2

121K 3.8K 294
                                    

Yoğun istekler üzerine küçük bir +18

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yoğun istekler üzerine küçük bir +18.Rahatsız olanlar okumayabilir.Ki rahatsız olacaginizi düşünmüyorum 😂

İyi okumalar..

Hic olmadığı kadar mutluyum onun kollarının arasında.Kulağıma her güzel cümle fısıldayışında göğsüm acıyor kendimi Unutuyordum.

Dudaklarından ayrılıp başımı göğsüne koyduğumda "Bu yanlış biliyorsun dimi?" diye fısıldadım.Zor çıkan sesim boynuna çarparken hızla inip kalkan göğsü beni daha da heyecanlandırıyordu."Neresi yanlış Deniz? Seninle sevişmemin neresi yanlış."

"Ama çocu-"

"Yavrumuz biricik kızımız uyuyor hayatım Değil mi?" kibar konuşmaya önem vererek başımı elleri arasına aldığında yeniden dudaklarımı öpmeye başlamıştı.Onun aldığı nefesi ben,benim aldığım nefesi yine o verirken karşı koymak çok zordu.Yatakta kucağında bacaklarım beline sarılı bir şekilde duruyordu.Ona kendimi sürtünce alt dudağımı ısırdığı gibi garip bir ses çıkarttım.

Poyraz hızlı bir şekilde beni yatağa yatırınca altımdaki kilotumu bacaklarımdan sıyırıp yere attı.Bacaklarımı kapatmaya çalısınca engel olup ayırdı ve üzerime yattı.Dudaklarımı yeniden sömürmeye baslayınca yavaşça aşağıya kaydığını hissettim.Vücudumdan kaydıkça dudaklarını devreye sokuyordu.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin