ÜA10-

363K 12.5K 2.2K
                                    

Multi Gif Poyraz..

"Ya Poyraz git başımdan!!" diyerek yatakta yastık savaşımı yapmaya devam ettim."Akşam öyle demiyordun ama" ardından yastığını başıma geçirdi.Bende göğsüne patlattım bir tane."Senin yüzünden acı çekerek uyandım yatakta "

"Acı çekerek uyanmak zorunda değilsin" diyerek yastığını tekrardan bana siper aldı.Sonra ise yastığını yastığıma dayayarak yükünü bana verdi."Öküz gücü var sende biliyor musun?" pişkince gülerek "Evet biliyorum" dedi.Gözlerimi açabildiğim kadar fazla açıp "Ha memnunsun yani bu huyundan" sırıtmasına devam ederek "Bir erkekte olması gereken bir şey zaten öküzlük." dedi."Evet. hayvandan da öte olan bi öküzlük bu" o da benim gibi gözlerini açıp yastığı bir hışımla elinden bıraktı."Demek hayvandan da öte ha?? Kanıtlamamamı ister misin?" cesaretimi toplayıp bende yastığımı bıraktım."Nasıl kanıtlayabilirsin ki?" kollarımı göğsümde bağlayıp küçümser bakışlarımı attım.O da Piç simile gülümsemesini yüzünden eksik etmeyerek yataktan indi ve balkona yöneldi.

Ne yapacağından hic bir fikrim yoktu şu an.Sürgülü kapıyı açtıktan sonra bana doğru gelmeye başladı.Tek dizi ile yatağa çıkıp beni kucağına aldığı gibi yürümeye başladı."Heyy ne yapıyosun Poyraz!!" Ne yapacağını az çok tahmin etmeye başlamıştım  sanırım.

Kollarımı sıkıca boynuna doladıktan sonra balkona çıkıp aşağı baktı.Tabi ardından bende..

Hayır yapamaz bunu asla.."Poyraz!!!!" diye bağırdım. Daha da keyiflenerek bedenini demire yasladı ve beni öne çıkartarak aşağı doğru hafifçe sarkıttı.
Ve ardından tekrar bir çığlık atıp "Poyrazzz...!! Yapma indir beniii!!" diyerek bağırdım.O ise kahkahalarla gülüyordu.Yüzümü tekrardan buruşturup  en az 2 metre yüksekte olan aşağı baktım..Yemin ediyorum bir daha bu çocukla asla uğraşmayacağım."Poyraz lütfenn Korkuyorum!! Bırakma beni" diye yine yalvarmaya başladım.En sonunda beni havaya kaldırarak bedenine yapıştırdı ve geri çekildi

"Seni buradan aşağı atacağımı falan düşünmedin herhalde dimi??"

"Ya manyak mısın sen!! Yapılır mı böyle hayvan herif.İndir beni yere!!" gülerek indirdi beni yere.

İşte şimdi bittin sen Poyraz.

içeri girip yumruklarımı göğsüne indirmeye başladım."Sen ne gerizekali bi herifsin  ya.Dua et ki komaya girmedim.Yükseklik korkum var benim be!! Kaç seneden beridir uçağa binemiyorum ben biliyor musun?? " Bileklerimi tutup beline sardı.Ardından da bi kolunu sırtıma diğerini de saçlarıma koydu." Yükseklik korkunu  beraber yenelim o zaman Poyrazlı Denizim" saçlarıma kafasını gömdükten sonra "Ha ne dersin?" diye ekledi.Göğsüm kalkıp inerken hala daha çatıktı kaşlarım.

Ama yine de yumuşatmayı başarmıştı beni hayvan herif. "Çok korktum.Bi an beni aşağı sarkıtınca.."

"Seni aşağı atacak kadar gerizekali bi herif değilim.Kanıtlamamamı isteyen sendin.Seni bırakmayacağımı daha önceden de söylemiştim maviş.Sakin ol artik.Kalbinin çarpıntısı bile göğsümü deldi"

Ayrıldım hemen."Tamam çık dışarı okula geç kalıyorum hazırlanmam gerek"  sakince onayladı başıyla ve dışarı çıktı.Derin bir nefes aldım ve yere oturdum...

Nefesimi düzene sokamamıştım hala.Küçüklükten beridir yükseklik korkum vardı bu bi gerçek.Ne uçağa binebilirdim ne de paraşütle ile uçabilirdim. Bi de Poyraz sarılınca,iki katına çıktı kalp atışlarım.Sahiplendirici huyu o kadar kendine çekiyordu ki insanı,kalbimin atması imkânsız bir şeydi.

Gerçekten onunla birlikte yener miydim  yükseklik korkumu??

Bir de ne demişti o??

"Poyrazlı Denizim" işte kendimden geçmemin bir sebebi daha.Gel de aşık olma...Ama hala nefretliydim ona karşı...Sonuçta benim canımı riske alarak çamaşır gibi balkondan sarkıttı beni  resmen.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin