ÜA27-

201K 7.5K 921
                                    

Medya Poyraz.

*******

Söylediği sözle vazgeçip geçmemek arasında gidip gelmeye başlamıştım. "Bu iddiayı ben başlattıysam istediğim gibi de bitecek" dedi sanki bakışlarımı anlayarak.Bi an önce bitmesi için gömleğinin düğümleri açmaya başladım.Çıkarttıktan sonra beceriksizce ellerimi kaslı kollarına koyup yatağa doğru ilerlettim.Sırtını hemen yatağın başlığına dayarken Bacaklarımı ayırıp kucağına oturdum.Sanki her şeyi profesyonel olarak biliyormuş gibi..Niye böyle şeylere bulaşırsın Deniz anlamıyorum ki..Yokum de geç,hayır sanane yani sanane...

Derin bir nefes alıp üstümdeki asklı bluzu çıkarttıktan sonra iç çamaşırlarımla birlikte yeniden ona dönmüştüm.Göğüslerime baktıktan sonra ellerini bacaklarıma yerleştirdinde kendimi ona biraz daha bastırdım.Şu an kalbimin haddi hesabı yoktu ve dediğim gibi bu iddiayı kabul ettim diye şu an kendimden nefret ediyordum.Ellerimi ensesine yerleştirip dudaklarımı onunkilerle birleştirdim..Biraz öptükten sonra Kollarımı karnın biraz üstüne dolayıp boynunu dişlemeye başladım.İddiayı kazanmak için elimden geleni yapacaktım ve ne kadar inat bi kız olduğumu Herkeze duyurmak istiyordum.Benimle oyun oynanmayacağını bilmesi gerekti.Elleri,Şortumda biten kalcalarımı var gücüyle sıkarken,bu sefer de dişlerimi içeriye sokup yerine dudaklarımı koydum.Muhteşem kokusu asıl beni tahrik ederken nasıl bu duruma düştüm hala daha aklım almıyordu. Sırtındaki ellerimi yavaşça beline doğru getirip parmaklarımın yarısını pantolonun içine soktum.Merak etmeyin.Poposunu mıncıklayacak kadar mal bi kız değildim.Elleri baldırlarımı öyle çok sıkıyordu ki,bacaklarımdaki acıya mı yanayım yoksa şu an ki durumuma mı bilemedim...

Hadi artık bitsin şu illet!!

Ayıp olmasın ama artık bitirmek istermişçsine biraz daha hızlandım.Bitsin ki kurtulayım bende.Kalçalarımı hafif kaldırarak özel bölgesine kendimi ittiğimde,O da pes edermişçesine son bir kez tırnaklarını baldırlarıma geçirdi ve güçlü bir şekilde inledi.Bi anda kendimi onun altında bulunca koyu gözleriyle bir kez daha karşılaştım."Pes ediyorum...Ama bundan kurtuluşun olmayacak" dedi sesli nefes alışverişlerin ardından.Zafer gülüşlerimden birini yaptıktan sonra ellerimi yanaklarına koydum.

"Benimle alışverişe geliyorsun sevgili abiciğim..."

************

"Poyraz.Şunu da tutar mısın rica edersem?" ona askılıklardan seçtiğim bordo bi elbiseyi tutmasını söyleyince ilk önce garip garip suratıma baktı. Elinde dolu olan kıyafetleri bile zar zor tutarken hemen üstüne atıverdim.Eh bi zahmet yakalıyıversin.Kabine girip yüksek bel dizleri yırtık kot pantolon denedim.Perdeyi açıp karşımdaki aynaya bakarken kazanmış yüz ifademi asla bozmuyordum.

"Bunu hayatta almana izin vermem çıkar çabuk!" dedi bir sonrakini denerken.Göğüs dekoltesi oldukça açık,etek ucunda da bir tane yırtmacı vardı.Aslında elbise tam olarak fiziğime uygundu.Sevmiştim de ama fazla açıktı. Bende boşverip başımla onayladım ve kabine geri döndüm.Üstümü değiştirdikten sonra Poyraz'ın kucağındaki kıyafetleri ödeyip çıktık.Uzun zamandır bu alış veriş merkezindeydik ve neredeyse bütün mağazaları gezmiştik.Poyraz'ın yorulduğunu yüz ifadesinden anladığımda daha fazla üstelemedim.AVM'den çıkarken telefonumun popomda titrediğini hissettim.Dikkatle açıp mesajın kimden geldiğine baktım.

Gönderen: Rüzgâr..

"Buluşabilir bilir miyiz?"

"Hayır de.." Poyraz gergin ses tonuyla konuşurken,mesajı nereden gördüğüne idrak etmeye çalışıyordum.Sahi nereden görmüştü mesajı bu adam? Arabaya binip kemerimi taktıktan sonra telefonumu yeniden açtım."Neden?" diye sorarak ona döndüm."Hayır de Deniz Bitti." sıkılmış halini belli ederek yola bakmaya devam etti.Daha fazla uzatırsam azarı yiyeceğimden dolayı oflayıp uygun bir dille yazmaya başladım.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin