ÜA45-

197K 5.8K 860
                                    

*Medya Esin ve Deniz..

(Gif Deniz ve Poyraz👆👆👆👆👆)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Gif Deniz ve Poyraz👆👆👆👆👆)

Dudaklarım da sıcak bir baskı hissettiğimde kendime gelircesine gözlerimi açtım. Poyraz'ın beni böyle uyandırması şaşınası bi durum olsa da aslında böyle uyandırması İçimdeki filleri harekete geçirmişti. Normalde o beni ya yastığı kafamdan çeker ya da yastığı kafama geçirerek uyandırdığı için beni sabaha öpücükle ödüllendirmişti ve elim yine havalanarak yanağında bitmişti.Bende ona yavaştan eşlik etmeye başladığımda dudaklarıma doğru sevdiğim gülüşlerinden birini bahşetmişti bana..

Ah gülmesene şöyle şapşal...

"Günaydın" dedi uyumaktan şişmiş gözleriyle.Tatlıydı.Çok tatlıydı.Telefonun gıcık sesiyle uyanmaktansa Poyraz'ın o huzur verici sesini tercih ederdim."Sana da günaydın." yavaşca sakallarında gezdirdim ellerimi.Hem gıdıklıyor hem batıyordu.Bu kıkırdamama sebep olmuştu tabi.Yanağındaki elimi alıp dudaklarına doğru sürttüğünde yüzümdeki gülümseme 2 katına çıkmıştı.Elimi yavaşca geri çekip ona sırtımı döndüm ve Baş ucumdaki masamda duran dijital saatime baktım. Hala daha zamanım olsa da anca hazırlanacağımdan yatakta doğrulup ayaklarımı sarkıttım.Evet sanırım yavaştan hazırlansam fena olmazdı.Ağzımı iki karış açıp sesli bir şekilde esnerken hala daha uyku sersemliğini vücudumda hissediyordum.

Yorgun ve Ağır...

"Bu gün gidecek misin şirkete.?"

"Evet." diyerek başımı salladım.Omzumun üstünden ona baktığımda Kollarını başının altında birleştirmişti.

"Alevle Konuşuyor musunuz?"

"Bu nerden çıktı şimdi?!" yine Alevden bahsettiğimi duyunca gerilmişti.Bu soruyu sormam çok doğaldı.Konuşuyordu tabiki de."Sadece sordum Poyraz.Sordum."dedim son cümleme baskı uygulayarak.Sabah sabah aklıma neden Alev geldiyse."Onunla iş dışında hiç bir alakam kalmadı Deniz.Niye bunun için sürekli bi şüphe içindesin.?!" Kollarını başının altından çekti ve doğruldu.Uzun bacaklarını toplayarak bağdaş yaptığında Kollarını da bacaklarına dayadı.

"Eğer sabahleyin boşu boşuna gerginlik çıkartmaksa derdin..İnan bu hiç hoş değil."

Konu şirketten açılınca aklıma nedense o sarı çıyan gelmişti.Benimde çenem maşallah okka büyüklüğünde olduğu için önüme geleni söyleyivermiştim...

Salak Deniz!

Poyraz sonuna kadar Haklıydı.Derdim sabah sabah tatsızlık çıkarmak falan değildi. Ne bileyim bu deli aklım işte...

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin