 

"Kate! Breng jij Eva even naar bed?" roept mam. Ik sta op en haal Eva uit haar stoeltje. Ik zet haar op mijn middel en loop naar haar bedje. Ik zet haar op de tafel en ze gaat liggen. Ik doe haar kleertjes uit en doe haar pyjama aan. 

"Ga jij maar eens lekker naar bedje toe," zeg ik met een kinderstem. Ze giechelt en grijpt naar mijn handen en trekt er zacht aan. Ik begin te lachen en haal haar handjes weg. Ik doe haar haren in twee kleine vlechtjes. Haar ogen stralen, maar toch is het duidelijk dat ze heel erg moe is. Ik leg haar in haar bedje en druk een kusje op haar neusje, waarna ze haar neus giechelend ophaalt. Ik glimlach.

"Lekker slapen schatje," zeg ik en draai me om. Ik schrik me kapot als ik Luke in de deurpost zie staan. Hij glimlacht.

"Je bent goed met kinderen," glimlacht hij en ik bloos. 

"Hoe heet ze ookal weer?" vraagt hij.

"Eva," zeg ik en kijk om naar haar bed en zie al dat ze tegen de rand aan staat en giechelend ons aan kijkt. 

"Katey vriendje?" giechelt ze en ik word rood net als Luke.

"Nee Eefje," zeg ik. Helaas niet. Luke loopt naar Eva toe.

"Wat een schatje," zegt hij en Eva strekt haar armpjes uit naar Luke, waarna hij haar oppakt. Hij zet haar op zijn middel en wiegt haar een beetje heen en weer. Hij glimlacht lief naar haar en Eva pakt Luke's haren ook vast, waardoor hij zacht giechelt. Eva zet haar voorhoofd tegen die van Luke's en kijkt hem in de ogen aan.

"Jij bent lief," giechelt ze. Ik kan vanaf hier zijn dat Luke smelt. Hij glimlacht.

"Jij bent ook lief," zegt hij en strijkt het plukje haar achter haar oor. Ze kijkt hem giechelend aan.

"Wat een giechelkont ben jij," lacht hij. Ze glimlacht en legt haar handje op Luke's mond.

"Auw?" vraagt ze en wijst naar zijn lipring. 

"Eerst wel. Nu niet," glimlacht hij. Ze glimlacht lief naar hem en probeert onopgemerkt te gapen. 

"Zal ik jouw eens in bedje leggen," zegt Luke en legt Eva voorzichtig in bed. Ze trekt een pruillip. Hij lacht zacht en drukt lief een kusje op haar voorhoofd. Ze giechelt en gaat goed liggen. Luke loopt naar me toe en ik doe het licht uit. Samen lopen we naar mijn kamer en gaan op bed zitten.

"Je bent echt heel goed met kinderen," glimlach ik.

"Dankje, ik heb een nichtje Zoë. Ze komt vaak bij ons thuis. Jij bent ook heel goed met kinderen," zegt hij en ik glimlach en bloos.

"Dankje," zeg ik. 

"Zullen we film kijken?" vraagt Luke. Ik knik en pak mijn laptop. Ik open Netflix en klik een film aan die we willen kijken. Ik ga dichter op Luke liggen en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik glimlach als hij zijn armen om me heen slaat. En giechel zacht als hij een klein kusje op mijn kruin drukt. Na een tijdje merk ik dat zijn ademhaling regelmatig is en zijn ogen gesloten zijn. Ik glimlach zet de film af en val langzaam ook in slaap.

You Don't Know Me || L.R.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu