14. Přípravy vrcholí

3.3K 246 40
                                    

Vítám vás u nové kapitolky a užijte si čtení ! Snad vám zpříjemní neděli..:)


,,Hermiono - Hermiono, mohla bys už konečně vylézt z té koupelny ?" dívčí nebelvírskou ložnici právě prořízl nabroušený hlas rudovlásky, která s ručníkem a sprchovým gelem v ruce nedočkavě popocházela po místnosti. ,,Také bych se chtěla vysprchovat," dodala dívka rozzlobeně.

,,Vždyť už-" začala se obhajovat hnědovláska skrz zavřené dveře, ale její odpověď se ztratila v hlasitém bouchání na okno doporovázeném tlumenými nadávkami. Když se tím směrem rudovláska otočila, spařila černovlasého chlapce na koštěti, který se jí ze všech sil snažil pomocí gestikulace přesvědčit, aby se nad ním slitovala a pustila ho dovnitř. Rudovláska tedy pohotově přiskočila k oknu, lehce jej pootevřela a tázavě se na chlapce podívala.

,,Můžu dovnitř ?" zeptal se černovlásek a pěkně se na ní usmál. Rudovlásku to ale nijak neobměkčilo. ,,Prosím, Lily," udělal na ní psí oči a zatvářil se nešťastně. Rudovláska si nakonec odevzdaně povzdechla a nechala jej vlétnout do místnosti.

,,Od kdy mi říkáš křestním jménem ?" podivila se Lily a pochybovačně zvedla jedno obočí.

,,Hermiona mi dala lekci správného chování k dívám," zasmál se James a opřel své milované koště o roh rudovlásčiny postele

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

,,Hermiona mi dala lekci správného chování k dívám," zasmál se James a opřel své milované koště o roh rudovlásčiny postele.

,,To jsem si mohla myslet, že to nebude z tvé hlavy," odvětila prostě Lily, popošla ke své posteli a znovu na chlapce nedůvěřivě upřela své dva zelené drahokamy. ,,Co tu vlastně chceš, Pottere ?"

,,Jamesi."

,,Pottere."

,,Koukám, že ty bys tu lekci potřebovala jako sůl, co ?" zasmál se černovlasý a zpříma se podíval na dívku, jíž z hněvu vyskočila drobná vrásečka nad levým okem.

,,Neštvi mě. Ihned mi řekni, co tu děláš," křikla na něj zvýšeným hlasem a založila si ruce v bok.

 Ihned mi řekni, co tu děláš," křikla na něj zvýšeným hlasem a založila si ruce v bok

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

,,Čekám na Hermionu," odvětil klidně James a laškovně na ní mrkl. ,,Sluší ti to," usmál se a prohrábl si své neučesané černé vlasy. Kdyby jen věděl, jak Lily tohle jeho otřepané gesto z hloubi duše nenáviděla.

Pravá NebelvírkaWhere stories live. Discover now