ÜA34-

226K 7.5K 1.3K
                                    

"Multi gif temsili"

İyi okumalar.

1 hafta sonra...

'Selam olsun Herkese!! Bu gün adamım geliyor!!!'

'Selam olsun Herkese!! Bu gün Aslanım geliyor!!'

Dudaklarımı bastırarak gözlerimi kapadım ve derin bir şekilde esneyerek yatakta chaki chan gibi akrobatik hareketler yaptıktan sonra yavaşça doğruldum...'Bu gün aslanım geliyor!!' 5 yaşındaki çocuğa elmalı şeker almışsın gibi sevinerek ellerimi çırptım.Aradan 1 hafta geçti ve onu nedense acayip derece de özlemiştim.İnsan sevdiğini özleyemez mi ama dimi? Nihayet özlediğim kokusuna kavuşabilecektim.Sağ salim gelse bari.Kazasız belasız gelme nasibi etsin İnşallah...

Yine onu hayal edince kasıklarıma yeni bir ağrı saplanmıştı.Gözlerimi kıstım.O kasıklarrrr neden onu her aklıma getirince ağrıyordu.. Ben asıl büyük ağrıları beni yatağa atınca çekiyordum...Adet sancıları gibi mesela. Saate baktım.Yine maşallah sığır gibi uyumuşum...

13:05

Akşama kalksaydın canım. Bir kaç saat kalmış zaten akşam ezanına..

He iç ses he...

Başımı iki yana sallayıp banyoma girdim...Yine çilek kokusuna bürünerek yeni yıkanmış saçlarıma çilek aromalı saç kremimi sürdüm.. Böyle daha canlı duruyordu.Ardından çilekli dudak balmımı ve parfümümü sıktıktan sonra içeriye geri döndüm.Yine belinde kahverengi ince bir kemeri olan beyaz önü dantelli yazlık elbisemi üzerime geçirip dalgalanmış Saçlarımı bir kez daha düzelttim.Mavi gözlerime hafif bir eyeliner sürdükten sonra ayağıma hic bir ayakkabı geçirmeden yalın ayak inmeye başladım...Bu gün nedense içim kıpır kıpırdı.

Poyraz'dan kaynaklanıyor acaba?

Immm...olabilir...

"Poyraz oğlum hoşgeldin..!!"

Yekta amcanın sesiydi bu? Ne yani Poyraz gelmis miydi?

Aman Tanrım!!!

Sesler bahçeden geldiği için koşarak ilerledim...

Ah evet iste oradaydı..Yekta amcayla sarıldıtan sonra anneme de sarıldı.. Koşarak ona geldiğimi görünce gözleri parladı ve elindeki bavulu bırakarak kollarını bana doğru açtı.Annem ve Yekta amcaya aldırış etmeden kollarına atladım Poyraz'ın... Sanki seneler sonra tekrar karşılaşmışız gibi. Belli etmemek için "Hoşgeldin abi!!" diye konuştum.Beni sımsıkı kendine bastırırken boynumu öpüp kokladi..."Hoşbuldum güzelim.."

Sesine kurban senin!!

Ondan yavaşça ayrılırken hala daha etkisindeymiş gibi gözleri kapalıydı.Güçlükle açıp belimi kavradığında saçlarımın arasına yeniden öpücük kondurdu.Yekta amca ve annem bize gülerek bakarken Yekta amca sonunda söze girebilmişti. "Poyraz ben çıkıyorum oğlum.Sen yat dinlen.Yol yorgunusun.Hadi görüşürüz" deyip annemin yanağında öptü ve benim de kolumu sıvazlayarak ayrıldı.. Poyraz'a bir kere daha bakıp gülümserken utançla önüme baktım...Ah bu elbiseyle ve çıplacık ayaklarımla ne kadar da çocuksu duruyordum yanında. Oysa olgun bir  kadın gibi yanında durmayı çok isterdim."Poyraz oğlum açsındır.İstersen hazırlattırayım hemen."dedi annem.Poyraz başını iki yana sallayıp "Hayır.Dinlensem daha iyi olucak" deyip nazikçe reddetti.Annem yanımızdan ayrılırken Poyraz eline bavulunu tutuşturup önden yürümeye başladı."Benimle gel"

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin