KM-24

17.9K 1K 158
                                    

HELLOOOOO! Kayıp yazar geldi. Yaklaşık bir aydır bölüm yayınlamıyorum biliyorum çok üzgünüm ama haklı sebeplerim var :D. Vizelerim... Ama şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Umarım bölümü beğenirsiniz. Yazabildiğim kadar uzun yazmaya çalıştım.

Yorumlarınızı esirgemeyin.

Esra banyodan çıkarken bir kez daha Emre'nin onu çekmesiyle duraksadı. Bugün bu kız banyodan çıkamayacaktı.

Emre Esra'nın dudaklarına derin bir öpücük kondurduktan sonra onu bıraktı.

"Yarına kadar bekleyemezdim."

Bu sefer de Esra onu öpünce işler çığırından çıkıyordu ki Cemre'de odasından çıkmıştı.

Kapı sesini duyan Esra Emre'den ayrılıp hızla aşağı indi.

Bu adam kalbine zarardı.

Emre ve Esra koskoca iki aydır birlikte olmalarının tadını çıkarıyorlardı. İş, aşk her şey dört dörtlük ilerlerken bu Esra'yı biraz korkutuyordu. Çünkü en son her şey bu kadar iyiyken hayatında ki en önemli iki insanı; annesini babasını kaybetmişti. O yüzden şimdi ki korkusu da had safhadaydı. Ama bu kaybetme korkusuna rağmen Emre'yle, sevdiği insanla birlikte olmanın keyfini iliklerine kadar hissetmeye çalışıyordu. 

O eski çekilmez Emre gitmiş yerine beyaz atlı prens gelmişti adeta. Bu değişimin  herkes farkındaydı. Sonunda o talihsiz olay yaşanmadan önceki Emre'ye geri dönmüş etrafına enerji saçıyordu. Hatta bu değişimin farkına varan tek ailesi değil çalışanları bile farkındaydı.  Eski acımasız iş adamı gitmişti. Hırs uğruna girdiği kirli işlerden çıkmıştı. Çünkü artık kaybetmekten korktuğu insanlar vardı çevresinde. Esra ile kurmayı hayal ettiği hayatta çocuklar vardı hem de bir sürü. Onları tehlikeye atacak en ufak adım atamazdı. Tabi Esra'nın da onunla aynı hayalleri paylaştığını umuyordu. Annesiyle konuştuktan sonra hemen Esra'ya evlenme teklifi etmeyi düşünüyordu. Bu işin daha fazla uzamasının anlamı yoktu. Her sabah uyandığın da ilk görmek istediği insanın kim olduğunu bulmuştu çünkü.

Bugün açılış vardı. Sarp için yaptıkları otelin açılışına katılacaklardı. Her ne kadar Emre Esra'nın gelmesini istemese de Sarp özellikle ona da davetiye yollamış, Esra gitmezse ayıp olacağını söylemişti.

Emre Esra'yı almak için evinin altına gelmişti. Son bir umutla sevgilisini aradı. Bir kaç çalıştan sonra açmıştı.

''Sevgilim son kararın bu mu gidiyor muyuz gerçekten? Bak aşağıdayım ama hemen yukarı çıkabilirim. Günün geri kalanını birlikte geçiririz ne dersin?''

Esra'nın telefonun diğer ucundan of çektiğini duydu. ''Emre.''

''Tamam sevgilim bekliyorum. Acele etmene gerek yok istersen yarın sabahta inebilirsin.''

''Emre!!'' 

''Tamam sustum.'' 

Telefonu kapattıktan sonra Emre son umudunu da kaybetmişti. Sarp'ın yavşak yavşak davranmamasını umarak beklemeye başladı. Açılış otelin balo salonunda olacaktı ve çok büyük bir organizasyondu. Muhtemelen iş dünyasından oldukça hatrı sayılır insanın katılacağı bir davetti. Zaten korkusu da bu yüzdendi. İş dünyasında herkes bekardı. Bekar bir sürü erkeğin arasına Esra esmer bir bomba gibi düşebilirdi. Emre düşüncelerine binanın kapısından çıkan Esra'yı görünce son verdi. Esra görüntüsü ile son verdirdi. Ama muhtemelen sevgilisi onu bekletmemek için önüne gelen bir elbise giymişti otelde hazırlanacaktı.

Evet evet. Kesinlikle böyleydi. Çünkü bu elbise ile baloya gitmeyi bırak dışarı çıkılmazdı. Muhtemelen arabayla gideceklerdi diye bu kadar rahattı. Ama eli boştu elbisesi neredeydi acaba.

KİRLİ MİRAS  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now