ÜA25-

259K 8.6K 1.1K
                                    

Medyada Deniz'in düğünde giydikleri...

Poyraz'dan..

Tanıdık çilek kokusuyla açtım gözlerimi.O anda iki çift kapalı göz ile karşılaştığımda ister istemez bir gülümseme belirivermişti suratımda.Ona giydirdiğim her şey yakışıyordu.Özelliklede üstündeki beyaz gömleğim..

Nasıl bu kadar muhteşem olabiliyordu ?? Düğmelerinin ardından hafif gözüken siyah sütyenine kaydı gözüm..

Siyahtı...

Dikkatimi yerle bir eden bembeyaz göğüsleri ve siyah sütyeni...Neden heyecanlanıyorum  neden kalbimde bi sıkılaşma oluyor? Denizden her ne kadar uzak durmaya calissam da bir türlü olmuyordu.Yine onun yanında buluyordum kendimi.

Şikayetçi değildim tabiki..Ona yakın olmayı seviyordum.. Çilek kokan kokusunu saçlarının dalgalığını..fiziğini görmeyi seviyordum.Kolumun altında hafifçe kıpırdanıp elini göğsüme,ardından bacağını da üzerime attığında onun gibi nefesimi tuttum.

Bu kız ne kadar da deli yatıyor böyle!!

Elimi,üzerime doğru attığı çıplak bacağına götürdüm.Dizinin iç tarafına koydum elimi.O anda içimde bi takım kıpırtılar olsa da aldırış etmedim.Yumuşacık narin teni kavuruyordu bedenimi.

İlk defa böylesine saf ve temiz bir kızı yanımda tutuyordum..Beni öyle bir kendi ekseninde tutuyordu ki..Onum ekseninden çıkmak mümkün değil gibiydi.Benim için en zoru ise Rüzgardı.Deniz'i seviyormuş sözde.Dün akşam hakettiğini vermiştim ona zaten.Sıkıyorsa bir daha yaklaşsın bakalım kızıma.

"Poyraz!?" Deniz'in sesiyle kafamı ona çevirdim.Akmış olan makyajı bile yüzünün güzelliğini bozmuyordu.Bacağını yavaşça üzerimden çekince mavi gözlerine büyülenmiş bir şekilde bakakaldım.Aniden üzerimden kalkınca telaşlı bir şekilde "Bu gün düğün var.Kesinlikle onun yanında olamam lazım.Ayy eve gidince ne açıklayacağım ben anneme ya!! Kesin yine bana kızıcak gidince ..of ne yapıcam ben Poyraz!!...." kolundan tuttuğum gibi yine koluma yatırdım onu."Sabah sabah çok fazla konuşuyorsun şirine.Saat daha erken."gerçekten neden bu kadar korkuyordu anlamıyordum."Yine hayatını kurtaracağım merak etme." deyince elimi saçlarına doğru götürdüm.Alnına dudaklarımı bastırdığım anda "Beni sen mi soydun?" diye sordu.Birden yüzümde yeniden bir gülümseme beliriverince "Evet" diye cevap verdim.Yüzünü elleriyle kapattıktan sonra yüzünü boynuma gömdü..

Neden bu kadar utanıyordu..

Ah Deniz ah!! Ne diye diğer kızlar gibi olmuyorsun..Neden korkuyorsun  neden bu kadar utangaçsın? Her zaman soruyorum bu soruları kendime."Lütfen ayıp şeyler yaptığımızı söyleme" başını biraz daha boynuma gömdükten sonra ona dönüp bedenine sıkıca sarıldım."Bardan çıkarken seni arabanın kapısına dayayıp öpmem dışında ayıp kelimesinin 'a'harfi bile geçmedi." yüzünü boynumdan çıkardıktan sonra bana baktı."Hatırlıyorum sanırım." diyerek yüzünü buruşturdu.

Daha da mı tatlı oldu ne? Daha da keyiflenerek burnuna dişlerimi geçirdim."Ah!!" diye inleyip başını geriye doğru attığında açıkta kalan boynuna götürdüm dudaklarımı.Ellerimi başının altından geçirip dudaklarıma bastırırken,o dudaklarından bir kere daha inlediğini duydum..Bu beni daha hırslandırıyordu  sanki...

Ama ona bundan sonra sert davranacağımı söylemiştim.Bunlara bir yönden alışması gerekiyordu."Ah hadi Poyraz yoksa yine o izlerinden birini mi yapmaya çalışıyorsun?!" deyince gülümsedim."Hayır. O zaman dişlerimi geçirmiştim.Dua et ki bu gün düğün var.Yoksa seni daha da Çirkinleştirirdim." alayla başını iki yana salladıktan sonra ellerini göğüslerime koyup ittirdi.Direk yan tarafına geçerken o da doğrulup saçını gevşek bir topuz yaptı. "Bana telefon borcunun olduğunu unutmadın herhalde dimi?" diyerek bana döndü.Bilmemiş bir şekilde "Ne telefonu" dediğimde yumruğunu sert bir şekilde sıktı."Gerçekten unutmuş olamazsın Poyraz!!" sinirlenince ne kadar da sexy oluyordu bu böyle??Hic durmadan koluma vurunca "Elinde çok ağırmış!!" demeden de geçmedim.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin