ÜA13-

299K 11K 2.4K
                                    

*Medya Deniz*

Poyrazdan;

Ellerimi o çıplak beline götürdüm.O bukleler yüzüme çarptıkça ben de ona daha çok çarpılıyordum sanki.Yine ellerimi hareket ettirerek kaburgularına doğru getirdim.O an da kalbim ağzıma gelmiş ,ikimizde konuşamıyorduk.Konuştuğumuz tek şey birbirine temas eden çıplak bedenlerimizdi...Sol elim yavaşça kalçasına gitti.Yumuşak ellerini sırtımda gezdiriyorken kalçasını sıkmamla tırnaklarını sırtıma geçirmişti...

Nefes nefese doğruldum yatakta.Sesli bir şekilde yutkunup etrafıma baktım..

Sadece bir rüyaydı..

Sakin ol Poyraz...

Göğsüm hızlı bir şekilde inip kalkmaya devam ederken gözlerim, elimle  sıktığım çarşafa kaydı...

Denizi rüyamda görmüştüm yine.Onunla birlikte olurken...

Hala daha kalbim acıyordu,Sıkışıyordu..

Onu rüyamda öyle görmek..Bana göre hiç iyi bir şey değildi...Alnımda oluşmuş boncuk boncuk terlerimi  elimin  tersiyle sildim.Ona bu kadar bağlanmam hepsi onun suçuydu.O mavi gözleri..Dolgun dudakları..Fiziği.. Benim için her şeyi ile mukkemmeldi.

Ayrıca da çok saf ve temizdi.Ondan uzak duracagim derken beni yine kendisine bir şekilde çekiyordu.Akşam kollarını belime doladığı anı saymıyorum bile.Evimde geçirdiğimiz şakrabanlıklar..O sarışın kıza nasıl sinirlediğini o mavi gözlerinin nasıl laciverte döndüğünü bir tek ben görmüştüm.Kıskanıyordu işte beni..Ne kadar inkâr etse bile anlayabiliyordum gözlerinden...O bacaklarını şort giyerek açtığında sinirlenmiştim.O rüzgar denen herifi öptüğünde kısacası onun yanında olduğunda her saniye huzursuz oluyordum...Bu duygunun da ne olduğunu bir türlü çözememiştim.

Ben aşık olunabilecek bi adam değilim...

Benim yaşayabilcegim ilişkiler tek gecelik olurdu anca.

Düşüncelerimden sıyrılıp Hafifçe cama düşen yagmur tanelerine baktım.Sürgülü kapıyı açarak sigara paketimden bir dal alıp dudaklarımın arasına yerleştirdim.Cakmağımla sigaramı yakıp balkona çıktım.

İçime o dumanı çekip yukarıya doğru üfledim.Soğumuştu hava...Yağmur damlaları  teker teker çıplak Omuzlarıma düşerken bir kez daha dumanımı içime çekip yarı burun yari ağızdan verdim...

Güneşin doğuşunu izlemeyi planlarken bi an bu yağmurlu havayı beklemiyordum.Üşüdüğüm için son bir defa daha dumanı içime çekip izmaritini söndürerek  aşağı attım.

İçeriye girerek üstüme beyaz kısa kollu bluzumu üzerime geçirerek yatağıma tekrardan uzandım...

Deniz gözlü kız...

Aklımdan hiç çıkmıyordu..

Düşünmemeye çalış Poyraz..

Çalışamıyorum....Onu düşünmemeye çalışamıyorum..

***********

Saati 9 edebilmiştim sonunda.Yataktan kalkıp duşa girmek için üzerimde bluzu çıkarttım...

O sırada kapımı hic bir zaman çalma gereği duymayan babam geldi. "Poyraz oğlum.Deniz rahatsızlandı kan ter içinde çocuk yardım et!!!"

O an tüm beynim kararmıştı sanki.Bedenim ani sinyaller vererek  hızlı davrandım.Bluzumu üzerime tekrardan geçirip Denizin odasına yöneldim..Babam dışarıdaydı."B..ben giremiyorum içeri..." deyince kaşlarımı catarak daldım içeri. Ne demek ben giremiyorum??

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin