ÜA59-

141K 5K 1.2K
                                    

Artık yavaştan finale doğru gitmeye karar verdim arkadaşlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Artık yavaştan finale doğru gitmeye karar verdim arkadaşlar...Bunlar son günlerimiz...İyi değerlendirelim sjsjsjaj

İyi okumalar...

"Bak hiç gözüm tutmadı o herif benim.Uzak dur."

Oflayıp başımı geriye attım."Bebeğim hocam o benim.Simgeyi sordu.Simge hamile olduğundan fenalaşmıştı bu yüz-"

"Bin arabaya uzatma lafı." Sözümü kesmesiyle birlikte aval aval şoför koltuğuna ilerlemesini izledim.Poyraz tam bir baş belasıydı.Oflayarak kapıyı açtım ve direkman yanına oturup kemerimi bağladım.şu an duygularım Gerçekten karmakarışıktı.

"Niye dokundu o sana? Hocayla öğrenci ilişkisi benim bildiğim böyle olmaz Deniz!!"

"Poyraz sevgilim gerçekten bazen fazlasıyla abartıyorsun farkında mısın?"

"Abartmıyorum.Konu sen olunca böyle şeylerde hassas oluyorum.Ben sana başından dedim.Yanında hiç bir erkek görmeyeceğim diye.O adam senin hocan bile olsa mesafeni koru Deniz.Muhattap olduğun her erkek sana aşık oluyor biliyorum."

Sakin kalmaya çalışarak dişlerini sıktığında bende derin bir nefes alıp verdim.Tamam başından beridir yanında erkek görmeyeceğim diye uyarmıştı ama sonuçta o benim öğretmenimdi.Onunla aramda nasıl bir ilişki olabilirdi ki? Üstelik bu Rüzgar gibi elimi de tutmamıştı kolumu tutmuştu.

"Tamam aşkım haklısın söz bir daha olmayacak.Dediğin gibi mesafemi koruyacağım" dedim onu yatıştırmaya çalışarak.Anladım ki Poyraz deliriyor hoş hitamlar kullanmam gerekti.Zor bir adamdı. Gerçekten çok zordu.

Birden gözlerini yoldan ayırmadan elimi tutup öptüğünde rahatlamışçasına gözlerimi kapatıp gülümsedim.Sanırım hala daha alışamamıştım bu duruma.Adam Haklıydı abi.Poyraz artık benim kocam sayılırdı ve her ne olursa olsun erkeklerden uzak durmam gerekirdi. Ona sonsuz hak veriyordum zaten.

Poyraz arabadan iner inmez kolunu omzuma atarken ben de başımı göğsüne yaslayıp belini kavradım.Onunla aramızın dargın kalmasını sevmiyordum.Onun bana bağırdığını ilk duyduğum anda içimi bi huzursuzluk kaplıyordu.Sözde bunlar ilişkinin tuzu biberiydi dimi? Hiç sanmıyorum.

"Bana bak bir daha erkek görmeyeceğim yanında anladın mı ? Beynim gidiyor yanında bir erkek görünce." kıkırdayıp omzumdan sarkan elini tuttum.Ardından dudağını yavaşca öpüp geri çekerken "Peki aslanım.." dedim.Şu an bizim evin bahçesine giriş yapmıştık ve bizim sitenin güvenlikçisi mal mal bakıyordu bize.Umrumda değildi.İsterse adımız çıksın.DUYUN LAN BEN POYRAZ BULUT'UN EŞİ DENİZ BULUT'UM!!!

"Bak ama sen şimdi sınırını çoktan aştın" Poyraz bunu dedikten sonra sırtımı sert bir duvara dayayıp hayvanca dudaklarımı sömürmeye başladığında kollarımı boynuna dolayıp vücuduma yasladım onu.Dudakları her zamanki gibi yumuşacıktı.Her zamanki hissettiğim gibi sıcacıktı.Ah be Poyrazım öpme şöyle dudaklarımı.Benimde gidiyor Beynim.Benim de oluyor kafa 3500...

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin