ÜA54-

177K 5.5K 859
                                    

(Yukarıda karakterler var 👆👆)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Yukarıda karakterler var 👆👆)

İyi okumalar..

Bir yudum aldığım suyu geri hızla püskürtmem bir olurken bir kaç kere dediklerinin şaşkınlığına uğrayarak öksürmüştüm.

"Sen ciddisin" dedim hala daha inanamayarak.Buruk bir şekilde Gülerek başını salladı.Bardağı yerine koyarak ona baktığımda direkt elini tuttum.Ne yani hamile olduğu için kızacak mıydım en yakın arkadaşıma. "Doğuracağım başka çarem yok.Eğer Gökhan aldıracağımı duyarsa beni keser." gülümseyip elini öptüm. Her ne kadar makyajla solgun yüzünü gidermeye çalışsada yüzü ve huyu durgun ve halsiz olduğunu gösteriyordu.Mavi gözleri cansızlığını kaybetmiş gibiydi.

"Ben senin yanındayım." dedim destek çıkıp. "Gerekirse o meymenetsiz babanla da konuşurum. Hani senin kız değilde erkek olmanı isteyen baban." düşündükçe çıldırıyorum. Babası Reşat bey Simge daha doğmadan önce cinsiyeti belli değilken 'benim aslan bir oğlum olucak,oğlum olacak benim kız değil' diyerek söylendiğinde bir gün cinsiyeti kız olunca göt olup kalmış. Hayır yani bebeğin kız ya da oğlan olması önemli değil.Sağlığı iyi olması önemlidir.O gün o gündür Reşat denilen adam hiç bir zaman Simgeye seni seviyorum kızım demez küçük bir şeylerde azarlardı hemen.Ama annesi öyle değildi. En azından benim annem gibi değildi. Beni bile kendi kızıymışım gibi severdi.

"Biliyorum" diyerek gözlerini kapadı. "Her zaman yanımda oldun ve yine olacaksın."

*****************

Simgeyle bol bol sohbet edip ardından gelen telefon yüzünden evden ayrılırken bende doğruca odama çıktım.Güneş neredeyse batmıştı ve üzerime artık rahat bir şeyler giyip yemek yapmaya koyulacaktım.Hafize abla bu gün izinliyken fatma ablada hasta olan kızının yanına yani memleketine gitmişti.E haliyle Poyraz'a da yemek yapacak tek kişi ben kalıyordum. Altıma hemen hummel dar kesim siyah eşofmanımı üzerime de beyaz uzun kollu bi bluz giyerek saçlarımı tepeye topuz yaptım ve hızla aşağı indim.Mutfağa adımı atarken,buz dolabını açıp şöyle bir göz gezdirdim.

Yine iş başa düşmüştü anlaşılan...

***********

Patatesli tavuğu da fırına verip derecesini ayarladıktan sonra olmak üzere olan mercimek çorbaya yöneldim.Tahta kepçeyi alıp tadına bakmak için tenceredeki sıcak çorbayı biraz kepçeye doldurarak ağzıma götürdüm.

Tadı fena değildi.

Hafifçe egildiğim tezgahta doğrulduğum an sırtımı sert bir şeye çarpmıştım.Arkama dönüp kim olduğuna bakacakken karnımı saran kollar bunu engelleyince zaten kim olduğunu anlamıştım.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin