ÜA38-

242K 6.4K 1.3K
                                    

*Medya Poyraz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*Medya Poyraz..*

İyi okumalar..

Kalbimin her zerresine işlemişti sözcükleri.Ne kadar da güzeldi o incecik kıpkırmızı dudakları.Yanaklarından çenesine kadar çıkmış sakalları... Allah ne güzelde yaratmıştı onu.Hiç kimseyle paylaşılmayacak kadar yakışıklıydı bu herif.Dudaklarını yavaşça öpüp sarılırken kendimi tamamıyla ona bıraktım. Beni çok çabuk özlüyordu.Demek ki bu kadar bağlanmıştı bana.Ben zaten onundum.Boynumdaki bana aldığı kolyeyi çıkartmıyordum hiç bir zaman...

O uzun ve ince parmakları ustaca bacaklarımda dolanıyordu.Bi anda beni havalandırınca düşmemek için bacaklarımı daha çok sardım beline."Ben neredeyse kışın bile eve geç saate kadar gelmeyeceğim Poyraz efendi. O zaman ne olacak?" omuzlarını silkti merdivenleri çıkarken. "Dondururuz Fakülteni.Sende hep benimle olmuş olursun" dedi bi sefer göz kırpıp."Vücudunu her hayal edişimde fiziken yanımda olmanı istiyorum...Hazırlan başka bir yere gidiyoruz."beni odamın hemen önünde kucağından indirdiğinde şaşkınlıkla ağzımı açıverdim."Bu saatte nereye gidiyoruz be Poyraz.Uyuyalım işte.Yarın sabah gideriz nereye gitceksek." başını iki yana salladı."Üstüne daha sportif bir şeyler al.Hemen!"benden cevap beklemeden odasına daldığında oflayarak kendi odama yerleştim bende.Sportif dediğine göre spor salonuna mı gidecektik şimdi anlamadım ki? Oflayıp kapakları birbir açtım.Hemen altıma dar kesim hummel uzun siyah Eşofmanımı,üstüme normal kısa kollu bi bluz ve hummel ceketimi giyip saçlarımı tepeye topuz yaptım.Puma lacivert spor ayakkabılarımı da giydikten sonra Kollarımı sıvazlayarak odamdan çıktım.Poyraz'ın odasına girdiğimde, oda teşko donlarından birisini giymişti.Yine de bir şey demeyip suratına baktım.Artık nereye gideceğimizi de söylemeliydi artik.

Arabaya binerken dayanamayıp sordum.

"Nereye gidiyoruz?

"Çiftliğe tabiki.

"Ama alkollüsün Poyraz.Bırakta ben kullanayım

"Saçmalama.Burda erkek varken kadına iş düşmez.Bir şey olmaz bak yoluna sen.

Bi kabadayılığın eksikti zaten yüzsüz herif.Sexse gelince bir numarasın zaten.Yine ve yine oflayıp geriye yaslandım.Hem bi çiftliğe gidip de ne yapacaktık ki? Tamam benimle yanlız kalmak istiyor olabilir ama bunu birlikte evde uyuyarak geçirebilirdik.Onun kokusu zaten işi görüyordu benim için...Bir süre sonra ahşap bir o kadar da büyük bir eve geldiğimizde,Poyraz arabayı çakıllı taşlardan oluşan eve gidiş yolundan yana sürüp arabayı durdurduğunda derin bir nefes aldı.Ben direkt arabadan inerken evi bir kez daha süzdüm.Tek kelimeyle muhteşemdi.Ama bir yandan da korkuyordum böyle evlerden.Ahşaptan yapılan herşeyden korkardım..." Poyraz...Bu ev perili değildir dimi? Bak korkunç bir efsanesi falan varsa ben gidiyorum ona gore."kaşlarını çatarak bana doğru ilerledi.Dünyayı birden ters gördüğum an neye uğradığımı şaşırmıştım."Paşa paşa gireceksin o perili eve."

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin