ÜA69-

121K 4.3K 648
                                    

Birbirine kenetlenen eller ve aynı anda yürüyen ayaklar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Birbirine kenetlenen eller ve aynı anda yürüyen ayaklar...Yorgunluğum bebek tarafından katlanamaz bi hale gelirken boşta kalan elim karnımı bulmuştu yine.Buraya Poyraz'ın yanına geldiğim için asla pişman değildim.Benim yanım baştan beridir Poyraz'ın yanıydı.Her zaman.

Bedenimin son kullanma tarihi geçmiş olsa da Poyraz'ın dediklerini harfiyen yerine getirmekti amacım.Bundan sonra ona uymak onun dediklerini yapmak en doğrusu olacaktı benim için.

Şu an Poyraz elimi bıraksa da rahat olmam konusunda gözlerini kapayıp açtı ve bir dal sigara yaktı dudaklarına.O zehirli dumanı derince içine çekti ve ayırdı ağzından.Dumanını ağzından verirken çarpık bir gülümseyişle ''Seni görmek ne güzel Rüzgar..'' diyerek alayla gülerek başını geriye attı.Ben bu haline hayranlıkla bakmaya başlarken Rüzgar'ın yüzünü dahi göresim gelmiyordu normalde.Beni bir kaç kere oyunlarına alet etse de karşısında sapasağlam gözüktüğümü görsün istiyordum.

Rüzgar'ın her iki kolundan tutan adamların yüzleri öfkeye bürünmüşken pişkince gülen Rüzgar canına susamış gibiydi.Birazdan ağlar mıydı acaba? ''Bırakın şunu bi adam gibi konuşalım.'' Poyraz adamlarına talimat verdiği gibi kollarını bırakırken ,biraz daha yanaştım Poyraz'ın yanına.Etrafımız dört duvardı.Çıkmaz sokakta gibiydik.Ve buz gibi esen Rüzgar yanaklarımı öldüresiye kızartıyordu.

''Koçum sen hala utanmıyo musun sahipli bi kızla uğraşmaya ha?'' Poyraz'dan beklendik bir soruydu tabi bu.Duruşunu bozmazken ellerini kabanın cebine soktu hemen.''Benim sizinle bir işim yok.'' dedi Rüzgar güçlükle konuşurken.Buraya gelmeden önce adamlar biraz hırpalamış gibi gözüküyordu.

''Ne istiyon lan o zaman!?'' Poyraz'ın sesi gittikçe ciddileşiyordu.

''Denizi verin bana yeter.''

''Zıııııttt Yalnış cevap''

Poyraz'ın bu söyleyişine Gökhan kıkırdarken Rüzgarın tam sözünü kesecekti ki sigarasından derin bir nefes daha almıştı.Dumanı yine boşluğa verirken ''Deniz benim.Ama elimde travestilikte uzmanlaşmış bir adet Semih var.Aç karnına öneririm.İyi gider.'' diye yeniden konuşan Poyraz, Semih'e göz kırpmıştı.Rüzgar susmuş öylece yere bakarken bir gözü seyremeye başlamıştı.

''Sadece sevmek istedim ben.Onun dudaklarını öptüğümde yeniden can bulmuştum ben.O da beni sevsin istedim.Mavi gözleriyle bir ömür baksın bana dedim.'' sözleri bir bıçak gibi göğsüme girip delince bir damla akıttığım yaşı sildim hemen.

Hayır Deniz bu adam için ağlamamalısın o sana ruhen çok acı çektirdi!!

İç sesim beni uyarırken omuzlarımı dikleştirip gözlerimi kıstım ona bakarak.Ama olmuyordu işte.Canım acıyordu benim.Binbir iğneye saplanan yerlerim acıyordu.

Üvey Abim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin