ÜA47-

157K 5.2K 840
                                    

(Poyraz👆👆👆👆)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Poyraz👆👆👆👆)

********

Medya Deniz

Poyraz'ın güçlü çıkan öksürük sesiyle gözlerimi aralarken odasından vuran güneş ışığı tekrar gözlerimi kısmama sebep olmuştu. Dirseklerimin yardımıyla doğrulup bana sırtını dönmüş olan Poyraz'ı görmemle moralim sabah sabah yine yerle bir olmuştu.

İyi değildi...

Tekrardan güçlü bir şekilde öksürdü ve avuç içini yatağa güçlü bir şekilde geçirdi. Yine sinirli ya da başı ağrıyor olabilirdi.Ona destek olmalıydım.Onun yanında olmayı herşeyden çok istiyordum çünkü. Tamamen doğrulup dizlerimin üstünde yükseldim ve Yavaşca arkadan sarılarak çok sıkmayacak şekilde kollarımı boynuna doladım. "Nasılsın bu gün? Dün çok sarhoştun" 'iyiyim' demesini umuyordum.Her ne kadar iyi görünmese de. "Şu an başımın üstünde büyük bir kaya var Deniz!" baygınca gözlerini kapadı ve boynunu daha çok eğdi. Dün gerçekten fazla içmişti. Sırf işler kötü diye ne kadar da üzülen sıkıntıya giren birisiydi bu? Poyraz sandığımdan da işine önem veren birisiydi.Çokta Akıllıydı da.Onun için elimden geleni yapacaktım.

"Senin için ne yapabilirim Poyraz? Sana ne iyi gelir?"

"Bana ne iyi gelir biliyor musun?"

Merakla gözlerim açılırken "Ne iyi gelir?" diye sordum sabırsızlıkla.Eğer benden bir şey isterse seve seve yapardım.

"Sen" dedi tek seferde."Bana sen iyi gelirsin." içten bir şekilde gülümseyerek çıplak omzuna dudaklarımı bastırdım."Yanımda ol.Herşeyden çok sana ihtiyacım var." boynundan sarkan ellerimi tutup öptüğünde gözlerimi kapadım. Poyraz'ı hiç böyle çaresiz bir şekilde görmemiştim.Hele de yardım dilenir gibi kısık ve şirin çıkan sesi bana tam da çocukluğunu hatırlatmıştı.Poyraz'ın daha bir çok bilmediğim davranışları huyları da varmış Demekki. Ben onu yenilmez asla bir iş için üzülmez,dengesiz,sert ve savurgan olarak bilmiştim.Ne kadar da aptalım.

Ne yani erkeklerin de mi duyguları olamaz..?

Erkeklerin tabiki de -bazıları- için duyguları vardı.Ama Poyraz bu olaydan sonra -tabi geçerse- yine duygusuzluğu baş gösterecek yine eskisi gibi olacaktı.

Ellerimi dudaklarından kurtarıp iki parmağımı başına götürdüm.Yavaşca masaj yapmaya başlarken gözlerini kapatıp dinlenmeye başladı. "Sanırım kahvaltıdan sonra bir ağrı kesici içmen gerekecek." kısık bir inleme ile gözlerini açtı. O anda bende ellerimi çekmiş bulunmaktaydım."Zamanım yok.Şirkete gidip şu sorunu ortadan kaldırmam gerekecek." deyip ayağa kalktı. "Sen ne yapacaksın bu gün?"bende bir ayağımı yere indirerek ayağa kalktım. Bu gün tabiki de yine şirkete gidecektim.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin