ÜA11-

305K 10.8K 2.4K
                                    

******

Gözlerimi açtığımda bir kolun üstünde yattığımı fark ettim.Ve tanıdık erkeksi koku.. Poyraz...

Kolum  belinde sarılı iken başımda  boynunda gömülüydü...Ve onun kokusunu soluyan burnum.Poyrazdan bahsetmiyorum bile.Neredeyse bütün kolları bedenimi sarmalıyordu.Poyraz'ın telefon sesi duyulduğunda ilk önce kıpırdandı.Ardından tekrardan hareket ettmeyi kesti.

Telefon susmak bilmediği için ,en sonunda bir kolunu  benden ayırdı ve boynunu geriye atarak telefonuna uzandı."Ne var lan sabah sabah!!" sinirli ve agresif başlamıştı yine güne.Yeri geldiğinde hep sinirli oluyordu bunu cözmüştüm.Kolundan çekilmeyerek gözlerimi tekrardan kapadım.

Karşısındakini bir süre dinledikten sonra "Tamam kapat!" dedi.Derin bir nefes alarak kolunu tekrardan bedenime sardı.Yüzüme baktığını nefesinden hissederken ,ellerinin de saçlarıma gittiğini hissettim.Gözlerimi daha yeni uyanmış gibi açtım.Karşımda sırıttığını görünce ayrıldım hemen ondan.

Sahi biz ne ara bu kadar yakın olmuştuk birbirimize."Uyuyor numarası yapan şirine.Çok güzel çalışmışsın rolüne."diyerek göz kırptı."evet Poyraz uyuyo numarası yapıyordum oldu mu??"

Bundan da bir şey kaçmaz zaten."Evet.Kollarımdan ayrılmak istemedigin için uyuyor numarası yapıyordun."

"Of Poyraz offf!!!" yanlarıma doğru ellerimi yumruk yapıp odasından çıktım.Ukala...Ukala...Ukala...

Doğruca odama girip üstümdekilerden kurtuldum.Dersim sabahtan olmadığı için,Uzun lacivert bacaklarıma yapışan uzun taytımı,üstüme omuzları düşük beyaz salaş bir  bluz geçirdim.Sabahtan günlerdir yapmadığım yürüyüşümü yapacaktım.Ayaklarıma da spor  ayakkabılarımı geçirip dalgalı Saçlarımı tepeye topladım.Aynalı gözlüklerimi de gözlerime yerleştirip çıkmadan önce Poyraz'a bir not yazıp çıktım.Duşta olduğu  için seslenmem biraz salaklıga kacardı.

Anahtarımı kulaklığımı ve telefonumu alıp dışarı çıktım...

**************************
Şarkıyla birlikte kız kulesinde denizin kenarında koşmama devam ettim.Yaklaşık ne kadar süredir koşuyorum bilmiyorum ama yorulduğum kesin.O yüzden soluklanıp suyumdan bir yudum aldım.Dana Poyraz bir kere bile aramamıştı beni.Oysa not bile bırakmıştım.Görmemesi imkansız..

Oturduğum banktan kalkıp normal  adımlarımla yürümeye başladım.İnsan bi arar ama ya! Yüzsüz ne olacak."Hayvan!!" diye sesli bir şekilde söylendim.

5 saniye sonra ayaklarım yerden kesildiğinde ağzımdan minik bi çığlık çıkmıştı.

Oha Poyraz!!

"Nerden buldun sen beni be!!" kucağında debelenmeye başladım hemen."Not bırakmışsın.Bak havada hem Poyraz var hem de Deniz var.Ne güzel dimi??"

Evet ne güzelde yakışıyordu isimlerimiz.Sanki bana bi işaret gibiydi bu isimler."He he..Çok güzel.İndir beni bak yere her kez bize bakıyor ya.." beni yere indirip kulağımdaki kulaklıkları çıkarttı."Şunları da çıkart artık." bir hışımla aldım kulaklıklarımı. "Elleme ya bırak.Ben onlarsız yaşayamam"

"Yürü gidiyoruz" kolumdan tutunca kaşlarımı çattım."Aaa nereye?? Ya ben daha koşacağım gider misin"

"İşim gücüm var benim gerizekali.Kosarken göğüslerinin hareketlerini izleyen erkeklerle uğrasamam simdi.Yürü dedim."

Ohaaa Manyak!!

"Sanane benim göğüslerimden be !! Ayrıca bana gerizekali da diyemezsin!"

"Sana yürü dedim Deniz.! Zorluk çıkartma!! Su gibi terlemişsin zaten!"

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin