KM-8

18K 1.1K 83
                                    

Umarım beğenirsiniz hatam varsa affola ☺

"Aa nereye? Ben daha bu güzel hanımefendinin kim olduğunu öğrenmedim." Deyince ipler kopmuştu.

Emre bulunduğu yere ve yanındaki Esra'ya aldırmadan Emir'in yüzüne sağlam bir yumruk geçirdi.

Çevredekilerin ve Esra'nın çığlıkları bile onu durdurmaya yetmemişti.

"Neden durduk yere adama yumruk attın?"

"Sanane kızım sanane."

Savaş susturmak için Esra'ya bakış atmıştı. Çünkü şuan Emre normalde olduğundan dört kat daha kırıcı olabilirdi, Emir hiç tanımasını istemediği birini tanımıştı. Esra'yı. Bugüne kadar rakiplerine karşı hiçbir zayıf noktası yoktu Emre'nin ama Esra onu zorlayacaktı. Bu işin içinde kendini koruyamayan birinin olması Emre'yi zorlayacaktı.

Emir, Emre'ye karşılık verdiği için şuan ofiste Savaş, Emre'nin yüzüne buz tutuyordu. Emre bir hışımla ayağa kalktı.

Esra'nın üzerine yürüyüp ona parmak salladı. " Bundan sonra bırak Emir'i tek bir yabancı ile bile konuşmayacaksın şirket hakkında sır vermeyeceksin,  ve bir şey bilmemen adına hiçbir toplantıya girmeyeceksin. Anladın mı beni?!"

Esra hala onun neden bu denli tepki verdiğini idrak edememişti. Açıkçası etmek de istemiyordu hiçbir şey bilmek istemiyordu.

"Bana hava hoş." Diyerek sinirle çıktı odadan. Tamam hiçbir şeylerine karışmayacağına söz vermişti ama bu şekilde bağırıp çağırarak onu rencide etmesine izin veremezdi. Odasına girip kendi kendine söylenerek ceketini aldı ve çantasını toparlamaya başladı.

"Bir daha da buraya uğrayan ne olsun!"

"Ne olsun patroniçecim?"

Savaş içeri girmişti ancak Esra sinir ve söylenmeleri arasında onu duymamıştı.

"Aptal olsun salak olsun manyak olsun her şey olsun işte!"

Savaş masasının kenarına yaslandı.

"Geleceksin ama boşuna bu hakaretleri etme kendine."

"Gelmicem Savaş. Ben onun kuklası değilim. Bana istediği zaman gel istediği zaman git diyemez ve en önemlisi bana bağıramaz."

Esra odada bir o yana bir bu yana dolanırken Savaş kolundan çekip yanına sabitledi Esra'yı. Şimdi ikisi de masaya yaslanmışlardı.

" Emir konusunda biraz hassasız. Bunu sana söylemem doğru mu bilmiyorum ama o gece evine gelmiştik ya hani dağınık halde." Esra başını olumlu anlamda salladı. "Onun sebebi Emir ve onun yapacaklarının bir sınırı yok. Topun ağzına gelmen  bizim için hoş olmaz. Hem şirket hem de senin için."

Esra başını iki yana salladı. "Tabi Emre için önemli olan şirket faktörü. "

"Emre çok çabaladı çok çalıştı ve bu başarısını basit bir adam yüzünden silip atmak istemiyor. Doğal olarak da kırıcı oluyor."

"Her neyse Savaş, seni tanımak güzeldi Ayşe Hanım a bir şey belli etmeyelim imzalanacak bir şey olursa da sen getirirsin."

Savaş kaşlarını çattı. "Hey hey ne demek seni tanımak güzeldi?  Emre yüzünden beni terk mi edeceksin?"

Esra istemsizce gülmüştü. "Tamam seni terk etmeyeceğim."

"O zaman seni eve ben bırakıyorum. Eve gidiyorsun değil mi ?"

Esra başını sallayarak onu onayladığında birlikte arabaya binip eve doğru yol almaya başlamışlardı.

Sıla da aynı zamanda sözde işe gitmek için evden çıkmıştı. Annesine hala itiraf edemediği için boş boş dolaşıyordu. İş de arıyordu ama bulmak çok zordu. En yakın arkadaşına gitmek istedi. Esra'ya gitmek için mesaj attığında Esra ona yeni evinin adresini atmıştı. Tabi Esra ve yeni evi.. Biraz uzak olsa da gitmek zor olmamıştı.  Kocaman siteye girdiğinde alık alık çevresine bakmaya başladı. Sonuçta böyle yerleri dizilerde filmlerde görüyordu ya. Site görevlisine gideceği yeri söyledikten sonra yönlendirme ile kocaman binanın içinden girdi. Asansörlerin önünde beklerken açılan asansörden çıkan kişi ile duraksadı.

KİRLİ MİRAS  (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin