ÜA32-

219K 6.9K 1.4K
                                    

*Medya Deniz.*

İyi okumalar.

İşte yıllar sonra ihtiyacım  olduğunu hissettiğim o söz...

Seni seviyorum...

Ne güzel çıkmıştı dudaklarından o iki kelime.Çokta zor olmadığını o da biliyormuş gibi sırıttı.. "Hani demiştin ya.Bana seni seviyorum dersen annem gibi seni de kaybederim diye.Hayır. Asla kaybetmeyeceksin." o anda dudaklarıma yumuşak bir o kadar hızlı bir öpücük bırakıp başımı göğsüne bastırdı."Sen benim ailemsin Deniz..."

Sende benim...

Başımı kaldırıp yine dudaklarına kapandım.Benim isteyeceğim ilişki belli olmuştu zaten.Biz Poyrazla hic bir zaman vıcık vıcık ilişkiler sürdürmemiştik.Gerektiğinde birlikte ağlamış gerektiğinde de birlikte gülmüştük.Biz hic bir zaman normal sevgililer gibi olmamıştık...Belki zaman herşeyi gösterecekti."Beni senden hic kimse daha iyi bilemez onu anladım." dudaklarıma yavaşça gülümseyip  "evet" dedi."Bunu anladığın iyi olmuş,"sesli bir şekilde gülüp koluna yine yumruğumu geçirdim. "Kızım ne vuruyon ya!!"

Ah bağırma Poyraz!!

"Düzgün konuş sende!!"

"Ben sana vursam nolur!"

"Vuramazsın kiiii!!" yine sesli gülüşüme hakim olamayarak Poyraz'a sarıldım."bu çocuksu huyuna bayılıyorum..."

"Kapa çeneni ya...Resmen hala çocuksun diyorsun bana!"

O da ellerini belime koyup yine beni kendisine bastırdı ve dans etmeye başladı.."Poyraz ne yapıyorsun?!" ardından sol elimi kavrayıp beni de iki yana sallayıp dansına devam etti.. "Dans yeteneğin mi var senin?"

"Hı hı..." diyerek başıyla onayladı ve beni etrafında döndürerek yine elini belime koydu.."Saçlarınızın havalanması ne kadar da etkileyici madam..."bir kere daha kahkaha attıktan sonra "Teşekkürler Poyraz bey.Bu nazikliğinizi neye borçluyuz acaba?" ardından beni yine döndürüp sırtımı göğsüne yasladı ve arkadan karnımı kavradı.. "Çok güzel olduğuna..." enseme küçük bir öpücük bıraktığında yerimizde sallanmaya devam ettik."gerçekten güzel miyim.?"

"Hem de fazlasıyla... Seni boşuna mı kıskanıyorum ben?"

"Cık.Hayır."

"İyi o zaman.kapa çeneni." oflayıp başımı geriye doğru atıp omzuna yasladım.O anda açık boynumu öptüğünde geri cekilmemek için direnmeye başladım.Gıdıklanıyordum oradan ne yapayım? Karnımı biraz daha bastırıp kulak kenarımı ardından ensemi sonra başımı derken "Poyraz ama ya!!" diye bağırdım.. "Islak öpüyorsun.."

"Lan insan sevdiğinin tükürüğünden tiksinir mi?"

"Ağzıma tükür o zaman Poyraz.",

"Fena fikir değil.Aç bakayım ağzını"gözlerimi devirip göbeğimdeki eline yine vurdum." Saçmalama.!!"

************

"Ya bırakır mısın kutuyu. Benim o!!"

Televizyonu açıp ayaklarımı sehpaya uzattım ve dondurma kutusunu da Poyraz'ın elinden kurtardım.

Lera Freskam benimm...dondurma kutusuna biraz daha sarılıp öptükten sonra tatlı.kaşığını elime aldım."Sen şu yeşil olanları ye.Çikolatalı olan bölüm benim." diyerek kaşığı daldırdım."Yeşil olanlar fıstık yalnız.Hem banane belki bende çikolatalı seviyorum."o da kaşığını çikolataya götürdüğünde pes ettim.Ne olursa olsun keçi inadı yüzünden vazgeçmeyecekti.Ama yinede şansımı deneyip kaşığımla kaşığına vurdum.O da karşılık verince 3.dünya harbi çıkmış gibi kılıçla savaşıyorduk."Bak benle inatlaşma çok sert öperim."

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin