FİNAL.

175K 4.4K 561
                                    

''Yukarıdaki resmin ne olduğunu açıklamama gerek yoktur umarım :D hadi hadi canım çekti denizin düğün kombini gibi bi şey

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Yukarıdaki resmin ne olduğunu açıklamama gerek yoktur umarım :D hadi hadi canım çekti denizin düğün kombini gibi bi şey.Fazla önem vermedim.Bunları takçak bunları giycek işte :d''

Final şarkısı= Sezen aksu keskin bıçak.Dinlerken ağlıyom mk.Sizde ağlayın ssjsj

iyi okumalar..

Kuş yuvadan uçar diye diye bi tabir vardır ya hani.Yüzüme ne zaman baksam aynadan,o söz geliyor hep aklıma.Beni koluna alıp sevdiğim adama teslim edecek bir babam olmamıştı belki ama arkamda bulunan annem gevşek şekilli bir kılçık örülmüş saçlarımı yavaşça okşayarak yeteri kadar bana anne ve baba olmuştu.Saçlarımla ilgilenmeyi kesip masamda duran melek kanatlı beyaz tokayı örgümün güzel bir yerine takarken aynadan ona bakıp içtenlikle gülümsedim.''Melek gibi oldun bebeğim'' başımı elleri arasına alıp saçımın ortasına dudaklarını bastırıp öpücünce ellerini tutup öptüm bende.''Hala gelinliğimi giymedim anne.Bence giydikten sonra meleğim demelisin'' dediğimde küçük bir kahkaha atıp burnumu sıktı.

Tüm hazırlıklar ve düğün ile ilgili tüm yapılanlar tam gaz sorunsuz bir şekilde ilerliyordu.Bu beni daha da memnun etmişti tabi.Hiç bir sorununun olmaması içimi rahatlatırken,Poyraz 'ın herhangi bir sorun çıkartması bu gün olağan üstü bi olay olurdu.

Bari bu gün yapmasa.

Ayağa kalkıp boy aynamın karşısına geçtim.Altımda Poyraz'dan habersiz giydiğim koyu mavi kot şort onun üstünde de karnıma uygun bol beyaz askılı bir bluz vardı.Gelinliğim askıda asılı tutulumun içinde duruyorken masa da takacağım sadece takılırım bulunuyordu.Her şey rüya gibiydi.Anlaması güç ama görülebilmesi kolaydı.Ve bu gün her şey son.Sonuna kadar bir ömür boyu hayatımı birleştireceğim odun herifle yine bir ömür evelenecektim.

Güzel...

Her şey güzel...

''Koray gelmiş.Bi in aşağı istersen'' arkama dönüp anneme baktığımda elinde telefonla bana bakıyordu.Koray gelmez de gitmez miyim.''Tamam'' dedim parmak arası terliklerimi giyerek.Odadan dışarıya çıkıp normal adımlarımla aşağı indim.Poyraz'ı masada oturan bi bayanla konuştuğunu gördüğümde yeni tıraş olmuş ensesine kaydı ilk gözüm.Korayı sonraya bırakıp yanına doğru ilerledim.

''Poyraz bey şu an 980 Kişilik düğün kontenjanlarımız var efendim.'' dedi kadın.Yanlarına gelirken bir tek bunu duymuştum.''Tamam bi aksilik olursa bana haber vermeniz yeterli.'' demesiyle Poyraz bana dönerek alnıma bir öpücük bıraktı.''Günaydın mı demeliyim yoksa tünaydın mı?'' kadın yanımızdan uzaklaşıp giderken Poyraz'ın bu dediğine gülümseyip ''Tünaydın'' dedim.Neredeyse öğle zamanı olmuştu.''Dün annenle birlikte uyudun.Ben? sabah kalktığımda babamın ayağı burnumdaydı.'' huysuzca homurdanırken kocaman bir kahkaha atıp hiç çekinmeden dudaklarını öptüm.Annem istemişti benimle yatmamı.Sözde bu son gecemizmiş.Poyraz'da yakındı tabi ben kiminle yatacağım yalnız uyamam diye.Annem de hemen,babanla birlikte uyu demişti.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin