ÜA56-

150K 5.1K 807
                                    

(Deniz 👆👆👆)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Deniz 👆👆👆)


Kalbimin en büyük rıhtımları baş gösterirken dilim tutulmuş bedenim uyuşmuş Bacaklarım yere çöküp çökmemek arası gidip gelmeye başlamıştı.

Gözlerimden akan mutluluk yaşlarımı elimin tersiyle silerken başımı salladım."Evet.." başka diyecek bir şey bulamıyordum hala daha şok anımı yaşıyordum.

Ayağa kalkıp tek taş yüzüğü ince parmağımın arasından geçirirken dudaklarıma kapandığı an bi alkış sesi yükselmişti.

Kim oldukları umrumda değildi.Ben şu an da Poyraz'ın dudaklarında can vermek üzereydim.İnanılır gibi değildi bu olanlar.Ne yapsam ne söylesem boştu.Tek bir kelime vardı beni ikna eden o da 'Ben Poyraz Bulut'un eşiydim.' başka türlü bi anlatımı yoktu bunun.

Dudaklarımı bıraktığı an bana sıkıca sarılırken kollarımı beline dolayıp başımı boynuna gömdüm.Şu an dünyanın en mutlu prenseslerinden birtanesiydim belkide.İşin bu ileri boyutuna geleceğini hiç tahmin etmiyordum.Poyraz'ı şimdi daha iyi anlıyordum.Böyle bir süpriz nasıl söylenebilirdi ki?

Birbirimizden ayrılıp salakça sırıtırken gözlerim Poyraz'ın hemen arkasında duran Gökhan,Simge,Semih ve Esinlere baktığımda gülerek onlara doğru ilerledim.Simge hemen Kollarını açtığında dayanamayıp sarıldım ona.Gökhanlara da Poyraz haber vermiş olmalıydı.Ya da Semihle Gökhan Poyraz'ın bana baştan evlenme teklifi edeceğini biliyorlardı.Biz Simgeyle sıkıca birbirimize sarılırken sırtıma dolanan iki çift kol da bunun Esin olduğunu öne sürüyordu.Poyraz'ın birden "Toparlayın şuraları" diye talimat verdiğini duydum.Ardından Semih'in "Koş Gök.Balıklar bize kaldı" dediğini de.

Balıklarımı hiç kimseye Kaptırmam!!

Kızlardan ayrılıp huysuzca ellerimi belime koyup Semih'e baktım. "O balıkları biz tutmak için çok emek verdik.Onların yarısı bizim Semih!"

Size daha önceden en sevdiğim yemeğin balık olduğunu söylediysem iş bitmiştir.Zaten en çok Poyraz'ın emekleri vardı onda.

"Gel buraya" diyerek beni yanına çekiştirdi Poyraz.Bu söylediğim şey onun hoşuna gitmemiş gibiydi.Ama Haklıydım.Balık konusunda hassasım arkadaşlar lütfen.

Kulağıma doğru yaklaştığında Simgelerden uzaklaşmaya başlamıştık.Elini omzuma atıp Kulağımı dişleri arasına alarak ısırdı.

"Ah!! Hayvan herif Napıyosun!"

"Ah mı!? Abi yaramazlıklarınızı eve saklayın lütfen" evet bu ses tabiki de Semih'e aitti.Arkama dönüp sinirle adını bağırınca "Dur yenge kurtarıcam  seni dayan geliyorum" diye karşılık verdi o da.

Ne kadar da fesat bir Semih...

"Lan Semih gelirsen var ya domaltır sikerim seni!"

"Oha!" Dedim gözlerimi büyülterek.Bana bakınca başını iki yana salladı."Hiç oha deme yemin ederim ki bunu yaparım"

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin